• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

canim yaa simdi netten baktim adiyaman patlican kofte cokk guzel gozukuyo canim cekti vallahi tarifini yazarmisin a.s.

Tamam canim.Zaten tariflerime de eklemeyi düsünüyorum.Fotografini da cektim.Ama yarin verebilirim ancak canim.Birazdan yemek yiycez.Ondan sonrada yerimden kalkamam zaten.

Son düzenleme:
iyi bi tad bakalim iyi olursa bizde deneriz
hatta yarin deyebilirim
tarif eklemesen bile bi resim cekre buraya koy goruntusune bakalim

Bugünkü mönümüz..

Yüksük çorbası (hazır)
Mantar sote
Pilav
Salata

bacılar canınız ne ıstıyorsa yıyın yarın sızı tarıf bombardımanına tutacaım tamammı??laelaelaelaelaesositososito

tamam simdi biz yerizde
sen yarin ne yapcan bilmiyozki:bbo:
hadi yemedigimiz biseyden yaparsan canimiz cekerde bi yerimiz sisersenaniknanik
onun sorumlulugunu alabincenmi bakemkaydirigubbakcemile3
gerci benim icin farketmez ben rahatim:kedi:

tamam kızlar bende pizza yapıyorum sahura hiç üşenmeden hee
birde fotograf makinesi olsaydı hüpper olurdu
tabi kaşarın birazını yemeseydim daha da güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
herkese iyi sahurlar

tamam kızlar bende pizza yapıyorum sahura hiç üşenmeden hee
birde fotograf makinesi olsaydı hüpper olurdu
tabi kaşarın birazını yemeseydim daha da güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
herkese iyi sahurlar
hatta ben hepsını yemiş bulunmustum cnm ama olsun peynırle yapıcam artık oda olur ....

bu arada benım bu gece kı menumde şöyleydi....
bezelyeli pilav
köfte patates fırında domates soslu
köz patlıcandan manca
tatlı yoktu bol meyva hazırladım üzerinede hazır çikolta sosu döktüm süper oldu.....

bacılar canınız ne ıstıyorsa yıyın yarın sızı tarıf bombardımanına tutacaım tamammı??laelaelaelaelaesositososito
tamam bakalım menum hazır gıbıydı aklımda ama senın tarıflerı görünce değiştireceğimi hissettım bı an canım ellerıne saglık okudum tum tarıflerını cogunu da kaydettım ellerıne saglık canım .....

tamam simdi biz yerizde
sen yarin ne yapcan bilmiyozki:bbo:
hadi yemedigimiz biseyden yaparsan canimiz cekerde bi yerimiz sisersenaniknanik
onun sorumlulugunu alabincenmi bakemkaydirigubbakcemile3
gerci benim icin farketmez ben rahatim:kedi:

yok be balım herkes yesın de tek kocaman ben kalmıım dıe uurasıorm ben.yandaş arıorm yani...kaydirigubbakcemile3
allah muhafaza kimsenın sorumluluğunu alamam cnm bnm..bırkaç küçük şey paylaşacağım zaten abartılı bişii diil:delphin:opuyorumnanaktan

tamam bakalım menum hazır gıbıydı aklımda ama senın tarıflerı görünce değiştireceğimi hissettım bı an canım ellerıne saglık okudum tum tarıflerını cogunu da kaydettım ellerıne saglık canım .....

cnm benım afiyetler olsun bacım.senın yaptıklarının yanında lafı bile olmaz ama beğenmene de sevındım ne yalan söliim..toccccccaman öptüm cnmopuyorumnanaktan

tire köftesi

sany0669o.jpg

sany0674.jpg

ayranlı soğuk çorba

sany0685.jpg

sakızlı güllaç

sany0667.jpg

Back
X