''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

ay bu kadar olur bizimkide çikolata delisi ........ valla bıktım zayıflığından adam 34 yaşında 1,85 boy 60 kilo bende onun aksine 1,67 boy 72 kiloyum

ay bu kadar olur bizimkide çikolata delisi ........ valla bıktım zayıflığından adam 34 yaşında 1,85 boy 60 kilo bende onun aksine 1,67 boy 72 kiloyum

iğrenç bi espiri varya sen yedin ona vermedinmi diye ıyyyyyyyyyyyy.....
bizimki için öyle diyolar anneme hep kızları beslemişsin bu çocuğa niye bakmadın diye...

Muhhahaha Çok güzel söylemiş anneannen

Bizim arkadaş et yemez ama köfte yer, mantının içindeki kıymadan bile ifrit olur ya, o kadar yani. Mantı yapılacaksa ona ayriyetten boş hamur yapılır. Töbe töbe

:))))))))))))))))) allahım yarabbim nasıl bi saçmalıktır bu nasıl bi mide bizimkide soğan yemez ama lahmacunu yer ....baklavayı ekmekle yer
ayyyy çıldırıcam valla her akşam kavga ediyoruz beyefendinin yemek kültüründen ötürü

iğrenç bi espiri varya sen yedin ona vermedinmi diye ıyyyyyyyyyyyy.....
bizimki için öyle diyolar anneme hep kızları beslemişsin bu çocuğa niye bakmadın diye...
benimde kaynana hanım diyo oğluma bakamıyorsun die... hakbuki aldığımdan beri böle sanki kendi çok bakabilmişte

işine geleni yiyo yani uyanııııııııııkkkkkkkkkkkk......

baklavayla ekmekmi....
kaynanana de ki "bize gelişide böyleydi valla"...

heee valla baklava ekmek hala inanamıyorum.... acaba ben bi manyakla mı ewliyim

yok canım manyaklıktan değilde midesizlikten olabilir...
bizim kepçü kola ve hazır kekler kahvaltı yapar yinede kilo uok çocukta...
bi kere grip oldu çalıştığım hastaneye geldi muayene olmaya soyundu bu doktor bana diyo ki "bu ne kızım başka bi hastalığımı var bu çocuğun.."
çirkin maymun...
kulaklar kepçeeeeeeeeee
burun patlıcaaannnnnnnn
eller kürekkkkk
ayaklar paletttt
bel hiç yok zaten
gözler köstebek...
karikatür bizimki...

valla benim eşim çirkin deil allahtn :)) ama çok zayıf biara çok kötü grip oldu aynen bizim komşularda kötü bir hastalığımı var dediler
Allah korusun bizimkide anca yumurta ve peynir yer .ıyyyyyy.... Uyuz oluyorum bende valla yaa

yumurta peynir faydalı şeyler allahtan..
yoksa adam kuruyup giderdi mazallah...

SAHURDA
Krep
Menemen
Kahvaltiliklar
Bide dunden kalan su boregi vardi cayla yedik..
AKsamda dunden kalan
Patetes yemegi
Pirinc pilavi var salata kola ve karpuzla yicez onuda

kızlar daha once yapıyordum ama yapmaya yapmaya ölculerını unuttum un süt ve salçayla dometes corbası yapıyordumm

guzel dometes corbası tarıfı istiyorum aksama ıftara mısafırım var mercımek corbasından öğğğğ geldi

Yogurtlu corba yapabilirsin soguk soguk iyi gider yaz gunu

biz hiç soguk corba yapıp ta yemeyız tadını bıle bılmem desem ınanırmısın ama eşimde yemez:)

O zaman domates corbasini yap seviyorsaniz yaz gunu oldugu icin onermistim
Bizde domatesi sevmioz mercimegi seviyorum bende guzel yapamiyorum hic

Ayy kizlar öldürdünüz beni ya :)) ayni benim başımda da var oyle bir seçici ama secmedigini iddia diyo orasi baska
Akşama etli yaprak sarma ve firinda makarna yapmayi dusunuyorum

O zaman domates corbasini yap seviyorsaniz yaz gunu oldugu icin onermistim
Bizde domatesi sevmioz mercimegi seviyorum bende guzel yapamiyorum hic

baska carem yok ramazanın basından berı corba ıstıyo her aksam ama mercımek ve hazır kremalı mantardan bska corba ıcmıyobırde dıomatesı ıcıyo ama ben yapmayı unuttum bugun aklıma geldıhemdegısıklık olur dedım

Ayy kizlar öldürdünüz beni ya :)) ayni benim başımda da var oyle bir seçici ama secmedigini iddia diyo orasi baska
Akşama etli yaprak sarma ve firinda makarna yapmayi dusunuyorum

ooo secıcı ne kelımee sebzenın s s sini yemez3 cesıt yemek olcak makarna yemez et tavuk balık bıle yemez hep aynı yemekler bıktım walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…