sahtede olsa hic arkadasi olmayan varmi yoksa tekmiyim?

Aslinda bu sizle ilgili degil evlilik iş güc hayat telaşına düşüyo insanlar gecmiş arkadaşlıklarda pek kalmıyo işin acikcasi. Bundan sonra da arkadaşlariniz mutlaka olur olucaktir ama genc kizligimizdaki samimi arkadaşliklar pek nadiren olan bir şey malesef :(

Aslinda bu sizle ilgili degil evlilik iş güc hayat telaşına düşüyo insanlar gecmiş arkadaşlıklarda pek kalmıyo işin acikcasi. Bundan sonra da arkadaşlariniz mutlaka olur olucaktir ama genc kizligimizdaki samimi arkadaşliklar pek nadiren olan bir şey malesef :(
Malesf cnm ya umarim bu gitcegim kursta gerck ve kalici arkadsm olur

Derdim cok cok.olsun degil gerck olsun ama icten bnm gibi arkadasligimizi hissettirsin yeter bana

Zaman en iyi ilactir belkide benim icin ama bi gun soyle evden cikip arkadasima gidiyorum diyebilmek istiyorum

Böyle olduğunuz için yok belki de..
Ben de çok özen gösteririm, beklerim de tabi. Ama genelde kırıldım, bunaldım. Vericiliğim de var, çok yakınımsa fazla şans verip es geçiyorum sanırım bir şeyleri, gereksiz derecede fazla değer vermişliğim var(yada çevreme göre), sinirli de olsam yumuşak başlı hatta belki saf denebilecek biriyim(ki artık eskisi gibi sayılmam ama daha dersler almam gerekecek belki de). Ama artık ben kaçtım dayanamadım bir olaydan sonra yeter dedim, bana göre bir çevreye sahip değilim, yaşadıklarım güvensizliğim iyice uzaklaşmaya yöneltti beni. Facei kapattım ne olursa olsun artık kendimi düşünmem gerek yapmam gerekenler var kendimi sıkmamam gerek dedim kendime yöneldim, olumsuzluklardan kolay etkileniyorum. Derin bir oh çektim 'gerçekten' yalnız kalınca, yük olmuşlar bana resmen sıkıntılardan bunu anladım. Şimdi işimi Allah'a bıraktım ben varsam bir yerlerde o da vardır karşılaştırsın bizi inşallah, ben de kolay anlaşamıyorum insanlarla zaten kafa dengim olmalı bir iki insan yeter bana, biraz kırılgan da biriyim. Bazı anlarda ben de çok aradım, arıyorum gerçek bir dost olsa diye ama, bekliyorum artık. Sahte olup kalabalıkta yalnız kalmak daha beter yük, yorgunluk gibi..
Yok gerçeklik yok, özen yok, hele samimiyet.. Çıkarcılık çok, sahtelik çok, kırıcılık çok, kullanmak çok. Yoruldum.
Tabi esas bahsettiğim dostluklarımdı ama arkadaşlıklarda da çok..
Dilerim hayırlı ve gerçek bir dost sahibi olursunuz, oluruz, bir ömür beraber olacağımız : )

Son düzenleme:
Arkadaslik bu dunyada yapilmasi en kolay sey bnce arkadaslik=iyilik gibi bisi
hobi gbi ama bna bolesi hic gelmedi
yanlis tabir ettysm affedn arkadaslar

Böyle olduğunuz için yok belki de..
Ben de çok özen gösteririm, beklerim de tabi. Ama genelde kırıldım, bunaldım. Vericiliğim de var, çok yakınımsa fazla şans verip es geçiyorum sanırım bir şeyleri, gereksiz derecede fazla değer vermişliğim var(yada çevreme göre), sinirli de olsam yumuşak başlı hatta belki saf denebilecek biriyim(ki artık eskisi gibi sayılmam ama daha dersler almam gerekecek belki de). Ama artık ben kaçtım dayanamadım bir olaydan sonra yeter dedim, bana göre bir çevreye sahip değilim, yaşadıklarım güvensizliğim iyice uzaklaşmaya yöneltti beni. Facei kapattım ne olursa olsun artık kendimi düşünmem gerek yapmam gerekenler var kendimi sıkmamam gerek dedim kendime yöneldim, olumsuzluklardan kolay etkileniyorum. Derin bir oh çektim 'gerçekten' yalnız kalınca, yük olmuşlar bana resmen sıkıntılardan bunu anladım. Şimdi işimi Allah'a bıraktım ben varsam bir yerlerde o da vardır karşılaştırsın bizi inşallah, ben de kolay anlaşamıyorum insanlarla zaten kafa dengim olmalı bir iki insan yeter bana, biraz kırılgan da biriyim. Bazı anlarda ben de çok aradım, arıyorum gerçek bir dost olsa diye ama, bekliyorum artık. Sahte olup kalabalıkta yalnız kalmak daha beter yük, yorgunluk gibi..
Yok gerçeklik yok, özen yok, hele samimiyet.. Çıkarcılık çok, sahtelik çok, kırıcılık çok, kullanmak çok. Yoruldum.
Dilerim hayırlı ve gerçek bir dost sahibi olursunuz, oluruz, bir ömür beraber olacağımız : )
Gercekten hislerimi anlatmissiniz tesekkur ederimmesj icin insl cnm bnde 7/24 takmam bu konuya yaZmadan kafam takildi
Aklima gelsede arada hmn unutrdum ama bu sefer oyle olmadi

Evet dostluk farkli ama arkadas ariyor insan yaa cevrem olsun istiyor
umarim dostlarinda olur
aklıma çok klasiklesmis bir söz geldi :)
çevrem genis diyenlere bir not ;
10 tane 10 kurusta 1 lira eder ,
2 tane 50 kurusta ...
çevre yapmacam diye herkeslede arkadaslık yapılmaz .

Gercekten hislerimi anlatmissiniz tesekkur ederimmesj icin insl cnm bnde 7/24 takmam bu konuya yaZmadan kafam takildi
Aklima gelsede arada hmn unutrdum ama bu sefer oyle olmadi

Bazen duygusal anına denk geliyor insanın bir anda.. Benim dostluklarımı çıkardığım, o olayları yaşadığım sırada annem ameliyat oldu ve öylesine bunalmış yalnız hissetmiştim ki kendimi, biri olsun istedim ağlamaklıydım sürekli, ama o durumu da yalnız atlatmayı öğrenmeliymişim demek ki..
Bir sürü çetrefilli işler düşünmek istemiyorum ama insanoğlu işte.. Rahatça inanabilsek keşke herkese.
Fazla için dışın birse fazla bir şey paylaşırsan da zararı sana oluyor genelde. Hep bir hesap kitap işi.
Hayırlısıyla gerçek bir dosta sahip oluruz umarım...

bu konunun aynısını açıcaktım
ki benim derdimin aynısını
yazmışsın
of of bende sendenim içim
gidio arkadaşlıl için ama olmuyo
işte sonu gelmiyo.hiçbi arkadaş
lımın şimfide apartmandalilerle
papaz oldum.birden dışlandım
çok acı çekiyorum

Arkadaş çevrem geniştir. Ama bunun için özel bir çaba sarfetmem. Çevremde ki inasanların cenazelerinde, hastalıklarında ve düğünlerinde olmaya çalışırım.. Arkadaşlarıma da hafta da bir yada iki görüşürüm eğer zamanım olursa .. Çok sevdiğim arkadaşlarım var üniversiteden, ortaokuldan ama ayrı şehirlerde olduğumuz için senede bir falan görüşüyoruz.. Ama devamlı yanımda olan insanlar beni daha çok mutlu edyor. Böyle bir arkadaşım var, beraber bir şeyler yapmaktan zevk aldığım 10 senedir hergün görüşürüz yada araşırız.. Ama ona bile herşeyimi anlatmadım anlatamam.. Cıvık cıvık ilişkileri, beni neden çağırmadın diye sorgulamalardan hoşlanmam..

Hic arkadasim yok
Kendime uygun kafa dengi arkadasim olmadi hic
Arkadaslik etmeye calistim baktim fikirlerimiz farkli yaninda sıkılıyorum hemen cektim elimi etegimi
1tane yasca benden buyuk bi ablam var arada gorustugum bi de annem var
İstemiyorumda arkadas boyle kafam rahat
Hep bi dedikodu hep bi hırs

Son düzenleme:
Back
X