• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Dün gece sahurda eşime kıymalı yumurta yaptım
ben biraz peynir, kaymak ve balla geçiştirdim..

bu gece tavada gözleme, kavun,bol su eşime çay olucak..:15:

prınc pılavı
güvecte kasarlı mantarlı tavuk sote
havuc tarator
tursu salata kola

birde corba yapsammı bılemedım:44::44:

bende bugün
erişteli yeşil mercimekli çorba
bide mantı ve yoğurt var
ve karpuz
yanına ne yapsamki başka?:37:

güveçte mantarlı kaşarlı tavuğun tarifi alabilirmiyim?:27:

tabii aslında tam guvec sayılmaz ama lezzetlı oluyo:1:
tencerede soganları ölduruyorum kusbası tavukları atıp rengı dönene kadar pısırıyorum mantar domates biber eklıyorum salca kekık pul bıber eklıyorum pısırıyorum bıldıgın mantarlı tavuk sote yani:1:
sonraa kısıye özel tek li guveclere esıt parcaya böluyorum uzerıne kasar peynırı fırına verıyorum kasar peynırlrerın uzerı kızarana kadar bu kadar:34:...

sahurda,kaşarlı tost,yumurta,kahvaltılıklar...

iftar,
ezogelin çorbası
kuru fasulye
pirinç pilavı
salata,karpuz
hazır kazandibi ...

hayırlı ramazanlar...

bu akşam sahurda mercimekli bulgur pilavı ce yoğurt çorbası var, sahuru olabildiğince hafif geçiştirmeye çalışıyorum ki ertesi gün susatmasın.

yogurtlu sehriye corbasi
patates ve kabak kizartmasi
köfte
kekikli sarimsakli domates sosu
sigara boregi

sahura; aksam kalan yemek ve tost, karpuz, kahvaltiliklari hazirlycam

Son düzenleme:
Mercimek çorbası
Domates soslu karışık kızartma
Kemalpaşa tatlısı + dondurma......... bol suuuuuuuu :=)

gnaydn :)
sahurda bişi yemedim o yzden gne aç başladım :(((
akşama ne yapcam onuda bilmıorum offfff!!
dün iftarda,
-domates çorbası
-fırında kremalı kaşarlı patates
-köfte
-salata
-dondurma vardı

bgun allah kerim ama hiç bişi yapasım yok ve cnm burger kıng istıoooo ki iftarda hiç sevmem ama cnm istedi muhtemelen bgn burgerda yeriz:21:

Kızlar menülerinizi gördükçe ağzım sulandı valla, hepinizinki şahane şimdiden afiyet olsun :56:
Ben bu akşam:
Domates Çorbası
Pirzola şiş, pilav, patates püresi
Çoban salata
Cacık
Kremalı meyve salatası
Çikolatalı, bisküvili pasta
yapacağım :9:

evde o kadar cok ekmek varki, cok sukur. hepside bayat..kuflenmesini istemiyorum, bu yuzdende buzdolabinda duruyor ekmekler.

bayat ekmek tariflerine bakicam mecburen..ama o kadar cok cesit varki ne yapsam acaba :26:

Son düzenleme:
evde o kadar cok ekmek varki, cok sukur. hepside bayat..kuflenmesini istemiyorum, bu yuzdende buzdolabinda duruyor ekmekler.

bayat ekmek tariflerine bakicam mecburen..ama o kadar cok cesit varki ne yapsam acaba :26:

Canim ben genelde orta büyüklükte parcalara böler firinda kizartirim sonra rondodan geçirip kofte içlerine yada tavuk göğüsleri sinitzel yapar gibi bularim ama sen daha farklı birseyler dusunuyorsun herhalde ekmekleri ekleyip uzerine beyaz peynir biber ve domates koyup yada kasar ve sucuk koyup fırına edebilirim sahur icin de guzel olur

Ev yapımı iskender kebap yap, ekmekleri de küp küp kesip kavurursun.
Ben hep bu şekilde kurtuluyorum:1:

Terbiyeli tavuk çorba (dünden)
İslim Kebabı
Pilav
cacık
salata
yaprak sarma
paçanga böreği
şeftali ve elma suyu el yapımı
meyve
akşama misafirim varda bunları hazırlayacağım inşallah...

Back
X