''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Tamam ben de benzer tarifle yaptım,bir de kaşar rendeledim yeme de yanında yat,yanağını daya uyu kıvamında oldu! :)
Öperim pamuk ellerinden (senin değil hı:roflol:)
Vesilesi ile özlediğim bir lezzeti pişirmiş oldum..

Sağol bitanem o da yanaklarından öperdi kesin canım benim... opuyorumnanaktan
Ben de o çorbayı çok seviyorum ama hala yapamadım. Yapsam mı bugün :) Ama olmaz tavuk suyum boşa gider :)

bugun iftara kk dan arkadaşım setrinisa ya davetliyiz saolsun davet etti bizde iştirak edicez .herkese hayırlı iftarlar..

Tavuk suyunu buzlukta saklayabilirsin daha sonra kullanmak üzere lakin taze taze tüketmek varken gerek yok tabi:)
Başka zaman inşallah..

Eee haydi arkadaşlar yok mu tatlı yapan bayram için
yahut yapmayı planlayan?

Ahh Bengu ne kadar güzel maşallah:)
Afiyet/muhabbet bol olsun

esselam canlar bende kocişime poğaça yaptım iftardada sahurdada nöbette olacak
arkadaşlarıda çok beğenmişler bunu ısmarlıyolar her gece nöbetlerinde inanmıyolarmış evden getirdiğime eşimin pastaneden alıyo sanıyolarmış kaydirigubbakcemile3
sıcak sıcak ekliyorum resmini

Madem bu kadar övdün aysen tarifinide veriver bakalım.:CüvCüv:

herkese hayırlı iftarlar
bugün annemlerde akraba iftarlarımızdan biri var menümüz isa şöyle;
paates çorbası
z.yağlı barbunya
patates püreli köfte
pilav
mevsim salata
şakşuka
yufkalı çıtır kadayıf

ben bayramda buralarda değilim eşimin memleketine gideceğiz annemin bayram tatlısı
bu akşamki tatlıdan olacak en kolayı kaydirigubbakcemile3
bense kayınvalideme tatlı olarak kalburabastı götüreceğim görümcemde ev baklavası inşallah fırsatını bulup resim çekebilirim yerimseniben
lakin her misafir alışımda sofra resmi çekecem diyip o telaşla unutuyordum akannehir

herkese hayırlı iftarlar
bugün annemlerde akraba iftarlarımızdan biri var menümüz isa şöyle;
paates çorbası
z.yağlı barbunya
patates püreli köfte
pilav
mevsim salata
şakşuka
yufkalı çıtır kadayıf

ben bayramda buralarda değilim eşimin memleketine gideceğiz annemin bayram tatlısı
bu akşamki tatlıdan olacak en kolayı kaydirigubbakcemile3
bense kayınvalideme tatlı olarak kalburabastı götüreceğim görümcemde ev baklavası inşallah fırsatını bulup resim çekebilirim yerimseniben
lakin her misafir alışımda sofra resmi çekecem diyip o telaşla unutuyordum akannehir

cokacimcoook
delikafadulden
Şeniz
Ceylinim,ben baalamda şize geecekdim da,anneciine yani:kedi:
Oldan da kayın valideciiğine geçicemaklinialirimsmile
oluul mu:asigim:

bu mübarek ayında sonuna geldik.her güzel şeyin bir sonu var.herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar.sevgi dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

bu güzel topiği bugun kapatıyoruz:gitme: 1 ay boyunca keyifle bilgi alışverişi yaptık birbirimize yardımcı olduk tarifler verdik herkese kendi adıma teşekkür ediyorum ve
şeker tadında bir bayram diliyorumma.s.

Kızlar site kapandığı gün ekleyecektim bu resmi ama ekleyemedim çünkü site bakıma girdi eklemeye çalışırken. Şimdi elşeyeyim. Bu arada dün de nefis pastane poğaçası yaptım ama resmini çekemedim site zaten kapalı diye...

grnt426.jpg

buradan sürekli bişeyler aldım denedim. çok keyifli bir ramazan oldu menüm çok renkliydi bir ay boyunca herkese teşekkür ediyorum . hayırlı bayramlar diliyorum.

menümde bugün

mercimek çorbası
sucuk
yumurta haşlaması
salata
sütlaç baklava(hazır)
ağır yemek yapamadım çünkü bir taraftan da temizlik yapıyorum , son kalan işleri halledeceğim daha tatlı bile yapamadık bakalım ne yaparsam .

Bir ay boyunca güzel fikirler aldık birbirimizden..

çoğu akşam ne pişirsem diye düşünmedik üst satıra bakıp aynını yaptık kaydirigubbakcemile3

şimdi ramazan bitiyor :gitme: ama yine hep beraber fikir alışverişine devam edelim lütfen..

artık burda olun mamalarınızla kızlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/317670-aksama-yemek-var.html

Şimdiden hepinizin bayramı kutlu olsun dostlar.
Mutlu, uzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.
Bayram sonrasında da görüşmek üzere inşallah...

Sevgili dostlar ,içten paylaşımlarınız için sonsuz teşekkürler..Hepinizin bayramını kutluyor,büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum..Umarım şeker gibi bir bayram geçirirsiniz,görüşmek üzere..yerimseniben

Kızlar şimdiden iyi bayramlar...
Bu topicte çok şey paylaştık çok fikir aldık birbirimizden...
Diğer topicten de aynen devam edelim olur mu...

Back
X