- 1 Haziran 2008
- 5.942
- 33
- 683
iftaradan sonra bende okadar cok isterimki yuruyuse cikmayi ,ama nafile oturup kaliyoruz:bbo:
hem cay hem kahve ve bunun ustunede civcivle guzel bi uyku,yanliz olsaydin uyuyamazdin o civciv yokmu uykusuzu uyuturopuyorumnanaktan
bi kahve yapim sana simdi kendine gelirsin sabaha kadar birlikteyiz artik :içelim:
:1hug:
Canım gerçekten çok iyi oluyor..
Annemle de hep çıkardık ya :_) Her iftardan sonra ortalığı misler,hooop sahil yoluna,komşularımız,kuzenlerimiz de gelirdi..Hem muhabbet hem spor babında,çünkü gerçekten insanın acaip uykusu geliyor,yer yemez.
Amin ecmain gülü amin inşallah:Saruboceq:Libisimya 4 ay oldumu ,tabi size hic zaman gecmiyodur
allahim onu korusun ,biran once teskeresini alip gelsin
allah kavustursun
gecercekten cok zor oluyo ,benimde abim gitmisti insanin gozu yolda kulagi telefonnda oluyo cok zor
Ohhhh yürüyüşlerrr keyıf uykuları....
Ala olsun alaaaaa.....
Yemek sonrası sıkı bır kosusturma ve kahkaha ıle yedıklerımden eser kalmadı.
Once panık anı!
Annecıgın bacagı kasındı kasındı dıkkatımı cekıverdı.
Hemen pimpirik devreye gırdı bunyede.Kesın böcek soktu ya da örümcek ısırdı dıye kattım ortalıgı bırbırıne.
Acılde aldık solugu.Meger sadece sıvrısınekmış bilmiyorumkismile
Zar zor ıkna etmısdım annemı o da doktor sıvrısınek ısırmıs teyze bısey yokdıyınce nevrı dondu acıldekı doktora oldu evladım hayırlı işler dedi kaydirigubbakcemile3
Sonra o bıze kızdı bız kahkahalardan onu duymazdan geldık.Sanırım bırdaha bahcede yemek yıyemeyecegız...
:roflol:
Ay teyzeme bak Allah iyliğini versin e mi..
Kedim sizin de ikinci adres oldu be tatlısı aciller
Hele geçen sene ki hemşire mevzu yok mu neyyyyseekötükedihüso
Hayırlı işler canım:roflol:
oy oy evet biliyorum senin kardeşinde asker ocağında
ama bak geçiyor işte zaman rabbimiz o kadar yardımcı ki...
O'nun inayetiyle elhamdülillah kavuştuk aslanımıza
dilerim Allah'tan bütün kınalı kuzular hayırlarla kavuşurlar sevdiklerine
yanısıra da senin kardeşin döner evine inşaAllah
dualarımız onlarla...
:Saruboceq: