''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

dün atik börekmiydi neydi (ya bu ara unutkanlığım üstümde) ondan yaptım onuda resimledim... burada yayınlayabiliyomuyuz etkinliğe göndereceklerimizi yoksa gizli saklımı oluyo bu işlerkaydirigubbakcemile3.. yalnız böreği galeta ununna çok bulamışım herhalde yemekte zorlandık onun dışında çok güzeldikaydirigubbakcemile4

bizim komşu onun üstünede 2 şişe soda döküyo çıtır çıtır oluyor çok severim patatesliyi.. komşum kol böreği yapıyor yalnız kişilik yapmıyor..

arkadaşlar patatesi haşladım çatalla bahrat katıp yufkaya sercem sütlü karışım yapıcam aralarına en üstüne kaşar peyniri rendeleyip fırına vercem nasıl olur

eee hasanpasa koften ne oldu bilmiyorumkismile

koyyimmi resimleri. etkinliğe yollamak için koymadım.. topic açıldımı onuda bilmiyorum ama:uhm: ezana 1-2 dk kala çektim acele oldu ama tadı güzeldi. hem sulu hemde senin tarifi yaptım ikisinide beğenerek yedilerzemuszemuszemuszemus sadece birdahaki sefere az daha buyuk yapıcam köfteleri. iki şekil denediğim içi biraz küçük oldular..

koyyimmi resimleri. etkinliğe yollamak için koymadım.. topic açıldımı onuda bilmiyorum ama:uhm: ezana 1-2 dk kala çektim acele oldu ama tadı güzeldi. hem sulu hemde senin tarifi yaptım ikisinide beğenerek yedilerzemuszemuszemuszemus sadece birdahaki sefere az daha buyuk yapıcam köfteleri. iki şekil denediğim içi biraz küçük oldular..

Hmmm yani begendiniz olemiopuyorumnanaktan
ellerine saglik canim
ozaman etkinlik icin bekliyoruz tarifi ve resimi
canim dha konuyu acmadik ama yarin aksam acicaz insallah
ozaman daha fazla katilim olur
yarina kadar gonder resmini
buraya koy derdimde simdi surpriz olsun orda dimi :)
aaa bunu ben onceden gormustum olmasin

:smiley-cool:
Sahurcularımız,burada mıyız..
Sağ baştan sayalımm:sm_cool:

Back
X