''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

hoşbuldum cancağızım
ne kadar güzel bir sohbet ne kadar güzel bir paylaşım yeriymiş burası
libyanam söylemese haberim yokmuş
boshayallersmile

Haberin yokmuydu nazcım..Burada hem manenopuyorumnanaktan hem maddenkaydirigubbakcemile3 doyuyoruz..

iyi aksamlar kizlarrr nasilsiniz gorusmeyeli
yine ancak girebildim
pek bi sevincliyim libisim gelmis surprizce:sm_cool::sm_cool:

geriye fazla okumadan hemen dalis yaptim
bugun bizim menumuzde
nohurlu manti corbasi
etli patlican yemegi
salata
irmik helvasi yaninda veya icinde dondurma(birazdan yicez:))

vee etkinlik icin daha kimse bisey gondermediya
kimse ismiyomu ne ,cokmu bisey istiyoruz
gunluk yemek yapiyoruz bi resim cekip bide tarif
sizlerden oyle degiik ahim sahim biseyler istemiyoruzohaoldumsmile

selam herkeseeee:3::3: ben geldim nasılsınız güzeller.. biz iftarı bugun dışarda yedik. belli değildi gideceğimiz ma yemeğim vardı evde.. menümde toyga çorbası ve biber dolması vardı..

geceyede üyelerden birinin tarifi galeta unu ile börek ondan yapacam inşallah resimlerim nick aklıma gelmiyo umarım bulurum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

:3:hoşgeldin sempicik:3:

selam herkeseeee:3::3: ben geldim nasılsınız güzeller.. biz iftarı bugun dışarda yedik. belli değildi gideceğimiz ma yemeğim vardı evde.. menümde toyga çorbası ve biber dolması vardı..

geceyede üyelerden birinin tarifi galeta unu ile börek ondan yapacam inşallah resimlerim nick aklıma gelmiyo umarım bulurum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hoşgeldin acıgülcüm,afiyet olsun..:asigim:

hosgeldin canim
oh iyi etmisiniz bazen disarda yemek iyi olur
yemeginiz varmis ama neye artik onuda yarin yersiniz insallah

kolay gelsin canim borek icin
kizartmami olcak

:3:hoşgeldin sempicik:3:

Hoşgeldin acıgülcüm,afiyet olsun..:asigim:

hosgeldin canim
oh iyi etmisiniz bazen disarda yemek iyi olur
yemeginiz varmis ama neye artik onuda yarin yersiniz insallah

kolay gelsin canim borek icin
kizartmami olcak

hb canlarım teşekkürler.. böreği buldum MBLUE vermişti dün tarifi bugun deneyecem inşallah...

sodalı galetaunlu börekti canım. fırında pişicek. :lepi:

mrb hanımlar nasılsınız bakalım
sahur a hazır yufkam vardı peynirli börek yaptım yanında da kahvaltılık olcak

Haftasonu çok şirin misafirlerim var ,mönü oluşturmaya çalışıyorum ben de..boshayallersmile

bu arada bunlarda dün yaptığım tencere pizzam ve daha önce davetim için yaptığım babagannuş..babagannuşu ilk yaptım. çok beğendiler misafirlerim tabi bende kaydirigubbakcemile5 telefonum pek güzel çekmiyor oyüzden kusura bakmayınboshayallersmile:kedi:

babagannuş
fotoraf0001z.jpg

tencere pizzam (biraz acele yaptığım için zeytinleri tüm koydumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)

fotoraf0004.jpg

fotoraf0010.jpg

fotoraf0011d.jpg

Back
X