• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sahte nişan yüzzüğü :(

anneme gitsem sürekli arıyo komşulara sölüyomuş ev bomboş kızım gitti diye, anneme gideceğim zaman o evde olmayacak çünkü oğlumla beraber gidersin diyo, onunla gidince kalamıyorumda, acaba gitsem evime diyorum orda işte bulsam ama başkası gerçekten olamaz diyorum, o da ev tutalım diyo borçları bitince ev almayı düşünüyo fakat annesi ona hiç güvenmiyo

anneme gitsem sürekli arıyo komşulara sölüyomuş ev bomboş kızım gitti diye, anneme gideceğim zaman o evde olmayacak çünkü oğlumla beraber gidersin diyo, onunla gidince kalamıyorumda, acaba gitsem evime diyorum orda işte bulsam ama başkası gerçekten olamaz diyorum, o da ev tutalım diyo borçları bitince ev almayı düşünüyo fakat annesi ona hiç güvenmiyo

senin annen baban nasıl izin veriyor nikahın olmayan bir adamın annesiyle yaşamana? hatta nişan yokken bile onunla yaşıyomuşsun..

Son düzenleme:
annen 17 yaşındaki küçücük kızının nişanlısının evinde yaşamasını hazmetmiş, sindirmiş de nişan yüzüğünün sahte olmasına mı takılmış..

anneme düğünü hemen yapacağını söyledi siz hiçbirşeye karışmayın ben herşeyi yapıcam dedi, annem benim mutlu olmamdan başka bişey istemiyo sadece ben yokum annemin evinde 3 tane daha kız var siz sadece annemin ne kadar kötü biri olduğundan mı bahsediyosunuz, annem gerçkten benim kötülüğümü istemez her gün arıyo gelmiyo musun diyo

anneme düğünü hemen yapacağını söyledi siz hiçbirşeye karışmayın ben herşeyi yapıcam dedi, annem benim mutlu olmamdan başka bişey istemiyo sadece ben yokum annemin evinde 3 tane daha kız var siz sadece annemin ne kadar kötü biri olduğundan mı bahsediyosunuz, annem gerçkten benim kötülüğümü istemez her gün arıyo gelmiyo musun diyo

neden orada kalmana izin veriyor annen? baban abin vs bişe demiyor mu? sülale vs? hiç kimse 17 yaşındaki küçücük bir kızın sevgilisinin annesiyle (nişanlı olmadan önce de yaşıyomuşsun) birşey demiyor mu?

güzelim kimse annene kötü demiyor ama ortada bir yanlış var.
3 tane daha değil 5 tane daha olsa her evlat ayrıdır. insan evladını daha düğünü olmadan gönderip nişanlısının evinde yaşamasına izin verir mi?
kayınvalidene laf düşmez bu durumda. seni biyere götürmek bile istese önce arayıp ailenden izin istemesi lazım. bu böyledir?
kaldıki sen gitmişsin nişanlın ve annesiyle yaşıyosun.
annene gidincede nerde kaldın gel orda kalma diyor. sen şimdiden vermişsin ipleri ellerine kayınvaliden seni daha çooookk sürükler ordan oraya.
sonunda çok başına vurursun ama çok geç olacak be canım.gel yol yakınken dön annene. biz sana ayrıl nişanlından demiyoruz. ne zamanki düğünün olur git o zaman yaşa.ama daha şimdiden ne bu böyle. yazık etme kendine daha 17 yaşındasın.

canım çok özür dileyerek henüz 17 yaşındasın ve kaynananın baskılarından eve gel demelerinden annene gidip kalamayışından derdinden ötürü bu konuyu açtın değilmiii peki annen senin bu kadar arada kalmanı göre göre kayınvalide adayının baskısı altında kaldığını bile bile nasıl o eve gelip benim kızım daha 17 yaşında burda kalamaz deyip seni çekip almıyor.reşit olsan hadi annen bişi yapamıyor diyeceğim reşit te değilsin üstelik.annene düşen görev kaynana adayına gidip benim kızım reşit değil ne zaman reşit olacak o zaman oğlun kızımı nikahına alacak işte o zaman yuvasında kalır demeli.eminim bir çok anne de benim gibi düşünecektir.

4 yıl flört 1 yıl nişanlılık ve iki buçuk aydır evli biri olarak söyleyim. çok pişman olacaksın. bu ailenin sana değer verdiğini düşünmüyorum. ve hi. düzelir diye düşünme. düzelmiyor. daha evlenmedende aynı evde kalmanız çok tuhaf. o evde yaşayacaksan evlendikten sonrada alışırsın. ailen nasıl kabul etti. merak ettim doğrusu. ayrıca baştan her istediğni yaptır yoksa içinde çok acısı kalıyor. en normal olan şeyleri bile yok istemem dersen kimse gelinim çok anlayışlı demiyor. sen öylece kalıyorsun. tecrübeyle sabit. bunu kabul eden daha aızınada razı olur diye insanı enayi yerine koymaya çalışıyorlar. senin değerin okadarmı ki nişan yüzüğünde bile sahte olmasına eyvallah diyorsun.

asi ve hata yapmaya meyilli gençlik :9:
madem eleştiri kaldıramıcan tavsiyeye uymucan ne diye konu açıyosun ki alla alla ne haliniz varsa görün iyilik burdaki bazı insanlara hiç iyi gelmiyo :27:

neden orada kalmana izin veriyor annen? baban abin vs bişe demiyor mu? sülale vs? hiç kimse 17 yaşındaki küçücük bir kızın sevgilisinin annesiyle (nişanlı olmadan önce de yaşıyomuşsun) birşey demiyor mu?

ben 24 yasındayım bız dısarı cıktıgımızda babam arkamdan tembıhlıyor eve gec kalma 10'da gel
hıc anlam veremedım kopuk aile bagları sebebiyeti

tamam sağolun ben hayatımdan memnunum

pek memnun gözükmüyosun :50:

ben kaynanamla beraber yaşıyorum yani kaynanam dediğime bakmayın henüz evlenmedim tabi nişanlanmadımda ama gitmemi istemiyorlar annemin yanında değil de nişanlanacağım insanın yanındayım şuan, annemin rızası var bu arada kaçmam söz konusu değil arada gidiyorum zaten. annesi bazen gidiyo yemek temizlik falan bana kalıyo ben fazla yemek yapmasını beceremem bide ramazan ayı biliyosunuz, oruçluyken daha zor geliyo yemek yapmak, annesi beni gerçekten çok seviyo bi ablası bi de kardeşi var ikiside çok iyi insanlar babasıda öyle yani ailedeki herkes beni sevdi sevgilim dışında, bazıları kaynanasından soğuk davranışlar sezebilir ben sevgilimde görüyorum, aldı beni ailesinin orta yerine koydu, kendisi istediği gibi maça falan gidebiliyo, beni aldatmaz o konuda şüphem yok fakat keşke aldatsa da kıskançlıklarını başkasına yapsa, ben istediğim zaman ona sarılamam o gelir sarılır, akşam yemek o gelmeden hazır olur, bide evin temizliği var evde ne kadar çamaşır varsa iç çamaşırına kadar ütülenir, şu an bile var 1 sepet çamaşır, oruçlu oruçlu nasıl yapıcam diye düşünüyorum, ama herşeye rağmen akşam yemeğinde gözlerimin içine bakıp gülümsemesiyle bütün günün yorgunluğunu unutuyorum

4 yıl flört 1 yıl nişanlılık ve iki buçuk aydır evli biri olarak söyleyim. çok pişman olacaksın. bu ailenin sana değer verdiğini düşünmüyorum. ve hi. düzelir diye düşünme. düzelmiyor. daha evlenmedende aynı evde kalmanız çok tuhaf. o evde yaşayacaksan evlendikten sonrada alışırsın. ailen nasıl kabul etti. merak ettim doğrusu. ayrıca baştan her istediğni yaptır yoksa içinde çok acısı kalıyor. en normal olan şeyleri bile yok istemem dersen kimse gelinim çok anlayışlı demiyor. sen öylece kalıyorsun. tecrübeyle sabit. bunu kabul eden daha aızınada razı olur diye insanı enayi yerine koymaya çalışıyorlar. senin değerin okadarmı ki nişan yüzüğünde bile sahte olmasına eyvallah diyorsun.

ben yüzzüğün şokunu atlatamadım gerçekten onu takmaya karar verdiğini öğrenince çıktım hemen odadan, evlenince bizimle oturmayacağını kendisi söyledi annem istemiyo inanın arıyo gel diyo akrabaların falan haberi yok zaten sadece nişanlandığımı biliyolar ben annesinin yanlışlarını nişanlıma belirttiğim zaman oda hak veriyo kendiside kızıyo ama onun kendinden yana şikayeti yok nede olsa yanındayım gitmiyorum, evlendiğimizde zaten bu şekilde olmasına müsade etmem kim ne yaparsa yapsın isterse evi onun olsun düğün olana kadar sabrediyorum

Walla bende 25 yasindaim nisanlanmadan once heryere gider kizarkadslimin ewinde kalirken nisanlandim ve birden kiz arkadaslarimda bile kalamaz oldum. Birak kalmayi aksam yemeginde evde olmak zorundayim tabi bu calismadgin surece calisiosanda gelsin bizde kahve icsin cok gormek istiosa seni derdi babam kahve icip giderdi oda bu isler bole ama demekki aie ypisiyla ilgili bir durum olsa gerek.

kadın aslında bi nebze kendi agırlıgını kendi degerini kendi beliryebilir adam gerçekten hayırsız olmadıktan sonra..Dürüst davranabilirmisiniz karı koca hayatı yasıyormusunuz ?

tamam sağolun ben hayatımdan memnunum

sen memnunsan bize diyecek laf kalmıyor ki. ama daha çok küçük olduğundan hayat sana toz pembe geliyor.
burda yazılanları sakın yanlış anlama.hepimiz senin ablalarınız ve tecrübeli olan kişileriz o yüzden sana yanlış yapıyosun diye yön vermeye çalışıyoruz. ama sen diyorsanki memnunum ne diyelim allah mutlu etsin.

evlenince bu evde oturacağım için eve alışam için, benim fikrim değil inanın annemin evine gider gitmez aramaya başlıyo kaynanam, beni yanında görmek istiyo, annenin evinde kalmıycaksın dimi falan diyo ben yinede gidiyorum annemin yanına kalıyorum o zamanda her gün arıyo gelmiyo musun diye, bi ara anneme gittim nişanlım hastalanmış

kayınvaliden annen olmuş annen kayınvaliden annenizin evine gittiğinde sizi ne hakla arayıp çağırıyor.aneniz nasıl bırakıyo o evde kalmanıza eve evlenincede alışırsın merak etme alışma devresinide öğrenmiş olduk

henüz nişanlanmadım yazıyo değil mi :43: gerçekten memnundum

yapma canım ya, lütfen sana fikirlerimizle yardımcı olmamıza izin ver.. bu şekilde kendini çok değersizleştiriyosun.. hem de bu yaşında..

bak şu aşağıdaki bugünkü mesajın.. :50:

neden soğudun bana uyuz insan! insanın içini kemiren kuşkulu davranışlarını çek artık üzerimden, 2 gündür farketmedim mi sanıyosun? sen karşındakini çocuk gibi mi görüyosun? benim aşkım benden daha büyük, kalbim taşıyabiliyosa bu duyguyu, senin için sadece, bi türlü anlayamadın. senin için neler yaptım ben annemi babamı bırakıp geldim böyle mi yapmak lazım yani, kapalı mı sanıyosun baba ocağımın kapısı!? bir daha eve aynı şekilde gelirsen hangi yüzüne bakıyım senin ben? seni arıyoruz yemek yenicek annene söylüyorum oğlun telefonu kapattı! annen yüzüme nası bakabiliyosa sende aynı şekilde bakabiliyosun demekki! yeter bıkmadın mı!

kadın aslında bi nebze kendi agırlıgını kendi degerini kendi beliryebilir adam gerçekten hayırsız olmadıktan sonra..Dürüst davranabilirmisiniz karı koca hayatı yasıyormusunuz ?

karı koca hayatı tam değilde sevgili gibiyiz, çok iyi anlaşıyoruz başbaşayken, kalabalık olduğunda yüzüne bakmıyorum neden bilmiyorum ama hiç gülümseme gelmiyo.

Back
X