Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu muhallebili kadayıf pastası var ya İkraa' ben onu kuplara dolduruyorum arkadaşım:)
benim bugünkü menüm .....eşim evde beraber iftar edeceğiz onun için sevdiği yemekleri yapacağım her zaman evde olmuyor.................önce buranın meşhur belen tavasını yapacaktım sonra vazgeçtim..........fırında tavuklu patates ..........şehriyeli pirinç pilavı........muhammara........cacık..........turşu.........kırmızı lahana ve havuç salatası.........tatlı olarakta tavuk göğsü ama ben kakaolu bisküvilerle pasta şeklinde bol cevizle yaptım üstünüde krem şantiyle süsledim.......şimdiden hepinize hayırlı iftarlar
canim tabikide yardimci oldun tesekkurler hepinizeopuyorumnanaktanyaptim bakalim bu aksam n olcak hepinize hayirli iftarlarravzanur bende yurtdisindayim ama fransada;sanirim kremalarda benzerlikler vardir
cunku buradada alman magazalari var
benim yemeklere kullandigim likid krema
kreme likid
olarak geceiyor hafif olani ve yagli olani var
creme fraish var bide onuda graten turu yemeklere kullaniyorum umarim yardimci olmusumdur
benim bugünkü menüm .....eşim evde beraber iftar edeceğiz onun için sevdiği yemekleri yapacağım her zaman evde olmuyor.................önce buranın meşhur belen tavasını yapacaktım sonra vazgeçtim..........fırında tavuklu patates ..........şehriyeli pirinç pilavı........muhammara........cacık..........turşu.........kırmızı lahana ve havuç salatası.........tatlı olarakta tavuk göğsü ama ben kakaolu bisküvilerle pasta şeklinde bol cevizle yaptım üstünüde krem şantiyle süsledim.......şimdiden hepinize hayırlı iftarlar
harikasın arkadaşım opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
birçok kişi bugün fırında tavuklu patates yapacak anlaşılan:evde domates kalmamış;salça sosu yapsam olur mu ki?
libyanacım keşke komşu olsak senle ya;ne güzel şeyler yapıyosunopuyorumnanaktan
arkadaşlar nasılsınız?
herkese hayırlı iftarlar...