• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Yumurtalı ekmek tavada yapılıyo zaten..
Annemin fırında yaptığı başka bişey: ufalanmış beyaz peynir, yumurta,domates, biber, tuz ,baharat, istersen maydonoz hepsini karıştırıp bayat ekmeğin üstüne sür, fırının ızgara ayarında bi kaç dakika pişir..Çok doyurucu..

Çok teşekkür ederim canım bu gece deneyeceğim

oyy oyy oyy insan buna kıyıp da yiyemez ki be yaff kaydirigubbakcemile3 harika görünüyor, çok güzel fikir sağolasın arkadaşım.

TARİF İÇİN SAYFAMA BAKABILIRSIN CNM

BAZLAMA EKMEĞİNDE PİZZA

sany0178.jpg

sany0183c.jpg

sany0198u.jpg

bunu da en kısa zamanda deneyeceğim teşekkür ederim.

ama bazlama biraz kalın değil mi? ekmek hamurundan istediğimiz kalınlıkta yapsak daha iyi olmazmı

ama bazlama biraz kalın değil mi? ekmek hamurundan istediğimiz kalınlıkta yapsak daha iyi olmazmı

olmamııı olur elbetkaydirigubbakcemile3 nasıl ıstersen olur cnm bnm zaten fikirlerim hep atmasyon nıe olmasın ekmeklede olur,lavaşlada olur,belki tortillayla bile olabileropuyorumnanaktan

oyy oyy oyy insan buna kıyıp da yiyemez ki be yaff kaydirigubbakcemile3 harika görünüyor, çok güzel fikir sağolasın arkadaşım.

öyle bi yeniyorki gülüm sen yiyemezsen yap ta yolla bak ben nassı ıtınayla tuketıorm gör..cokacimcoookşutarafagitticokacimcoook

Son düzenleme:
Geceyede krep mi yapsam diye düşünüyorum
güzel bir krep tarifi olan varmı ?? :utangac: :kedi
:[/QUO

bayılırım ben krepe

bir yumurta
1 su bardağı süt
kabartma tozu bir çay kaşığı
tuz
boza kıvamına gelene kadar un

tabii ölçü arttırılabilir
sulandırmak içinde süt kullanıyoruz
anneciğimin tarifi
bayıla bayıla yerdik yaptığında

anammm nptınız kızlar acayip acıktım bi anda karşıma pizza resmi çıktı hımmm iftar olsa biran önce

Arkadaşlar Ramazan Geldi Sayılır...ıftar Ve Sahur Tariflerimizi,Burdan Paylaşalım,
Resimlerini ekleyelim.

cannım topiğin hayırlı olsun ben uzun zamandır kk bakamıyordum çok sevindim topiği görünce gerçekten insan ne yapacağına bir türlü karar veremiyor. tekrar hepimiz için hayırl olsun

Tam bende onu diycektim. Bazlama ekmeği kalın olmazmı. Ama fikir güzel, pratik en azından, tam bana göre. kalın malın yapıcam ben.

Pınarcım hazır pişmiş bazlamanın üstüne malzemeleri koyup fırına veriyorsun değilmi.fisfisfis

Geceyede krep mi yapsam diye düşünüyorum
güzel bir krep tarifi olan varmı ?? :utangac: :kedi
:[/QUO

bayılırım ben krepe

bir yumurta
1 su bardağı süt
kabartma tozu bir çay kaşığı
tuz
boza kıvamına gelene kadar un

tabii ölçü arttırılabilir
sulandırmak içinde süt kullanıyoruz
anneciğimin tarifi
bayıla bayıla yerdik yaptığında

şimdi bir tarif daha vereceğim ama bu benim yaptığım reklama girio resmen:kedi:

son olsun waffle(tarçın eklenmiş krepin içine benmari eritilmiş çikolata ve istenen meyveler)))

27072009022kopya.jpg

27072009024.jpg

27072009027.jpg

ya kızlar bişi soracağım
ben hazır kadayıf alsam şu pişmiş olanlardan
şerbet içinde şeker yerine bal kullansam olurmu?
ama 5 su bardağı suya ne kadar bal ktmam lazım..nasıl yapacağım

Tam bende onu diycektim. Bazlama ekmeği kalın olmazmı. Ama fikir güzel, pratik en azından, tam bana göre. kalın malın yapıcam ben.

Pınarcım hazır pişmiş bazlamanın üstüne malzemeleri koyup fırına veriyorsun değilmi.fisfisfis

kuzucuğm benim bazlamalar buzluktaydı hafif nemliydi bir de mutlaka soğuk fırına atıyorsun hepsi birlikte olsun diye yoksa kaşar yanıp ekmek kuruyor.işte bu kadar cnm.gerçekten dene hoş oluyor..cokacimcoook

ya kızlar bişi soracağım
ben hazır kadayıf alsam şu pişmiş olanlardan
şerbet içinde şeker yerine bal kullansam olurmu?
ama 5 su bardağı suya ne kadar bal ktmam lazım..nasıl yapacağım

NESRİNCİĞİM AMAN DİKKAT..BİLDİĞİM KADARIYLA BAL KAYNATILDIĞINDA YA DA KAYNAR SUYA ATILDIĞINDA SAĞLIĞA ZARARLI BİR MADDEYE DÖNÜŞÜYOR..BUNU BİR ARAŞTIR CNM BNM..yasakkelime

pinaaar naptin sen simdi:sinifsinif:
yerim ben o pizzayi,

acaip aciktim yaa daha 5 saatten fazla var :s

Back
X