cumartesi gunu iftara misafirim var kızlar 8 kişilik bir gurup cagırdım allah utandırmasın
tavuk corbası
et sote
pilav
kadınbudu köfte
mantı
mısırlı marul salatası ve kırmızı köz bi,ber salatası
tatlıyı hazır alırım
baska neler ekleyebilirm yada yeterlimi sizce degerli fikirlerinizi bekliyorum
börek yapabilirsin bide..bide heö et sote hem kadınbudu köfte ağır olmazmı benim fikrim yani
cumartesi gunu iftara misafirim var kızlar 8 kişilik bir gurup cagırdım allah utandırmasın
tavuk corbası
et sote
pilav
kadınbudu köfte
mantı
mısırlı marul salatası ve kırmızı köz bi,ber salatası
tatlıyı hazır alırım
baska neler ekleyebilirm yada yeterlimi sizce degerli fikirlerinizi bekliyorum
kızlar haftasonu misafirlerim için
mercimek çorbası
börülce salatası
hünkar beğendi düşündüm. tatlıyı eltim getirecek.
hünkar beğendi katı olduğu için yanına pilav gitmez diye düşündüm. annem de bunların haricinde pilav ve zeytünyağlı yemek yapmamı uygun buldu. olmazmış pilavsız.
ben de barbunya düşündüm. bu menü hakkında sizin bi görüşünüz varmı?
kızlar haftasonu misafirlerim için
mercimek çorbası
börülce salatası
hünkar beğendi düşündüm. tatlıyı eltim getirecek.
hünkar beğendi katı olduğu için yanına pilav gitmez diye düşündüm. annem de bunların haricinde pilav ve zeytünyağlı yemek yapmamı uygun buldu. olmazmış pilavsız.
ben de barbunya düşündüm. bu menü hakkında sizin bi görüşünüz varmı?
Puff agırmı olur dersin ?.. Ay panikledim şimdi
hünkar beğendi nasıl yapıyorsun canım tarifini yazarsan sevinirim.tavuk da olabilir canım. ama geçen günlerde hünkar beğendi yaptım ilk kez. eşim çok beğendi.o istedi onu yapmamı
canım tava böreği çok kolay
bir tane yufkayı tavanın altına ser birkaç parçada gelişigüzel kopardığın yufları at üstüne yumuşak olsun istiyorsan süt yumurta yağ karışımı dök kaşıkla
araya istediğin malzemeyi koy
tekrar yufkaları serp altlı üstlü kızarana kadar pişir tavayı az yağlayarak..
ben birde bimden hazr lavaş alıyorum iki tanesni üst üste koyuyorum tavaya araya stediğim malzemeyi sonra tekrar iki tane lavaş pişiriyorum hem lezzetli oluyor hem pratik..
dana eti suyunu çekinceye kadar kavuruyorum. üstüne biber soğan sarımsak ekleyim kavuruyorum. domates ve salça koyup pişiiriyorum. ben düdüklüde yapıyorum bunu.
daha sonra patlıcanları közledi. soydum.doğadım. bi tavada un ve tereyağını kavurdum. üzerine patlıcanları kledim. sonra kıvamına göre süt ekliyorsun. kaşar rendeliyosun
tabağa servis ederken. patlıcanlı karışım koyup ortasına da etleri koyuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?