Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınar bu tariflerin hepsini nasıl yapabiliyorsun. Çalışıyorsun kanımca e birde çcocuk var. Hangi arada yapıyorsun şekerim söyle bi ya. Hayır yani bilmediğim bir zaman dilimiyse ona göre bende o zamana geçicem ışınlanarak:ecrin_bebek:
aslında çemkirerek söylememiştm bunu ama okuyunca ööle görüüo kuzucuğm sakın yannış anlama olurmu tatlşım..
kızlar ya bayat pidelerden sahur için yapabileceğim bi tarifiniz var mı? hafif peynirli bişiler olursa çok sevinirimn.
TARİF İÇİN SAYFAMA BAKABILIRSIN CNMkızlar ya bayat pidelerden sahur için yapabileceğim bi tarifiniz var mı? hafif peynirli bişiler olursa çok sevinirimn.
TARİF İÇİN SAYFAMA BAKABILIRSIN CNM
BAZLAMA EKMEĞİNDE PİZZA
![]()
![]()
![]()
uff ya pizza müthiş görünüyor, nasıl canım çektiiiicokacimcoook ellerine sağlık arkadaşım.
kızlar benim iftar için menüm de şöyle,
yoğurt çorbası
tavuklu lazanya
salata
şehriye salatası (burdan aldım tarifi, az önce okudum ve çok canım istedizemuszemus)
kavun
bir de tatlı ama daha karar vermedim ne yapacağıma
kızlar cehaletimi bağışlayın ama, yumurtalı ekmek fırnda nasıl yapılıyor.ben sadece yağda kızartma biliyorum. o da ağır oluyor.(bu arada ben sizden yaşça büyüğümdür ama pek marifetli sayılmam)
teşekkürler baluuum...çıkma daa ii..Harika görünüyor çıkamıyorum bu topikten ya
burda dolaşıncada çoook acıkıyorum hepsini yemek istiyorum
Süper yaratıcısın arkadaşım. Ayakta alkışlıyorum.. vereliniortak
uff ya pizza müthiş görünüyor, nasıl canım çektiiiicokacimcoook ellerine sağlık arkadaşım.
teşekkürler bacım..
kızlar benim iftar için menüm de şöyle,
yoğurt çorbası
tavuklu lazanya
salata
şehriye salatası (burdan aldım tarifi, az önce okudum ve çok canım istedizemuszemus)
kavun
bir de tatlı ama daha karar vermedim ne yapacağıma