- 5 Ocak 2008
- 1.643
- 91
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gnydn pınarcım.patlıcan bende koymak istiyorum ama zararlı olduğunu duymuştum.kızartarak koymanın dışında başka önerebielceğiniz bir şekli varmı?
Pınar'ım harika görünüyor bunlar cokacimcoook
Ellerine sağlık...
mrh kızlar herkesefazla gıremıyorum ben yogunluktan dolayı.herkesın ellerıne saglık cok guzel mamAlar hazırlanmıs.bende bugun fırında tavuk baget pirinç pilavı salata bol su karpuz var hepimize simsiden afiyet bal seker olsun.allahım hepimizin oruçlarını ve dualarını kabul etsin.müminin mümine duası gecermiş.şu hayırlı mubarek gunde rabbim hepimizin dileklerini(hayırlı saglıklı sıhatli evlat nasıp etsin bana ve isteyen herkeseAMİNNN) geceklestırsın insallh hayırlısıyla.birbirimizden dualarımızı eksık etmeyelim.SİMDEDEN HERKESE AFİYET OLSUNNNNN
merhaba aradaşlar :)
bugünkü menüm şöyle
mercimek çorbası
zeytinyağlı biber dolması
kırmızı biber közlemesi
salata
tatlı olarakta dün eşim halka tatlı almış devam edicez bugünde
bu arada dün yapmayı planladığım un helvasını yapamadım tatlı gelince
başka zaman inşaAllah...
markete gitim alışverişimi yapıp geldim.
ne alakaysa kuskus aldım onu pişireyim bari ama nasıl??? CADIARZU
hiç yapmadım da daha önceannem de yapmazdı hiç
selam ..benimde mönümde bugün,
mercimek çorbası
nohut yemeği
pirinç pilavı ,dünden biraz köfte
salata
karpuz
herkese bereketli iftarlar
hani benim güllaç:jeyyar:,hem çaırıosn hem yok ediosn caanım tatlıyı:dilcikar:
selam ..benimde mönümde bugün,
mercimek çorbası
nohut yemeği
....
markete gitim alışverişimi yapıp geldim.
ne alakaysa kuskus aldım onu pişireyim bari ama nasıl??? CADIARZU
hiç yapmadım da daha önceannem de yapmazdı hiç
unuturmuyum pınarcım aklımda ;yok etmedim saklıyom buzdolabımda var iki dilim olumunekankayizsmile
öyle yapayım. buarada libyana nerelerde yaa? hiç yok bugün merak ettim
insan oruç olunca normalde hiç yüzüne bakmadığı şeyi bile acayip güzel görüyo :) bende çok istiyorum kuskusla bişiler yapmak ama hiç cesaret edemedim.. bide ben alıyım bakalım güzel olur aslında alışkanlığımız olmadığı için tuhaf geliyor yeni şeylerkaydirigubbakcemile2
salatasını yedim daha önce arkadaşta bayıldım. bir ara müsai olunca yazarım tarifini. pilavını da yapayım bakalım bu akşam.
hadi be mutfğa uçayım yavaş yavaş![]()
şekerlerim ben de çıkıyorum..eve doğru..kocaman öptüm hepinizi ..hayırlı iftarlar..rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın dilerim..görüşmek üzre..opuyorumnanaktan
bnd egeldiiim
nasılısnız bec erikiler topinin
güzel bayanlarıı:)
hemen becerikli kısmını üsütme alım :):)
hoşgeldin sefaalar getirdinn :):)kaydirigubbakcemile5