sahte teşekkür belgesi

ckp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
69
1
46
Antalya
Arkadaşlar,kardeşimin bu dönem aldığı teşekkür belgesinin sahte olup olmadığını nasıl anlayabilirim?okulu arayıp öğrensem direk atılır okuldan,kesin olup olmadığını öğrenmeden kimseyede bişey söylemek istemiyorum.var mı bana bir yol gösterebilecek

baktım e-okula.daha önceki belgeler var. bu dönemki yok.daha aktarılmamış olabilir diye düşünmüştüm.

Zannetmiyorum okuldan atılacağını ama neden sahte teşekkür belgesi hazırlatsın ki kendine notlarını etkileyen birşey değil teşekkür belgesi hemen hemen herkese veriyorlar zaten fazla özellikli birşey değil. kaçıncı sınıfta bir de kardeşiniz?

Son düzenleme:
E- okula notlari da mi girmemisler
Aldigi notlarla tesekkur belgesi alip alamayacagi belli olur
Hem alsa ne olur almasa ne olur

Son düzenleme:
10. sınıf.bu yıl özel okula yazılmıştı.sanırım kendisine verilenin karşılığını vermek istedi.şimdi notlarına baktım e-okuldan.ilk şokla ona bakmayı akıl edememişim. karneyide değiştirmiş.ne yapmam lazım şimdi?
karnesi ,notu bir yana yaptığı hareketi aklım almıyor

baktım canım .3 ler 4 olmuş,2lerin bazıları 3 bazıları 4 olmuş,1ler 3 olmuş.tam 10 dersin notunu değiştirmiş.napıcam ben şimdi

annen bban çok kızar mı?

bence bılmelerı gerekır

sonuçta e okuldakı norlarını değiştiremez yaptığı sahtekarlık bılıyor bır bedelı olması gerekır dıye düşünyorum

üstü kapatılmamalı...

yarın bır gun daha başka konularda sahtecılık yapabılır hayatın her alanında karısına çocuğuna ailesine

bence önemlı bır konu

Anne babanıza bu durumu mutlaka bildirin emin olduktan sonra. Sizden geldiğini söylemesinler, yoksa sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kardeşinizle aranız iyiyse sizde konuşabilirsiniz. Ben olsam bu yolu seçerdim ve söz alırdım kardeşimden bir dahaki sene için.

Bari taktir belgesi hazırlasaymış bu kadar riske giriyorsa, hay Allah'ım.

bencede bir bedeli olması lazım ama ne,ne şekilde? 2side çok kızarlar.annem bir süre sonra üzerini kapatır kıyamaz ama babam ısıtıp ısıtıp önüne koyar.okula zaten hiç bildiremeyiz.daha ben çocuklada konuşmadım,ne demem lazım,nasıl davranmalıyım

Çocuktan kastiniz kardeşiniz ve lise 2'de değil mi ? Aranız nasıl çocuk diye söz ettiğiniz kişiyle ?

özel okula başladı demişssin bence üstünde bir baskı hissetti ondan böyle davrandı ailene söylersen sana olan güveni kalmaz bence aranızda halledin elbette bir karşılığı olmalı ama ailene açıklayarak değil

evet çocuktan kastım kardeşim.benden 10 yaş küçükte kendisi.aram iyi ama söz alsamda bu durumu sadece benim bilmemle atlattığına sevinir .zaten bir sonraki seneye tekrar cesaret edemez buna

BEnce mutlaka annenize soyleyin belki babaya yansitmadan soz alirsiniz ama 2. Donem babaniz notlarin ilk donemden farkli oldugunu anmazmi ki? Garip bir durum ama 10. Sinif kucukde degil. Ailesini boyle kandirmayay alisirsa boyle gidebilir. Sonra universitede hic takip edemezsiniz. Ama en azindan annenize soyleyin sorumlulugu buyuklerinize verin . Bilginin sizden geldigini soylemesin yoksa kardesiniz size dusman kesilir. Karari anneniz versin

aileye soylemeye gerek yok suan icin iki kardes aranızda konusun.. herseyi anne babaya yetistirmekde dogru degil bana kalırsa bu sefer size guveni kalmaz kardesinizin herhangi onemli bir olayda soylemez aileye iletirsiniz diye guzelce konusun anlatın en onemliside onu dinleyin neden yaptıgını sorun

Son düzenleme:
canım annemde havalara uçmuştu oysaki pişkin pişkin birde karne hediyesi istiyo milletten günlerdir.sinirlerim iyice bozuluyo düşündükçe

Söz ettiğiniz halde aileniz bilse ne olacak ki ? Kıyamayan bir anne, çözümü bulmadan hergun yüzüne vuracak bir baba.

İyice yüzgöz olacak.Bu yüzden siz konuşun.
On yaş fark ve aranızın iyi olması bir avantaj.
Siz korkutun onu. Konuştuktan sonra hatırlatırsınız arada ve bazı şartlarınız olsun kardeşinize.

Bazı istekler ve şartlar ona dersini verecektir.

ne yapacağımı bilemez haldeyim. yarına kadar hem düşüneyim hemde buradaki yorumları değerlendirip ona göre hareket edeyim diyorum.bizimkiler sonradan öğrenirsede bu sefer madem biliyordun niye söylemedin olacak.babamın hocalarla arası iyi.öğrenme ihtimali yüksek bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…