selamlar herkese annemleri yenice gönderdim hemen koştum buraya herkesler iyidir inşallah![]()
hosgeldinn canim anneler misairmiydi bugun
yorulmusundur da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar herkese annemleri yenice gönderdim hemen koştum buraya herkesler iyidir inşallah![]()
canım börek sevmiyorum makarnalı börekte annem sevmiyor
canim tavada borek yap
tavada makarnali borek yap
gozleme yapabilirsin
hosgeldin canim selam olsun
oh canim ellerine saglik ,bugun pizza var yani
bizde gelelimmi:kedi:
hosgeldinn canim anneler misairmiydi bugun
yorulmusundur da
kızlar patatesli yapacam haşlamaya koydum sonra patatesli kavurupta yufkaya serip fırına vereyim
evet bugundu canım. yoruldum azcık ama tatlı telaş bunlar
buyur canım atla hemen süpürgeye
pişrimde allah izin ederse resminide koyuverem cokacimcoook
bizim komşu onun üstünede 2 şişe soda döküyo çıtır çıtır oluyor çok severim patatesliyi.. komşum kol böreği yapıyor yalnız kişilik yapmıyor..
eee hasanpasa koften ne oldu bilmiyorumkismile
arkadaşlar patatesi haşladım çatalla bahrat katıp yufkaya sercem sütlü karışım yapıcam aralarına en üstüne kaşar peyniri rendeleyip fırına vercem nasıl olur
klava
y diyorum oy ..
klava:
koyyimmi resimleri. etkinliğe yollamak için koymadım.. topic açıldımı onuda bilmiyorum ama:uhm: ezana 1-2 dk kala çektim acele oldu ama tadı güzeldi. hem sulu hemde senin tarifi yaptım ikisinide beğenerek yedilerzemuszemuszemuszemus sadece birdahaki sefere az daha buyuk yapıcam köfteleri. iki şekil denediğim içi biraz küçük oldular..
klava
y diyorum oy ..
klava: