''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hımmm gratene beşamel sos lazımmış.. ou yapacak malzemem yok ben de mücver yapayım...pınarcım ben hiç kızartma yapmadım çok yağ çekiyo mu.. hep fırında yapmıştım ben...

beşamel sos için evde olmayan bi süttür heralde

yağ
un
bir piske tuz
süt

:) üşenmede al bakkaldan sandal kabkta yapabilirsin ama ondada beşamel sos var ve kabak içi peynır dere otu koyuluo üstüne beşamel üstüne kaşar fırın

Merhaba becerıklı kızlar....

Bu aksam ıtıbarı ıle bzım evde de yemek zılı calmaya baslıyo.

Gece yaptıgım MBLUE dan cıtır boreklerım var.

Tavuk yapıcam ama daha nasıl yapacagıma karar veremedım.

Soyle guzel bır ezo gelın ıstıyo canım sanırım bırde onu yaparım.

Tavugun durumuna gore pılav ya da baska bısey onuda bılmıyorum.

Az cok kafamda tasarladım ama tatlı yokkkkkkk

Canım böreklerin nasıl oldu beğendiniz mii???

eşim aradı akşama sarmısaklı domates soslu patates kızartması yapıcam kuskus da var dünden salataya çeviricem.

yemek yapamıyorum pek yaa...eşim de yapma hiçbir şey diyor ama olmuyor ki yemek yapmadan da.
zayıftım zaten, ramazanda hepten eridim pek yiyemiyorum, dün akşam zor yaptım yemekleri. vitamin kullansam iyi olacak sanırım. çok güçsüzüm yaa :çok üzgünüm: iştahsızım da pufff canım sıkıldı bak şimdi :çok üzgünüm:

Canım böreklerin nasıl oldu beğendiniz mii???

Harıka oldu canım benım sagolsın.

Resımledım de ama gece ışıgıyla cok da guzel cıkmadıgından eklemedım.

Bırde galeta yı eve gıderken alacakdım ya almayı unutmusum.

Bende etımeki robottan gecırdım kaydirigubbakcemile3

Bundan sonra pratık favorılerım arasında cok saollll olumunekankayizsmile

tavuğun ğögüs eti kısmı fazlaysa güzel bir şinitzel yanınada fırın makarna beşamelli of süper olurr

bunların yanına güzel bir salata
şöle bide yoğurtlu bi salata (patlıcan olabilir yada amerikan salatası)

Harıka oldu canım benım sagolsın.

Resımledım de ama gece ışıgıyla cok da guzel cıkmadıgından eklemedım.

Bırde galeta yı eve gıderken alacakdım ya almayı unutmusum.

Bende etımeki robottan gecırdım kaydirigubbakcemile3

Bundan sonra pratık favorılerım arasında cok saollll olumunekankayizsmile

çok sevındım beğenmenize ::):):) ama ekmkler galeta ununun yerını fazla tutmuo sanki gerçi etimek belki tutuyodurda :D bende bi kere norml ekmkten ypmıştım dA: zemuszemus

kızlar kuskus nasıl yapılıyo ya salatası degıl ama sade makarna gibi haşlayıpmı bişriryoruz pialv gibimi?

pilav gibi şekerim..su konusunda dikkatli gitmelisin..

aman da aman...
kurban olurum seni yaradana..
yüreğinin iklimi hep bahar kalsın canım...
yuvanızda daim olsun hayırlısıyla bu güzel günler..

canım bişey soracaktım
patates kroketlerine bayıldım..
onları mısır ununa buladın dimi
bi de mesela bir gece önceden yapsam hamurunu...ertesi gün yemeğe yakın şekil verip kızartsak olur mu??

bence garanti olmasını istersen aynı gün içinde yap tatlım..bir önceki gün yaparsan riske girmiş olursun..

eşim aradı akşama sarmısaklı domates soslu patates kızartması yapıcam kuskus da var dünden salataya çeviricem.

yemek yapamıyorum pek yaa...eşim de yapma hiçbir şey diyor ama olmuyor ki yemek yapmadan da.
zayıftım zaten, ramazanda hepten eridim pek yiyemiyorum, dün akşam zor yaptım yemekleri. vitamin kullansam iyi olacak sanırım. çok güçsüzüm yaa :çok üzgünüm: iştahsızım da pufff canım sıkıldı bak şimdi :çok üzgünüm:

bunların yanına bi çorba yapsan yeter size
sen yedıklerıne içtiklerine dikkat et canımya hasta olursun allah korusun vitamın desteği kesinn all halsizlik kötü bişiy bende çok halsizim ama kilom iyi :( kendine iyi bak iyi beslenn meyve ye bolbol

Hımm bu arada benım bu akşamki
menumde şöyle olcak sanırsam :D

çorba (telşehriyeli)
kıymalı ve bol dereotlu kabak yemeği yada sandalda kabak ilk defa deneyeceğim bişiy olucak yaparsam)
domates soslu makarna
barbunya pilaki(var) o hazırda
salata
tatlıda bilmiom valla yaparmıyım onun yerıne kavun kesmeyı düşünüom vitamin alalım az dimi ama :):)

böreklerdende çok bahsettik canmda çekti he markete gidersek yarın kesın börek yaparım ben :D:D

aaaaaaaa. bacım gelmiş........hoşgelmiş....çok sevindimmmmm

delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt delikafadulden delikafadulden delikafadulden​

tavuğun ğögüs eti kısmı fazlaysa güzel bir şinitzel yanınada fırın makarna beşamelli of süper olurr

bunların yanına güzel bir salata
şöle bide yoğurtlu bi salata (patlıcan olabilir yada amerikan salatası)

Şnıtselde ıyı bır fıkır ama aklımda unutmazsam almayı ananası ananaslı tavuk yapmak var.

Sınıtsel sankı borekle bırlıkde herseyın cevresını kaplayıpda pişirmiş gıbı olacak.(Cok dıkkat edılır bızım sofrada buna :D)

Bıde okudukca canım kuskus ıstedı kaydirigubbakcemile3

çok sevındım beğenmenize ::):):) ama ekmkler galeta ununun yerını fazla tutmuo sanki gerçi etimek belki tutuyodurda :D bende bi kere norml ekmkten ypmıştım dA: zemuszemus

Ne zaman galeta unsuz kalsam bunu yaparım.Farkbıle edılmıyo galeta olmadıgı tavsıye ederım...

aman da aman...
kurban olurum seni yaradana..
yüreğinin iklimi hep bahar kalsın canım...
yuvanızda daim olsun hayırlısıyla bu güzel günler..

..

Bu ıyı dıleklerın dönsun dolassın bu esnada da kat be kat buyusun sna gerı dönsun canım benımmmmm Şeniz

Şnıtselde ıyı bır fıkır ama aklımda unutmazsam almayı ananası ananaslı tavuk yapmak var.

Sınıtsel sankı borekle bırlıkde herseyın cevresını kaplayıpda pişirmiş gıbı olacak.(Cok dıkkat edılır bızım sofrada buna :D)

Bıde okudukca canım kuskus ıstedı kaydirigubbakcemile3

ben böreği unutmuşum yaw :):) ozamann yoğurtlu salçalı patatesli fırın tavuk yap sende nolcak :D:d

[

Back
X