- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
17 yaşında mı..
Abooouvv:)
ee o zaman bizim güller diyarımız da 15 li yaşlarda dünya evine girmiştir;öyle mi ? :)
maşallah ya kaç senelik evliler hesaplamam lazım hihi:)
bu arada kızçem kıpraşıyor ben birazdan musadenizi isteyebilirim çıtır kurabiyelerim
evet Libyanam 15 yasindaydim 21 senelik evliyiz boyumca oglum var:asigim:
ama cocuklar benim boyumu gectikleri icin caktirmiyoruz arkadas saniyorlar:kedi:
ee kücük yasta anne olmanin avantajlari cocuklarla arkadas gibi oluyorsunuz:asigim:incime gelince benim isvicreye geldigimde 5 yasindaydi:ecrin_bebek:
ama ilerki yillarda yas farkinin önemi kalmadi simdi kardes gibiyizŞeniz
ama inanki burada yag yapmak icin deyil bizim normaldede dogal halimizyerimseniben
mutlu bir günümüzdede paylasmak icin ilk tel birbirimizedirkaydirigubbakcemile2
hüzünlü günümüzdede dertlesmek icin ilk tel birbirimizedir:teselli:
allah razi olsun simdiye kadar en ufak birbirimize kirginligimiz darginligimiz atismamiz olmamistir
insallah olmazda:Saruboceq:
o kizcenide yerim ben gecende foto görenler olmus kuslar söyledi bende görmek isterim o güzelligiyerimsenibenopuyorumnanaktan
oh oh negüzel islerini bitirmiste gezmeye bile cikacakmis hamarat hatunTünaydın tünaydım gece kuşum minim:asigim: Sevindim geldiğine..
Ben yemekleri bitirdim birazdan - 1 saat sonra - dışarı çıkacağız ..Miya hanımı gezdireceğiz biraz hem burdaki markete tük dondurması gelmişti Royall onlardan kapalım birka tane canım çekti yine (obur Liby nocek)
senin de ellerine sağlık çiçaaaam :kedi:
canım ramazanda uyku serbes ya:)
anneannem der ki ramazan ayı dinlenme ; rahatlama ayıdır..
Ramazan bayramında ise uyuyanların üzerine inciden rahmet örtüsü serilir..
Kurbanda yorulursun ramazanda uyursun işte böleekaydirigubbakcemile3
rabbim muhabbetinizi daim etsin nazarlardan da korusun inşallah bacılarım..
evet Libyanam 15 yasindaydim 21 senelik evliyiz boyumca oglum var:asigim:
ama cocuklar benim boyumu gectikleri icin caktirmiyoruz arkadas saniyorlar:kedi:
ee kücük yasta anne olmanin avantajlari cocuklarla arkadas gibi oluyorsunuz:asigim:incime gelince benim isvicreye geldigimde 5 yasindaydi:ecrin_bebek:
ama ilerki yillarda yas farkinin önemi kalmadi simdi kardes gibiyizŞeniz
ama inanki burada yag yapmak icin deyil bizim normaldede dogal halimizyerimseniben
mutlu bir günümüzdede paylasmak icin ilk tel birbirimizedirkaydirigubbakcemile2
hüzünlü günümüzdede dertlesmek icin ilk tel birbirimizedir:teselli:
allah razi olsun simdiye kadar en ufak birbirimize kirginligimiz darginligimiz atismamiz olmamistir
insallah olmazda:Saruboceq:
o kizcenide yerim ben gecende foto görenler olmus kuslar söyledi bende görmek isterim o güzelligiyerimsenibenopuyorumnanaktan
Bulutolsam çok sağol akedeşimopuyorumnanaktan
Yemyeşil kuymak enfes ötesi bir tat..Şiddetle tavsiyemdir ayrıca çok basit yeter ki malzemeler iyi olsun buyrun:
Pınar cicisi..Ben sana gelicem benn :)) Sabah eşimİ İzmirden aradılar;bir otel projesi için;nasıl şok ama geliyoruzsırnaşık şey
desem de inanma kabul etmedik:kedi: ama aklıma oradaki arkadaşlarım geldi sen de dahil..:)
amin pinarim:Saruboceq:
sagolasin o güzel yüregine saglikopuyorumnanaktan
ne yemekler ypacan bugün bakayimyerimseniben
Pınar sen beni öldür bacım öldürrrr
Kumru diyoooor yaa offffffffff
ben de evde yapıyorum ama hiç bi şekilde dışardan alınan kadar tatlı olmuyor ben hamburgeri patates kızartmasını pizzayı kumruyu ayvalık tostunu hazır severim kardeşim:))))
ee kendimiz de yapıyoruz ama olsun bunların tadı hazır çıkıyo dimi amaaa
Kumru cu geldii haaanımm
(kumru yiyen..)
Herkese merhaba...
Herkese hayırlı iftarlar diliyorum.....
sende mi bilmiyon,ya biz eskiden yani evlenmeden once ,hemen hemen her gece halka yerdik,harika bi sey,,,neden yiyemedigime gelirse,yokki buralarda,bu memlekette herseyden mahrum kaliyo insanmafoldumbenopuyorumnanaktanilk defa duyuyorum janım ya ama sen neden yiyemiyorsun ki?
Valla canım ya allah razı olsunn kvalidemden işten eve zor atıyorum kendimii...
Çok iyi geliyor heleki ramazandacokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?