''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

ayy uykum geldi benim önümü görmez oldum:roflol::roflol::roflol: :roflol: ya jeton yeni düştü nihayet "artık sürtük" kelimelerinin bir bütün olduğunu yenice farketmiş bulunuyorum..:roflol::roflol::roflol:

en iyisi yatim ben... börek resminide libyanacım sana yollayım etkinliğe sahur tarifleride oluyormuş.. etkinliğe tam destekkk :)

yok canım ne ayıbı :roflol: ama yanlışmı okuyorum diye bayağı bi ekrana yumuldum hee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende bi yemek adı sandım o anlamda kullandığını bilmiyorumda:kedi: afiyet bal şeker olsun gece gece güldürdün beni Allahta seni güldürn inşallah canım yaolumunekankayizsmile

ay ilahi ...annemler böle drlerdi hep:))
seni güldürdüysem ne mutlu canım
rabbim cümlemiiz güldürsün inş.

ayy uykum geldi benim önümü görmez oldum:roflol::roflol::roflol: :roflol: ya jeton yeni düştü nihayet "artık sürtük" kelimelerinin bir bütün olduğunu yenice farketmiş bulunuyorum..:roflol::roflol::roflol:

:1::1::1:
bnim jetonda sağlam değil bugün çok yorgunum:)

bnde kaçıyorum ...
herkeze hayırlı bereketli ve dolu dolu bi gün dilerim
byyyyyyyyyy byyyy

benimkide farklı değil. hem olsun bilindikte olsa katılmamızı istiyorlar.. sana göre bilindiktir ama belki farklı yapan kişilere farklı fikir olur canım öyle düşünme gönder ne olacak. hepimizin evinde pişenler aynı. maksat eğlenmek:lepi:hihoyyyt

bu arada bunlarda dün yaptığım tencere pizzam ve daha önce davetim için yaptığım babagannuş..babagannuşu ilk yaptım. çok beğendiler misafirlerim tabi bende kaydirigubbakcemile5 telefonum pek güzel çekmiyor oyüzden kusura bakmayınboshayallersmile:kedi:

babagannuş
fotoraf0001z.jpg

tencere pizzam (biraz acele yaptığım için zeytinleri tüm koydumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3)

fotoraf0004.jpg

fotoraf0010.jpg

fotoraf0011d.jpg

ellerine sağlık tatlım..harika görünüyor... opuyprumnanaktan

Libyana çok sağol bacım:)

pınarcım inşaAllah canım benim
hayatta herşey olabilür belkim gelirsin buralara da sana da açarım keteler, börekler ... fığtıkısı:)

nazlım hoşgeldin gülüm
ne iyi oldu varlığın:)

cansın...inşallah birtanem..belki de sen gelirsin izmir e ben açarım sana keteler..olumunekankayizsmile

oy oy oy bu ne guzel bi masa boyle
masallah canim ellerine saglik
cok guzel olmus herseyiyle
resimler icin merci
etkinligede bekleriz insallah
sağolasın kuzum
ne demek paylaşmakdan zevk ve onur duyuyorum buyrunnnnnnnnn
etkinliği pek bilmiyorum resim mi yapıp eklşycez nasıl bişi ?
harika olmuş canım sofran yiyenlere afiyet olsun..ellerine sağlıka.s.:nazar:

sağol tatlımm opuyorumnanaktan

bu arada herkese günaydınlar a.s.

sahurda artan sigara böreklerini yedi eşim ben sadece su içtim

bu akşam iftardada yalnızım aşkitom nöbetçi gece 2 gibi gelirmiş :a015:
bende dünden kalan bezelye ve pilavı yerim artık fisfisfis

günaydın k.knın güzel bayanlları..

sağolasın kuzum
ne demek paylaşmakdan zevk ve onur duyuyorum buyrunnnnnnnnn
etkinliği pek bilmiyorum resim mi yapıp eklşycez nasıl bişi ?

sağol tatlımm opuyorumnanaktan

tatlım resim çekip gönderiyorsun libyana ya özelden..sonra o sayfa açıp yayınlayacak...mutlaka katıl birtanem bir yarışma değil etkinlik modunda olduğundan dolayı da ekstra tatlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum..ben de gönderdim bacıma..hadi hayırlısı bakalım..:hulya:

Günaydınn güzellerrr

günaydın herkese....

günaydın cici hatunlaropuyorumnanaktan

tatlım resim çekip gönderiyorsun libyana ya özelden..sonra o sayfa açıp yayınlayacak...mutlaka katıl birtanem bir yarışma değil etkinlik modunda olduğundan dolayı da ekstra tatlı bir paylaşım olacağını düşünüyorum..ben de gönderdim bacıma..hadi hayırlısı bakalım..:hulya:

canım sadece foto mu yaptığımız yemekleri de yazacakmıyız..varmı öyle kuralları??

canım sadece foto mu yaptığımız yemekleri de yazacakmıyız..varmı öyle kuralları??

ben libyanama sorduğumda sadece isim ve resim alalım sonrasında gerektikçe tarif alırız diye cevap vermişti balım bu sebeple ben sadece isim ve resim gönderdim..istersen tarifte ekle sen bilirsin..

Back
X