''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Ben bu akşma iftra annemdeyim yani hazıra konucam canlar ::)yarın yazarım iftarda neler oldunu:( kociş iş yemeğine gitçek ben anneye=)

Hepimize afiyet olsun zeynepcim.Can işte çekiyor.Ama ben bu ramazan sadece ve sadece içeceklere imreniyorum.Kola,portakallı gazoz,limonata...opuyorumnanaktan

bunları ben içsem gazdan ölürüm heralde :):) en güzeli buz gibi vişne suyu alcan vi
şneyi kaynatıcan içinede az şeker oh mis gibi içecek

zeynebim..ağzın bal yesin tatlım..allah razı olsun..inşallah yetiştirebilirm..opuyorumnanaktan

yetiştirirsin tabii ablacım ooohooo kaçar mı senden :hulya:

hemen tavuğu atarsın fırına o pişerken çorbayı koyarsın. cacık salatadan daha az zaman alıyor zaten. pilavı da koydun mu ocağa oooohhooo daha ekstralar bile yaparsın. bayanssulusmile

kolay gelsin... :1hug:

bir yoğurtlu çorba yakışır bunların yanına şekerparem..yayla ya da ayran aşı olabileer mesela..opuyorumnanaktan

Şehriye yapmayı düşünüyorum pınarcım.Şöyle domatesli maydanozlu.2 gündür yoğurtlu kesme hamur çorbası içiyoruz da..kaydirigubbakcemile3

olmazmı bebişim

çorba (arpa şehriyeli az un salça ve maydonozla süper oluyo)
tavuk şinitzel
patates püresi
yada kavurması
pilav
tatlıyıda sütlü bi tatlı alırsın
iftariyeliklerle saaltayıda eklersin güz<el bişiyler çııkar ortaya

teşekkürler edoorm cnm..bi gidiim eve bu kollektif çabanın meyvelerini toplicemm inşallah...çok yalnız hissettim kendimi bugn..kimseler yok..libyanam da yok aklm onda kaldı..dilerim tek sorun internettir..çok merak ediorm bacımı.. :çok üzgünüm:​

yetiştirirsin tabii ablacım ooohooo kaçar mı senden :hulya:

hemen tavuğu atarsın fırına o pişerken çorbayı koyarsın. cacık salatadan daha az zaman alıyor zaten. pilavı da koydun mu ocağa oooohhooo daha ekstralar bile yaparsın. bayanssulusmile

kolay gelsin... :1hug:

allah razı olsun canım..güvenine layık olabilmeyi umut ediyorum:asigim:

Şehriye yapmayı düşünüyorum pınarcım.Şöyle domatesli maydanozlu.2 gündür yoğurtlu kesme hamur çorbası içiyoruz da..kaydirigubbakcemile3

o da hoş olur tabi..ben de bi gidiim bakiim eve ne yapacağım..mantı çabuk olur diye düşündüm ama..acaba mantının yanına hangi çorba yakışır??

selamlar kk nın becerikli hamarat hatunları opuyorumnanaktan

bende yemekleri hazırladım

et sulu mercimek çorbası
bezelyeli pilav
köfte
salata
ayran
tatlı olarakda revani yaptım cokacimcoook

kızlar sahur için pizza yapayım diyorum kocişim kaç gündür istiyo
tarifi olan verirse sevinirim opuyorumnanaktan

ben veriim gülüm iki şekil tarifim var hangisi kolayına gelirse..

http://www.kadinlarkulubu.com/ekmekleramppideler/288062-bazlama-ekme287inde-pizzaresimli.html

sany0183c.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/289930-kenari-kasar-dolgulu-pizzaresimli.html

sany0247b.jpg

selamlar sevgiler k.k'nın güzelleri :3::3: nasılsınız bakem yine döktürmüşsünüz maşallah:nazar: bugun eşimin amcasına davetliyiz yemeğim yok yane kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selamlar sevgiler k.k'nın güzelleri :3::3: nasılsınız bakem yine döktürmüşsünüz maşallah:nazar: bugun eşimin amcasına davetliyiz yemeğim yok yane kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ohh ne güzel güle güle git gel şekerim..hayırlı iftarlar şimdiden..opuyorumnanaktan

Akşamki iftar menüm şöyle olacak inşallah:
Kremalı mantar çorbası
Fırında etli biber dolması
Kuru üzüm ve elmadan komposto
Havuçlu kek

Allah hepimizin sofrasına bereket versin...

Ek olarak bir de sütlaç yapacaktım ama eşim de şekerpare istiyor kararsız kaldım :(

mrh kızlar herkese:3:fazla gıremıyorum ben yogunluktan dolayı.herkesın ellerıne saglık cok guzel mamAlar hazırlanmıs.bende bugun fırında tavuk baget pirinç pilavı salata bol su karpuz var hepimize simsiden afiyet bal seker olsun.allahım hepimizin oruçlarını ve dualarını kabul etsin.müminin mümine duası gecermiş.şu hayırlı mubarek gunde rabbim hepimizin dileklerini(hayırlı saglıklı sıhatli evlat nasıp etsin bana ve isteyen herkeseAMİNNN) geceklestırsın insallh hayırlısıyla.birbirimizden dualarımızı eksık etmeyelim.SİMDEDEN HERKESE AFİYET OLSUNNNNN

mrh kızlar herkese:3:fazla gıremıyorum ben yogunluktan dolayı.herkesın ellerıne saglık cok guzel mamAlar hazırlanmıs.bende bugun fırında tavuk baget pirinç pilavı salata bol su karpuz var hepimize simsiden afiyet bal seker olsun.allahım hepimizin oruçlarını ve dualarını kabul etsin.müminin mümine duası gecermiş.şu hayırlı mubarek gunde rabbim hepimizin dileklerini(hayırlı saglıklı sıhatli evlat nasıp etsin bana ve isteyen herkeseAMİNNN) geceklestırsın insallh hayırlısıyla.birbirimizden dualarımızı eksık etmeyelim.SİMDEDEN HERKESE AFİYET OLSUNNNNN

selam canım hg :3::3: duaların için kocaman bir AMİN diyorum.. rabbim kabul etsin tüm müslüman aleminin dualarını inşallahopuyorumnanaktan..

Back
X