''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Kızlar bana da fikir verin eşimin arkadaşları iftara gelicek 10 kişi olucaz
MENÜM
MERCıMEK ÇORBASI
TAS KEBABI ya da KÖFTELı PATATES
KÖZLENMıŞ KIRMIZI BıBER
SALATA
YAPRAK SARMA
YOĞURTLU BıBER
PıLAV Tavuk butu yanında ve
TATLI
sizce yeterli mi

bende geliyorumm iftara,
yemekler çok güzell,ellerine sağlıka.s.

bence gayet hoş canım cokacimcoook cokacimcoook

bence çok bile bende önceden hep bir zeytinyağlı yemek yapardım ama çorbadan sonra zeytinyağlı sonra ana yemeği kimse yemiyordu bu sene zeytinyağlı yemek yapma fikrinden vazgeçtim çok şükür 2 gündür yemeklerim hiç ziyan olmadı inşallah bugünde olmaz

kizlar benimde bugünkü mönüm:
mercimek corbasi
dünden bezelyeli patates yemegim kalmisti
firinda makarna
yaninada köfte
salata
tatlida Sympathique arkadasimin tarifi muhallebili güllac yapacam oglumu gönderdim güllac almsi icin
bakalim simdilik bunlari düsünüyorum birazdan mutfaga gorecem bazen mutfaga girince fikrim deyisiyor.

afiyet olsun

köfteli patates olabilir plavada gerek olmaz.
yada lazanya olabilir corbadan sonra kiymali yada mantarli:sm_confused:

http://www.kadinlarkulubu.com/makarnalar/292689-mantarli-lazanya-resimli.html

menülerin harika balım ellerine emeklerine sağlık..opuyorumnanaktansenin o bal damlayan hünerli ellerinden ne olsa güzel olur zaten..güzel yureklı gullerdiyarı bacım..

kızlar mönülerinize bakıyorum da çoğunuz da hoşaf/komposto var .. yanında tatlı da var. iki tatlıya yiyor musunuz yoksa tercih şansı olsun diye mi öyle yapıyorsunuz?
saçma bir soru sordum biliyorum ama merak ettim. bilmediğim birşey mi var acaba diye düşündüm :kedi:

köfteli patates olabilir plavada gerek olmaz.
yada lazanya olabilir corbadan sonra kiymali yada mantarli:sm_confused:

http://www.kadinlarkulubu.com/makarnalar/292689-mantarli-lazanya-resimli.html

oyyy harika gözukuyor deminden beri netten lazanyanın nasıl birşey olduguna bakıyorum

cok cahılım bu konuda mutfaga pek gırmediğim ve yemek yapmaktn anlamadıgm ıcın lazanyayı balık tarzı birşey sanıyordumlülülülülülü sizden ögrencek cok seyim var ya yakında ewlencem ama aç bırakjam sanırım adamıkaydirigubbakcemile2

kararımı verdim cumartesi günü sebzeli mercimek corbası
yanına fırında kızartmaydı sanırım adı tam hatrlayamadım pinar ablanın tarifini yapıjam
tiramusu tarifi okumustum burda onu yapıjam mevsim salatası ve vazgecemediğim sehriye salatasını yapıjam inş.
nasıl olur kızlar

kızlar gniş erişteler varya onunla bi tarifiniz varmı

HIMMM şimdiden ağzımın suyu aktı bile canım:icecream:

efenime söyliyim bugünkü menüm şöylesengözlerimebaksanab

zeytinyağlı biber dolması

tarhana çorbası

çoban salata,

yoğurtlu havuç kızartması (adını bilmiyorum salladım, havuçları rendeleyip az yağda kavurup üstüne sarmısaklı yoğurt döküyoruzya hani işte o adı herneyse)

kavun karpuz

bu kadar.:sm_confused:

Şu arpa şehriye tarifini bide benmi denesem acabaCADIARZU

e hadi bugünkü menüme bide onu ekliyim barisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…