''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

canim bencede etimege kakaolu krema yakismaz sen beyaz ya ,ama evde yoksa mecbur kakaolu yaparsinda ,ilk tercih beyaz olsa daha iyi olur

kızçeler bu pastayı hafta sonu yaptım..dün yaptığımıda ilk fırsatta ekleyeceğim...
çikolata soslu fındık rüyası..

saol canım kkdaki bütün hatunlar hamarat ben nacizane tarifleri uyguluyorum a.s.

kizlar benimde bugun menumde patlican dilme vardi onu yaptim
buda tarifi ve resmi

http://www.kadinlarkulubu.com/sebze-yemekleri/312826-patlican-dilme-resimli.html

offfff harika gözüküyo ellerinize saplık bunuda denemek isterim en yakın zmanda

slm canlarim
yorucu
heycanli
ve rüya gibi bir günün ardindan yine burdayim

merak edenler varsa eger
kizkardesimin nikah resimlerini ekledim canlarim

http://www.kadinlarkulubu.com/albuml...resimleri.html

canım resimleri gördüm harika resimler tabi bunda en çok pay senin sanırım yine döktürmüşsün marifetini kardeşin bir ömür boyu mutlu huzurlu olsun inşallah darısı şimdi düğününüze

kızçeler bu pastayı hafta sonu yaptım..dün yaptığımıda ilk fırsatta ekleyeceğim...
çikolata soslu fındık rüyası..

tatlı enfes gözüküyo ellerinize sağlık tarifini en çok bekleyenlerden biriside benim cokacimcoook

kızlar ben hanmileyim ya bu sitede dolaşmam tehlikelimidur?
Oofff hemde nasıl tehlikelidir..Ama senin için değil belki eşin için daha tehlikelidir. Gecenin sahur vaktı paylaşılan yemekleri görüp canın çekip kocacımmmm gitt şundan all diyorsan helede ... kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ama güzel bir topik oldu ,ben çok şey öğrendim buradan :enbuyukkk: :enbuyukkk:
"Ramazandan da sonra topiğimiz kapanmasın, Bugün ne pişirdik olarak devam etsin "

pınarcım fındık rüyası çok güzel görünüyor canım gel beni ye diyor adeta
ellerine sağlk yerimseniben

selam kızlar bugünkü menüm

dünden kalan erişteli yeşil mercimek çorbam

bide kumpir yapıcam

günaydnn ..
ayy kızlar sabah sabah iştahm açıldı ne bunlar bolee :)) çok süper gözüküolar..
bugun benm monu yok eltimdeym iftardaii:))

hoşbulmuşuz pınarım one muhteşem pasta aykızım nasıl kıyıpta kestin onusen valla ben seyretmekten kesmeye kıyamazdım

sen asıl kestıkten sonra benım yuzumdeki ifadeyi bi görseydin ablacm..delikafadulden
gerçekten en beğenerek yediklerimden bu tavsiye ediyorum.doğumgünlerinizde,özel günlerinizde yapılabilir...

menun cok guzel uyumlu
etimek tatlisinin krem santisni ben beyaz olarak yaksitiriyorum tabiki tercih sizin etimekler karamelli serbetle islatilinca beyaz krema yakisiyor
kakaoluyuda herkes sevmeyebiliyor
kolay gelsin yerimseniben

tsk canim.bende oyle dusundum ve krem santiyi beyaz kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…