Günaydın hoşgeldin yemyeshil..
Bişim de hayyey başdamış vaay bi keyem:dilcikar:
kaydirigubbakcemile3
Bu arada tatlıyı gece yapsaydın ya kuzu..
Bi gece buzlukta bekleyince anca kıvamını buluyor..
ne ara yapücüünnn
libyana gürcülük olduğpunu anlamıştım canım çünkü gana ile gogo yu kullanmıştın msjlarında bende artvinliyim gürcüyümö can ım benim
Woyy meee delikafadulden
Ciddi misim chveneburim benimkaydirigubbakcemile3
Lamazi gogosikaydirigubbakcemile5
günaydın en maharetli hatunlar sositososito
anacım ne çok yazıyosunuz. size yetişmek mümkün değil. zaten çok oturamıyorum ama çok içten ve tatlısınız. libyacım bencede sen en kısa zamanda güzel bir site açarsın inş. sanırım zaten var fikrinde çok güzel fotoğraflıyorsun. senin fındığın ne kadar? kaç yaşındasın acaba :) çok mu sordum:))
tebrikleriniz için hepinize çok tşk ederim kızlar. dün çok güzeldi. eşimin teyzesinin kızı kuaför geldi süsledi beni. kocacığımı karşılayabildim ne zaman sonra ilk defa kapıda. o böyle birşey beklemiyordu tabi. 1 buket kırmızı gülüm geldi tüllerle süslenmiş Şeniz Allah razı olsun inş. çok mutlu oldum.
canım aşkıma çok hoş bir masa hazrladım sizlerle paylaşacaktım ama piller bitmiş iftara kadar şarjda etmedi bizimki çok acıktığı için çekemedim malesef. dün birtek paçanga böreğimi yetiştiremedim eşim geç geldiği için pastırmalar geç geldi. zaten çok yorulmuştum.
ama içimde öyle kaldı ki sabah yaptım yedim vallaha :)) biberlisini denedim birde yağlı yoğurtlu harçla denedim. biber pastırma ve domates çiğ kaldığı için bunları sotelemek lazım. yapmak isteyenler için. domatesin tadı çok baskın çıkıyor. öyle çok yağda çekmedi. yağlı olmadı yani. sanırım yumurtaya bulayıp galete unlandığında daha da lezzetli olacak. ama güzeldi :teytey:
bugün nasipse inş. öğleden sonra kızımı görmeye gidicez teyzeleri. bize dua edin güzel haberlerle dönelim inş. 16 gündür evden dışarı ilk defa çıkıyorum. öpüyorum hepisinizi mutlu günler dilerim.
Günaydın İkraa ;*
Siz de ne var bakalım bugün:)
Günaydın Kömür Prensesim minim.Nerelerdesin sen özlettin Şenizgünaydınlar Libyim halley pastasının tarifini alabilr miyim enfes görünüyor her yaptığın gibi ellerine sağlık bacım
ho go chveneburi ay çok memnun oldum tatlım.
canım hala düşünmedeyim dünden pilavım var bitek
sanırım islim köfte yapıcam yanınada mercimek çorba
çoban salata cacık iki kişiyiz biz yeter bukadar değilmi :))
tatlı önerisinide senden bekliyorum Şeniz
bugün ki menüm
çorbaya karar veremedim
izmir köfte
mısırlı pirinç pilavı
üzüm hoşafım var
Libymden :asigim:öğreneceğim halley pastası olacak tatlımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?