- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Libicim,heves ve heyecanla yeni topiği bekliyorum..yerimseniben
:1hug:
İnşallah cici yüreklim inşallah..
Bayram da girince araya hasret çoğaldı,ara epey açıldı,umarım müthiş bir hız ve keyifle yoğururuz önümüzdeki günleri..
Bayramda neler yaptınız neler ettiniz bakalım :)
Yok mu komşularım.. ?
Simi'm ne tatlısı ettin:hulya:
Bizim ev her iki ailenin de küçüğü olduğu için tatlı yemeye biz gideriz..kaydirigubbakcemile3
Bu bayram annem revani yapmıştı bolca.Kayınvalidem de cevizli sarma yaptırmıştı.Afiyetle mideye indirdik söylemesi ayıp..:kedi:
huuwww yeni topikimiz mi olacak delikafadulden
libim merak içinde beklemedeyiz tatlısı opuyorumnanaktan
OyyŞeniz
Ellerine sağlık teyzeciklerimizin..
Cevizli sarma dediğin baklava değil mi simim:*
[/B]
Baklava değil Libiciğim,en azından şekil olarak..Sanırım yufkayı açıp içini cevizleyip rulo sararak,minik minik kesip yan yatırıp pişirmişler ve şerbetini vermişler..fisfisfis
selamlar herkeseee
yeni topiğimizi dört gözle bekliyorum çok güzel paylaşımlarımız oldun bidahki ramazanımızıda iple çekiyorum
bende oldukça küçük olmama rağmen bayramda eşimin akrabaları bizim onları gittimiz günün ertesi günü bize geldiler ev ziyareti babında malum daha yenı evliyim :):)
bende gezmeden gelip ancak yaprak sarma hazır kemalpaşa tatlısı ve kalın kalın sarılmş patatesli börek ikram edebildim çayla birlikte
bayram düşündüm kadar süper geçemedi malesef annişim köydeydi![]()
babişimde arife günü ve abyramın ilkgunu bende kaldı kahvltıyada kayınvldeme gittik . bol sinemalı geçti bayram benm için 2 filme gittik :):)
hepinis öpüldünüs canlarr
cokacimcoook
Oy oy oy..
Yapan ellere sağlık ,yiyenlere de afiyet,bal,şeker olsun.
Nice bayramlar göstersin size hep birlikte..
Amanın daha ne olsun kardeşim:)
Ellerine,gönlüne sağlık..
Umarım önümüzdeki bayramı düşündüğünden daha güzel yaşarsın,hep birlikte el ele.
Rabbim içinize sindirsin..
Heh film mi dedin?alkisalkisalkis
Hangileriydi..