• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

geçen sene doğum yapmam hasebiyle oruc tutamadım kocacımda kendi sahurunu kendi hazırladı garibim şimdi kara kara düşünüyorum ne hazırlıycam sahura diye sadece kahvaltılıkta olmuyorki yanına bişey gerekiyor yinedebilmiyorumkismile

geçen sene farketmemişim bu topiği ama bu sene burdayım kısmetse..vereliniortak hamileyim oruç tutamıyorum ama eşime sahur ve iftarı hazırlamam lazım bu gece ilk sahurda neler yapıyoruz mesela nasıl planlarınız var susatmayan bişiler yenmesi lazım malum süre uzun eyvahedigeldismilebilmiyorumkismile

tek basıma olucam gece ,karar veremedım ,susatmayan bırsey olmalı

herkes börek yapıcak sanırım kızlar bende gözleme yada börek yapmaya karar verdim en uygunu olucak...kaydirigubbakcemile2

geçen sene anneciğim kaldırırdı sahuramafoldumben...iftarda da o güzelim yemekleri şimdi çok uzakdayım her şeye hasret kalıcam ..sahurda zaten tosttan başka bir şey yiyemiyorum ben kaşarlı tost,kahvaltılık ve tabiki çay olucak arada börek felan da yaparım.

ben de bu topici takipte olacağım bu sene inş.kaydirigubbakcemile2
hoş 3 aylık bebeğim var emziriyorum, oruç tutup tutmamakta tereddütlüyüm ama olsun tuutamazsam kocişe hazırlıcaz malumopuyorumnanaktan Allah Ramazanın bereketinden bizleri de mahrum eylemesin inş..

geçen sene anneciğim kaldırırdı sahuramafoldumben...iftarda da o güzelim yemekleri şimdi çok uzakdayım her şeye hasret kalıcam ..sahurda zaten tosttan başka bir şey yiyemiyorum ben kaşarlı tost,kahvaltılık ve tabiki çay olucak arada börek felan da yaparım.

ben de 2 sene öncesine kadar tost yerdim sahurda ama geçen sene iftarı zor bekliyordum.mide yanması yapıyor tost.her mideye gelmiyor işte:1no2:

Son düzenleme:
ahh ne güzel telaşlar bunlar hergün yemek hazırlanıyor aslında ama bu ayın güzelliği başka.gerçekten adına yakışır gizi onbir ayın sultanı

ben bu sene tutamayacağım oruç.ama tutacakmışcasına heyecanlanıyorum.kocacığım tutacak yaa.ona bişeyler hazırladım.sigara böreği,poğaça ve buzluk böreği (ilk kez yaptım) buzluğumda bekliyolar.bazı zamanlar çıkarıp yeriz birlikte sahurda allah nasip ederse.iftarıda yarın düşünürüz artık..allah tutacak olanların yardımcısı olsun.çok zor olacak bu sıcak havalarda ve uzun günlerde..

Herkese hayırlı ramazanlar kızlarr.:1rolleyes:
İnşallah kolay ve serin bir ramazan geçiririz.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Ben de herkes gibi börek yapmayı düşünüyorumm ama bakalım hayırlısı cokacimcoook

benim geçen seneki düşüncelerim bunlar. evliliğinin ilk ramazanı mı bu? yemek telaşesi farklı bir duygu. yapılan daha lezzetli oluyor inan, iftar misafirleri ayrı bi tat. sahur hazırlamak eşini zorrrla 50 defa yanına giderek uyandırmak... geçen sene hayatımın en güzel ramazanıydı, 3aylık falan evliydim o zamanlar. senin için de öyle olur inşallah. bu senemiz daha güzel geçer inşallah.

herkes börek yapıyor yaa, benim yufkam yok malesef. fırında makarna mı yapsam?

bu yıl oruç tutamıycam hamileyim ama şimdiden heyecanı başladı insana huzur veriyor ramazan ayı.rabbim aruç tutacaklara yardım etsin havalar çok sıcak ama sevabıda daha çok olacaktır.herkese rabbim huzurlu ramazan ayı nasip eylesin inşallah

bu yıl ramazan ayı sıcaklara denk geldiği için yemeklerin hafif olmasına mutlaka dikkat edin arkadaşlar.özellikle sahurlarda hafif yemekler kahvaltı türleri daha çok öneriliyor

bu yıl ramazan ayı sıcaklara denk geldiği için yemeklerin hafif olmasına mutlaka dikkat edin arkadaşlar.özellikle sahurlarda hafif yemekler kahvaltı türleri daha çok öneriliyor

evet diyetisyenler hep bunu söylediler. gerçi sıcak olmasa da kışa denk gelince de yemek yenmiyor, yine aynı. ama susatmayacak şeyler gerek. kızartma susatır dimi?

bende az önce kete pişirdim sahur için. aslında biz sürekli rejim halindeyiz de babam bize uymuyıor maalesf onun için kete yaptım. biz kepek ekmek , domates salatalık devam .

herkese hayırlı ramazanlar .

Back
X