merak etme tatlım hiç zor olmaz biz çalışırken eşimle hazırlıyoduk inş. o da yardımcı oluyodur sana
benim arkadaşım karnıyarık için patlıcan kızartıp koyuyo buzluğa. çokta güzel oluyo belki fikir olur...
sebzeli menemen yapıp buzluğa atabilirsin cnm akşam gelince hazır olur yumurtasını kırıp servis edersin.buzluğa köfte hazırlayabilirsin..mayalı poğaçalar yapıp sahur için dondurucuda muhafaza edebilirsin..endişe etme madem ki buradasın yani mutfak seversin..sen rahatlıkla üstesinden gelirsin..
birtanem..allah yardımcın olsun öncelikle..şunu söylemek isterim ki bizler için ramazanda israf olmamalı..yemek dökülmemeli..paylaşmalı olabildiğince ve yüreğimizi genişletmeli alabildiğince....rabbime şükürler olsun paylaşabileceğimiz komşularımız ,dostlarımız var..neden israf olsun..olmaz..bol bol yapıp bereketle paylaşabilenlerden olalım inşallah bu ramazanda da her ramazan olduğu gibi..sevgiyle kucaklıyorum dostum..minikler de sen de rabbime emanet olun..
çok çok teşekkür ederim köfteyi normalde hazırlayıp bırakıyorum dondurucuya yemek yapmayı çok seviyorum zaten değişik şeyler denemeyi de seviyorum burası benim için yeni lezzetler olucak.
Haklısın canım..Bizde de çok ekmek ısraf ediliyor maleseff. Hava sıcak dayanmıyor ertesi güne küfleniyor .. Dünden birsürü ekmeğim kaldı. bugünde kesin pide alıncak. ekmeklerden ne yapayım bilemiyorum bende
Haklısın canım..Bizde de çok ekmek ısraf ediliyor maleseff. Hava sıcak dayanmıyor ertesi güne küfleniyor .. Dünden birsürü ekmeğim kaldı. bugünde kesin pide alıncak. ekmeklerden ne yapayım bilemiyorum bende
domates çorbası
barbunya pilaki
baharatlı tavuk yemeği
pilav
semiz otu salatası
bizim için ramazanın vazgeçilmez tatlısı kerebiç
umarım beğenirler...
çok mu zor bi bakım netten
baktım biraz zormuş hem ben otun adını daha önce hiç duymadın
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 6 ziyaretçi)
pinaripekci dertsiz blueworld _Ruzgargulu_ zeyfe bankadilekm29 hulyamesut Ecehannnn SweetLikeChocolate __GaZeL__
,
süper şimdiden böyleyse iftara en az 30-40 kullanıcı oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?