eşim geldi yazamadım o gelincede bebem uyandı şimdi uyutuyorum. eşime sahur hazırlıycam, tahinli pide kahvaltılık ve çay.
ben tuzlu bişeyler yemedimmi karnım doymuyor.
yarın pazara gidicem kış hazırlıkları için bişeyler alıcam, kurutmalıklar tamam, dondurucu ve sos, turşular kaldı.
güle güle yersiniz inşallah ben bu yaz bebekten göz baş açamadım bişey yok anlayacağınız inşallah bitmeden bazı şeylere yetişirim :)
ben cikolatali makarna diye biseymi duydum orda:roflol::roflol:
super basladi husranla bitti malesefki
ay ogun isten geldim ozy bugun ne yaptim bil ,ne bilim guzum soyle ,iste cikolatali biset oydu buydu derken dedi cikolatali makarna:1shok: neee cikolata ve makarna kafamçokkarıştı
sonra kafamda dusundum deimya bu super biey olcak ,buda yapmis dolaba koymus makarnalarimiz sabaha kadar bekliceklermis
bizde hevesle bekliyoruz ne guzel degisik bisey cikcak diye
ogun heyecanla ise gittim geldim aklim cikolata makarnada
eee sonuc i ih ih olmadi:gitme: yav niye iste bizm hesaba katmadigimiz megerse bu makarna dogru durmaz sabaha kadar olan cikolatayi icine ceker:mymeka: ne tat kalir ne tuz
guzel baslayan macara burada biti verdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iste mutfakta boyle seyler yasanilir
korkmayin deneyin ,boyle boyle ogrenicez
geçen yıl bende bişey yapamadım, benim oğlan 1 yaşına girdide biraz rahatladım. yetişirsin ama erken git pazara dolmalık kalmıyor.
ŞenizAşk Kırıntısı iyi geceler,tatlı sahurlar..
Bebegimiz hoşgeldin :)
Resimleri ben alacağım,yanlız henüz kesinleşmedi..
Sizlerden gelen öneri ve onaylar doğrultusunda başlayacağız inşallahturkbayragi.
ŞenizAşk Kırıntısı iyi geceler,tatlı sahurlar..
Bebegimiz hoşgeldin :)
Resimleri ben alacağım,yanlız henüz kesinleşmedi..
Sizlerden gelen öneri ve onaylar doğrultusunda başlayacağız inşallahturkbayragi.
ben anlamadım bu resim muhabbetini ama şu an çıkmam lazım inşallah müsait olduğumda girip okurum
Allaha emanet olun
kızımda 4 aylık cesaret edipte pazara çıkamadım daha inşallah bende seneye tam bir hazırlık yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?