Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kumpir çok güzel oluyor,patatesin her şekline müptelayım :)
Eren kolay gelsin.
Bunu da deneyebilirsiniz,
Patatesleri folyoya sarıp fırında 1 saat kadar pişiriyoruz.İçini kaşık yardımı ile boşaltıyoruz,domates,salam/sucuk/pastırma herhangi biri Allah ne verdiyse içine dolduruyoruz bol kaşar peyniri ve baharatlar.Son olarak en üste yumurta kırıyoruz,20 dakika daha fırında pişirip servis ediyoruz.:)
ooo herkes burdaymış meğer..ben de
mercimek çorbası
krepli tavuk bohçası,
patlıcan salatası
dünden börülce yemeği
cacık
baklava var.ilk kez bu kadar ağır olucak menü,hepsinin yeniceğini sanmam ama yine de yapıcak..şöle bi gözümüz doysun:))
kızlarr allahım günah yazmasın ama susuzluk beni mahvetti yaaa
boşuna dmeiyolar aç durulur ama susuz durulmaz diye
allahım hepimize yardım etsin...gözüm sudan başka bişi görmüyo buzdolbına habire su koyuyorum sempatiksalakcinni
dün gece sahura sigara böreği yapmıştım
akşamada mercimek çorbası ve kıymalı biber dolması yaptım
vee buz gibi cacıkkk delikafadulden
tatlı olarakda soğuk bişiler olsun dedim supangle yaptım attım dolaba
kociş bu akşamda işte malesef allahtan abim var bende :icecream:
bu kadar kalabalık menüler görünce şaşırıyorum ben eşim ve ben 2.bir yemeği yiyemiyoruz tek çeşit yemek öyle yetiyorki.mesela bugün taze fasulye kavurması var yeterde artar bile arkasından tatlı okadar.ben bukadar yemek yapsam hepsinden birer porsiyon yesek kiloları düşünemiyorum.
terbiyeli arpa şehriye çorbası
zeytinyağlı biber dolması
cacık
bulantıdan nasıl yaptım bi ben bi allah biliyor.
terbiyeli arpa şehriye çorbası
zeytinyağlı biber dolması
cacık
bulantıdan nasıl yaptım bi ben bi allah biliyor.
çalısan hanımlar ev işinizi nasıl yapabılıyormusun orucluyken..ben hıc bırsey yapamıyorum..ayrıca susuzluktan ölüyorum....bilmiyorumkismile
hamilemisin canim ,oruc tutuyomusun peki
cok kisi mutfaga bile giremiyor gercekten iyi yapmisin yine
Allah yardımcın olsun canım..
senin ve tüm anne adaylarının..
biz bu akşam kayınvalidemdeyiz menüm yok o yüzden kaydirigubbakcemile2[/B]
Erenciğim Allah c.c razı olsun,eksik olmayın.
Estağfurullah,hepimizde farklı tarifler,püf noktalar vardır.Bunları muhabbetle paylaşalım istiyoruz inşalalh:)
Arkadaşlar hoşgeldiniz,menüleriniz çok güzel daha da güzeli iştirak etmeniz,paylaşmanız.Rabbim c.c yediğiniz her lokmayı şifa kılsın,sofranızı huzur ve şükürle donatsın.
Sempi,inşaAllah diyelim.
Kumpiri öyle seviyorum ki yanına da buzlu bir gazoz vuuuu! :)
Közde patates de çok tatlı oluyor,Rabbim c.c hayırla iftarımıza kavuştursun inşallah.
Çoğu arkadaşımızın dediği gibi açlıktan ziyade sususuzluk vuruyor insana.Lakin Allah c.c için oldu mu hepsi tatlı geliyor,şıp diye geliveriyor ezan..
Ben de bu arada tatlımızı bitirdim,şerbetini çekiyor şuan.
Et haşladım biraz,patatesleri küp küp doğrayım,kavuracağım beraber.Son olarak üzerine biraz kaşarla hoop fırına..
Civciv hanım bayılıyor buna..
Eee sizde ne var bakalım..
Accuk kaldı iftara :)
Domatesli Şehriye Çorbası
Patlıcan, Biber, Kabak Dolması ve Yaprak Sarması
Cacık
Ev Baklavası