kızlar haftaya iftara 4 aile cagırmayı dusunuyorum muhtelemen 20-25 kişi olcak ..
menüde napmalıyım sizce.. tatlı olrk ne olabilir?
bugün rahatsızım biraz bir de yeni yemek yapınca eskiler kalıyor o yüsden dünden kalan yeşil fasulye pilav yeşil mercimek çorbası baklava sssuuuuuu
öncelikle şimdiden kolay gelsin tatlı olrak ilk aklıma gelen kalabalık olacağı için
revani ve sütlaç geldi mesela haşhaşlı revani tatlısı çok güzel oluyr gerçekten şekerparede olabilir yanına muhalebili güllaç eğer imkanın varsa o kadar kalabalığa ben olsam bir çeşit şerbetli bir çeşit sütlü tatlı yapardım
keşke herşeyden 2 çeşit yapabilsem yeni evliyim malesef o kadar açılamıyorum ..
tatlı olarak şerbetli tatlı düşünmüştüm bende.. hazır almak yerine kendı elimde yapmak istiyorum.. menü ne olabilir peki?
çorbada kararsızım ?
cok teşekkür ederim canım cevabın icin..
Mini Pizza
Mini Pizza İçin Gerekli Malzemeler;
1 çay bardağı ılık su
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı yoğurt
2 tane yumurta
yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşıgı tuz
3 yemek kaşıgı seker
4-5 su bardağı un
İç harcı için:
maydanoz,
peynir,
domates
biber
yarında bunu denemek istiyorum yemek bölümündede paylaştımtatlı ve pastalarda ekledim isterseniz göz atın
arkadaşlarım 20 lik dişimle boğuşmam çok şükür bugün akşam saatlerinde son buldu..acılı bir operasyonla kurtuldum çok şükür..burayı da sizleri de ihmal ettim farkındayım ancak çok kısa sürede toparlanıp yine burada olacağım allahın izniyle..oruçlarınız kabul olsun..rabbime emanet olun..
Canım ben kabakları rendenin kalın bölümüyle rendeliyorum. Üzerine bir büyük kuru soğanı rendeliyorum. Miktara göre 1 ya da 2 yumurta kırıyorum. Tuz, karabiber, pul biber ekliyorum. İsteğe göre maydanoz ve nane de eklenebilir ben sevmiyorum. Bir de kıvamını alana kadar un ekleyip karıştırıyorum. Yağda kızartıyorum.
Afiyet olsun
öncelikle şimdiden kolay gelsin tatlı olrak ilk aklıma gelen kalabalık olacağı için
revani ve sütlaç geldi mesela haşhaşlı revani tatlısı çok güzel oluyr gerçekten şekerparede olabilir yanına muhalebili güllaç eğer imkanın varsa o kadar kalabalığa ben olsam bir çeşit şerbetli bir çeşit sütlü tatlı yapardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?