''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

ayrıca görümcem pinaripekci ile sonunda princess of rain in incirli tatlısını da yaptık..resimler kısmetse az sonra burada olacak..herkesin sofrasına bereket..

teşekkür ederimopuyorumnanaktan

ıYi akşamlar ,
Bugünkü menümüz;
Düğün çorbası,
Fırında patatesli tavuk,
Pirinç pilavı,
Cacık ,
Zeytinyağlı fasulye,
Şekerpare.

işte yengemle sonuda yaptık incirli tatlıyı..biz lezzetine bayıldık.cidden harikaydı,prensesime teşekkürler..

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık..Çok hoş görünüyor bayanlar.. :)
incir pastanız.
Epeydir gelemiyorum ben de..özledim.. ama yoğunum..

Tiramisu ellerine sağlık canım mesajını aldım patates pastasını yapmışsın beğenmenize sevindim..
Geçmiş mesajlara bakacağım musaıt olursam..
Pınarcığın mamaları dolmuş taşmış bütün sayfalara:)

Ellerinize emeğinize sağlık..

Ben de mısır köftesi yaptım bugün son anda..
Denemenizi tavsiye ederim

slm kizlarrrr
pinarcim demek sende yaptin haaa benden sonra tatliyi
seninkide cok guzel gorunuyo ,bizde yeriz bitrazdan bi dilim dahacokacimcoook

benimde bugunki menum

dunden kalan corbam
karisik salata
bol etli patlican yemegi (yarim saatte ancak oldu)
kavun
ve incir tatlimiz
tabi olmazsa olmaz malesef kolamiz

allah tatlı yorgunluklarımızı eksik etmesin değilmi bacım..tüm yüreğinle birşeyler sunmak ve tatlı bir dille cevabını almak ne güzel..

allah razı olsun cnm seninde ellerine sağlık.mısır köftesi nasıl oluyor bacım tarif ekledinmi??

ewt sempatiqm yaptık sonunda ama cidden çok hoşumuza gitti..bayramda bile tatlı olarak bunu yapsak diye konuştuk yengemle..opuyorumnanaktansenınde ellerıne sağlık cnm bnm..a.s.

kızlar yarın yemeğe misafirim var.ama eksiklerim var.yarımcı olurmusunuz.ev tarhanası yapıcam çorba olarak.pide yaptırıcam.akdeniz salatası yapıcam.tatlı olarakda şöbiyet yaptım.başka ne yapmalıyım.sulu bi yemek lazım sanki demi.

bayramda bu tatli hafife kacmazmi bedelikafadulden
soyle el acmali baklavalar bol tereyagli serbetli olmasi gerek:lepi::jeyyar:
allahim ye ye bi kaldim verdigim kilolari tekrar aldim
iftardan sonra bi dilim yemistim
simdi bi daha yiyorum insallah son olurkaydirigubbakcemile3
yakinda patlicam ,valla cekilin ortalardan diyebilirimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sulu kofta yâp canim sende
ya bana bi sorunca ne yapsamki diye ,butun aklimdakiler siliniyo bisey gelmiyo aklima:gitme:
burda herkes gunluk menu yaziyo biraz bakin mutlaka yapacak biseyler bulabilirsin

sulu kofta yâp canim sende
ya bana bi sorunca ne yapsamki diye ,butun aklimdakiler siliniyo bisey gelmiyo aklima:gitme:
burda herkes gunluk menu yaziyo biraz bakin mutlaka yapacak biseyler bulabilirsin

teşekkürederim yardımcı olduğun için.ama köfte olmaz.pidede kıymalı ,köfte zaten kıyma.2 gün önce ablam yemeğe almıştı bizi oda fırında patatesli köfte yapmıştı.neyse ben bakınayım biraz.

balım herkes baklava kadayıf faln yapıo millete gak dedikçe baklava guk dedikçe şekerpare dayatılıo benim tatlımda hafif olsun daha iyi..kaydirigubbakcemile3

ozaman kuru fasulye nohut iste yap biseylerkaydirigubbakcemile3
genelde kuru cok cesit oluyoda sulu daha az oluyo

balım herkes baklava kadayıf faln yapıo millete gak dedikçe baklava guk dedikçe şekerpare dayatılıo benim tatlımda hafif olsun daha iyi..kaydirigubbakcemile3
iyi hadi balimm seninkide hafif olsun
bak bu bayramda ben size gelirim ozaman temem:jeyyar:
hemde elini opmeyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sempatiqm yengem bizde şimdi ya o açıo ya ben..teşekkür edio sana..böyle sahiplenmenizden dolayı çok mutlu..opuyorumnanaktan

ay bisicik degil canim
biliyosun her kk uyesi bizim icin oyledir tabi yengosumuz birazcik daha ayricalikli oluyo bu durumdayerimseniben

2yengeç yeşil fasülye yap
benim menüm de genelde aynı yemekler oluyor
dün kayınvalidemi annemleri çağırdım daa annemlerin evine hırsız girmişş sormayın başımıza geleniii
bugün kü menüm
mercimek çorbası
patatesli tavuk
pilav
salata,cacık
eşime et tava
tatlıda baklava antep fıstıklıı

kizlarr tum yaptiklarimi bi arada topladim diger topikte paylastim hazir gondermisken burayada gonderim resimleri
belki size fikir falan olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…