Allahım sana geliyorum....akannehir
Neden kız :)
teşekkür ederim canım sen nasıl bir pasta yaptın bakim?
Nedeni var mı? Buzz gibi şeftali,krem şanti ve üstüne çikolata ...Ay bayılazaimmm..akannehirakannehirakannehir
Vişneli-pirinçli...Tarif ve resimler akşama kesince inşaallah..yerimseniben
Pirinçli pasta mı :S
pirinçlimi???? ilk defa duyuyorum ama kesin güzeldir sen yaptığına göre
Kulağa tuhaf geliyor ama düşününce mantıklı..yerimseniben
Estağfirullah gönlü güzel arkadaşım,deneye yanıla yapmaya çalışıyoruz işte..İçindeki malzemeler ve yapılış şekli aklıma yatıyorsa o iş tamamdır.Geriye ,yapıp paylaşmak kalıyor..kaydirigubbakcemile5
ben de yemeklerime karar verdim sonunda... evde ince bulgur az kalmış mercimek köftem kaldı...
mercimek çorbası yapmaya karar verdim bende...
yanına patlıcan beğendi, makarna, biraz da sarmam var ne sarmışım 4 gündür bitiremedik...
ben de yemeklerime karar verdim sonunda... evde ince bulgur az kalmış mercimek köftem kaldı...
mercimek çorbası yapmaya karar verdim bende...
yanına patlıcan beğendi, makarna, biraz da sarmam var ne sarmışım 4 gündür bitiremedik...
bende dün baklava yaptim hazir hamurdan,serbetini daha yeni dökmüsdüm hemen cektim resmini :)
kızlar sütlaçlarım oldu hemde nefis oldu ohhh be rahatladım valla resimleri daha sonra ekleyeceğim
bende dün baklava yaptim hazir hamurdan,serbetini daha yeni dökmüsdüm hemen cektim resmini :)
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook yaw şimdik oruç bozduracan bana zuzumharika olmuş ellerine sağlık...a.s. :enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?