Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem sahurda bazen keçiayağı yapar ben çok severim cocuklugumdan beri en sevdiğim şeydir kahvaltı ve sahur icin :) yoğurt, tuz, sıvı yağ, un ve kabartma tozu karıştırılıp hamur haline getirilir sonra hamurdan üç dört tane beze yapılır merdaneyle acılır şerit şerit kesilip dikdörtgen sekli verilir veya arzuya göre şekil verilir kızgın yağda kızartılır :) afiyet ollsunnn
Bunu ilk defa duydum canım deneyeceğim merak ettim tadını :) teşekkürler :)
annem sahurda bazen keçiayağı yapar ben çok severim cocuklugumdan beri en sevdiğim şeydir kahvaltı ve sahur icin :) yoğurt, tuz, sıvı yağ, un ve kabartma tozu karıştırılıp hamur haline getirilir sonra hamurdan üç dört tane beze yapılır merdaneyle acılır şerit şerit kesilip dikdörtgen sekli verilir veya arzuya göre şekil verilir kızgın yağda kızartılır :) afiyet ollsunnn
ben sahur için yumurtalı ekmek yapıyorum genelde, hem evdeki ekmekler değerleniyor hem de doyurucu oluyor.. 2 yumurtayı çırpıp içine süt ve bolca baharat ilave ediyorum, ekmekleri iyice sosa bulayıp az yağda kızartıyorum, yanına da bolca peynir çeşitleri... hem pratik hem lezzetli![]()