oh oh afiyet olsun ,siz kahvenizi icerken daha ben tatli yapiyodumkaydirigubbakcemile3
aradaki farka bak bi yani,toz seker degilde kup seker kattim yine tadi guzel oldu cok fazla tatli olmamis tam istedigim gibi ve tane tane oldu
bir tabak size yetmez canim 3 tabak gonderim sen yeterki iste
afrikali garidelikafadulden
hımm karnımızı iyi doyurmusuz güzel bi börek gördüm tariflerde onu yapasım geldi milföyden seperli börek cok hosuma gitti
Ramazan mönülerinden karışık birkaç foto..
Çayın yanına yaptığım annemin un kurabiyesi :)
Bugün bahsettiğim Kiev Sarması..
Libyalı komşularımızın yemekleri..
Belli oluyor mu bilemiyorum ama lahana ve asma yapraklarından çok enteresan dolmalar yapıyorlar..
Libya usulu dolma..
Bizim biber dolmalarımız şeklinde oluyor..
slm arkadaşlar sahur içinfırında sigara böreği yaptım domates salatalık zeytin peynir daha ne olsun dimi
al gizz bah bakim datina kesin sen begenmen biliyom ,baksana becerememisindir diyon:gitme:
eeee napalim iste bizde sana yetismeye calisiyoz sanim sen anayin karninda egitim gordun:ecrin_bebek:
bak gor ben seni gececem :lepi:
benden tabak istemistin buyur canim ,doya dya ye ,sizin icin uzerine cikolatali yaptim
afroditim o silikonlu dudaklarina bulasssin kaydirigubbakcemile3
:roflol:
Bak hepsini bitircek senin afroditinkaydirigubbakcemile3 hatta yetmicek seni de yicek..
Aşkolsun yaaa tatlım takılıyorum sana..
Ben neyim ki sen beni geçecen..
Okyanur bir yağmur damlası dahi değilim..
Hamız daha yavaş yavaş pişir yanıcaz inşallah:kedi:
Sen benden çok daha seneler evvel başlamışsın bu işlere..
biz yeniiyik aplaaa:icecream:
hihihkaydirigubbakcemile3
evet canim ya daha ne olsun ellerine saglik libisin resimlerinin yaninda bizimki sonuk kaldi valla
havamiz dustu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
fisfisfisfisfisfis
opuyorumnanaktan:1shok:bilmiyorum ama kanimca sanirsam ben suanda ahanda böyle oldum:1shok:
cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
neka ac gözlüyüm
neka doymazim ben ya
libyanam gözüm gönlüm acildi emin ol
simcik bir o kiev sarmasi dediginin tarifini cok istiyorum lütfennnnnnnnn
ikincisi en altda sagda kösedeki sigara böregimi üzeri kirizi soslu olan oda cok hosuma gitti onunda tarifini verirsen cok sevindirik delisi olurumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ellerine emegine saglik canim
allahim bereketini versin
hamarat arkadasim benim
ŞenizŞenizŞeniz
ulennn libi sen ne yaptin giz boyle:mymeka:
guya bide resim cekmeye vaktim olmuyo diyokafamçokkarıştı
aceba vaktin olsa ,tum afrikayi dolasip yemek cekerdinkaydirigubbakcemile3
allahim gozum gonlum acildi yaw
allahtan orucu bozduk degilse bi yerlerim siserdi heralde:roflol::roflol:
opuyorumnanaktan
Kardeşim..
estagrufrullah ben senden beterim emin ol kaydirigubbakcemile3 24 saat açım..Eşim şaşıyor bana kaydirigubbakcemile3 zaten anneannem de derdi küççükken midesinde kurt var bu kızın diyekaydirigubbakcemile3
Evet kiev sarması çok basit tatlım eklicem onu da yazarım birazdan..
Sigara böreklerinin üzerine tost peyniri koyuyorlar burada.harika oluyor hem estetik hem tat olarak:) ben yapmadım onları Noor abla yaptıkaydirigubbakcemile3
:roflol:Vala vaktim olsa her aşamasını çekeceğim ama ancak bu kadar oluyor..
Görsen bi yemekleri yetiştirmeye çalışıyorum bi M.Jayla oynuyorum bi yandan sofrayı kur süsle düzenle bi yandan rutin işer kitap oku ders çalış test çöz
kozmik kız modundayımdelikafadulden
A bu arada Amine ablamın dolmalarına laf etme lütfen:roflol::roflol:
diyorum ya onlar bizim gibi sarmıyorlar iri çok iri 5-6 yaprak bi arada oluyor ama güzel oluyor hıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?