:kedi:iste unlu olmak boyele biseymis demki
ben daha pek bilmem senden ogrencez desenekaydirigubbakcemile3
ya ben libya resim paylasim yerine baktim senin resimler vardi
anam sende benim gibi foto hastasisin cek cek sonrada arasinda temizle of of hangisini eklesem hangisi iyi
bende annemlerin evini eklemistimya buraya ,allam bi gor bi cift cekmistim bi flasli bi falassiz, bi ton resim hadi cik icindencikbilirsinde tabi ugrasla ciktim
sende en guzellerini sec
olmadi hepsini ekle sanki yasakmi var su kadar eklencek diye ,daha cok resim olunca daha iyi olur, ozellikle libyaya gidecek edecek olanlar bilgi sahibi olur
mesela ben libyayi senden dolayi pek merak ediyorum ,bu gari nasil bi yerde oturuyo
aceba resimlerde su bayildigim yesilli mavili gozler falan cikarmi diye bakiniyorum:kedi:
yaw sen niye az once gelmedin ben demin bi koca durum yedim
ama olsun zaten sistim sisecem kadar getir anam onuda yerim biz libisle kavga etmek anam, bi lokmayi boluruk onla:lepi:
he vallaya avrupali,afrikali, amerikali bu ne boyle yaw valla yasasin kk :enbuyukkk:buranin sayesinde hep bir araya geliyoruzturkbayragi
anam normalleri satilmiyom orda yoksahep hormonlumu onlar ,yoksa amerikalilar bu yuzdenmi hep kilolukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet gizem baya iyidir
arkanda okadar seni merak eden ksi varki bilmiyosun benceyerimseniben
ama ben sansliyim bi gozunu gordumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ana kiza hayran kadim baska dicem yokyasakkelime
kimse yok bak kimse gormi seni
hadi hadi bekliyoz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ha obur gozune gerek yok ben onu diger tarafa cevririm al sana sag sol gozkafamçokkarıştı
bosuna benden para koparmaya calisma bi goz icin para vermem benlmaz:
sen benim gozume baksana bi:1shok:bende para vercek goz varmi kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3
Hahaaa delu bu libi ya laelaelaelaelae Jubileni yapcan hee,yoooh anam biz seni hic biyere birakmayiz. sengözlerimebaksanab
Cok zevkli ,boyle denenmis tarifleri denemek.Bir de tabi sonuctan memnun kalirsan fevkaladenin fevkinde cokacimcoook
Semp evet bacim burada malesef Tr deki gibi sebze meyve bulmak zor.Dedigin gibi Amerikalilar bu sebepten tombalak sanirim kaydirigubbakcemile3,benide kendilerine benzettiler off offf akannehir
Libi marketlerde fiyatlar lb yani hemen hemen yarimkg olarak konulmus.Sende istedigin kadar aliyorsun 3-5..Memleketimizdeki bolluk buralara pek ugramamis mafoldumben.Et sebzeye gore daha uygun diyebiliriz
Gecenlerde islim kebabi yaptim yaklasik olarak 25 tane ve her birine ikiser dilim patlican kullandigimi dusunun,ben bunun icin sadece 4 patlican kullandim.Patlicanlarin boyutlarini tahmin edersiniz senağlama
Bu arada ben cay alayim var mi isteyen
yerimseniben
ben çay istiyorum çiçaam en elmalısından ama içemem sadecenek bakarım bu saaten sonra:gitme:
OOO ben sizin yerinize yemeye devam etcem oyleyse sositososito,
biz iftari yapali 2,5 saat oldu kaydirigubbakcemile2
ben çay sevmiyorum normalde yani içerim de karanfil atınca belki..
meyveli içiyorum burada Ahmad-tea diye bir çay var harika aroması..
sizler de biliyorsunuzdur belki..
canım sahlep çekti töbe estagfurullah yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?