''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Acıgüülakannehir
Bunun çörek olduğuna emin misin bana Uçuşu Hazır Balon veya sepetsiz Zeplin gibi geldi de:roflol:
cokacimcoook

:roflol::roflol: :roflol: ayy libyanam sen çok yaşa emi :) operasyona gerek yok gülmekten götürecen bizi hee :roflol::roflol:

Puuff yastığı :roflol:
Harikasın gacıgül ellerine sağlık kardeşim..

Biri bugün yemeğime bişi mi kattı ne:roflol:
Bakar mısınız,acıgül diye Gacıgül yazmışım inanamıyorum :roflol:

Uuuu,süper..Yalnız bu restoranlarda verilen ekmeklerden değil mi?Çörek dedin ya ondan sordum..bilmiyorumkismile

Şaşabilitem had safhada Libim,sorma..kaydirigubbakcemile3
Kesin uçtu ceylincik,şu anda semalarda tur atıyor..sırnaşık şey

Biri bugün yemeğime bişi mi kattı ne:roflol:
Bakar mısınız,acıgül diye Gacıgül yazmışım inanamıyorum :roflol:

ay inanmiyorum sen bunu farketmedenmi yazdin
ben gercek ozellikle yazdin zannettimkaydirigubbakcemile3
Gacigul guzel oldu ama:lepi:kaydirigubbakcemile3

ay inanmiyorum sen bunu farketmedenmi yazdin
ben gercek ozellikle yazdin zannettimkaydirigubbakcemile3
Gacigul guzel oldu ama:lepi:kaydirigubbakcemile3

valla bende bilerek yazdı sanmıştım kaydirigubbakcemile3 farketmez nası hoşunuza giderse öle hitap edin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

valla bende bilerek yazdı sanmıştım kaydirigubbakcemile3 farketmez nası hoşunuza giderse öle hitap edin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cok oluyo boyle seylersempatiksalakcinni
hele bende hizli yaziyorum kimi yazi cikiyo kimi fazla ,bu ne diye soruldugunda ben bile anlamiyom bazenkaydirigubbakcemile3seninki guzel ama ,yani suanki sohbette hos oldu galibaşakkıdı

Sempim Ceylinimiz,cicidir,gönlü hoştur,anlar halimizden..
Hem kendi başlattı operasyona hazırım diye :roflol:
Ve canım soda çekti ama meyveli..
Feci rahatlatıyor hakketteeen :)

Simim bizim Allah müstahakımızı verecek,o zaman görebilitelerimizi göreceğiz :)
:roflol:

Acıgül,Sempim vallahi spontan oldu hızlıca yazıp göndereyim derken,baktım ki Gacıgül etmişim acıgülü ama daha mı güzel oldu ne :roflol:

cok oluyo boyle seylersempatiksalakcinni
hele bende hizli yaziyorum kimi yazi cikiyo kimi fazla ,bu ne diye soruldugunda ben bile anlamiyom bazenkaydirigubbakcemile3seninki guzel ama ,yani suanki sohbette hos oldu galibaşakkıdı

evet canım sevdim bende gacigül ü:roflol::roflol: yasemin yalçının gülazer rolü geldi ilk okuyunca aklıma nedense başındaki gacıdan dolayı sanırım

Komiserim , nincaaa kaplumbaam:roflol:
Replikler bombaydı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…