• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

günaydın hanımlar bugünkü menümü belirledim

dünden kalan tavuk suyuna çorbam
adana usulu mantı
salata
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
çikolata soslu ıslak kek

hanımlar c.tesi gününe eşimin patronu iftara geliyor menüyü belirledim gibi bi yorum yapın sizde

ezogelin çorba (kıtır ekmekli)
zeytinyağlı barbunya
karnıyarık
nohutlu pilav
çoban salata
köz kırmızı biber
tahinli revani

bide börek yapsammı diyorum ne dersiniz.nasıl bi börek yapsam acaba

arkadaşlar günaydın... opuyorumnanaktan ramazanın bombası... iftara bugün müftü geliyor... delikafadulden ben ne yapacağımı belirledim ama bir de siz bakın... yerimseniben

iftariyelik (hurma, kayısı, zeytin vs... )
süzme mercimek çorbası
sebzeli tavuk sote
pirinç pilavı
zeytinyağlı taze fasülye
çoban salatası
komposto
meyve
tatlı olarak ne yapayım?

bu menü yeterli mi sizce?

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın... opuyorumnanaktan ramazanın bombası... iftara bugün müftü geliyor... delikafadulden ben ne yapacağımı belirledim ama bir de siz bakın... yerimseniben

süzme mercimek çorbası
sebzeli tavuk sote
pirinç pilavı
zeytinyağlı taze fasülye
çoban salatası
komposto
meyve
tatlı olarak ne yapayım?

menün çok güzel tatlı olarak da benim burda gördüğüm bi tatlı var güzele benziyor
http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/307783-muhallebili-gullac-resimli.html
bi bak istersen

benim de bu akşam ki menüm
mercimek çorbası(dünden)
fırında patates(dünden)
şehriye salatası yapıcam
tulumba(dünden)

ay yok canim neden kizayim aksine sevinirim bile
buraya tarif ekliyoruzki hepimiz birbirimizden yararlanalim ,
ayrica begenip tavsiye etmene gercekten sevindim

kizlar bugun gorumcemler turkiyeden geliyo ben onlara konusmuyorum esim ille bariscaksin konuscaksin,iste bugun ogleden sonra gelince dicekmis bize yemege gelin diye ,bende seslenmedim iyi gelsinler dedim tabi gorrumce gelirse

esimden haber alim ,bugunki menum bunlar olcak
tarhana corbasi
kuru fasulye (esim istedi)
sehriye pilav
icli kofte
bide bunun yanina bisey yapmak istiyorum ne yapsam
ha bise tatli ne yapsam muhallebili gullac dun bitti daha

kızlar dünkü menüm;
kadınbudu kofte,
patates kızrtmsı,
mevsim salata,
kıymalı patlıcanlı borek,
güllaç..

bugunkü menüm belli değil daha karar aşamsnda:)

kizlar bugun gorumcemler turkiyeden geliyo ben onlara konusmuyorum esim ille bariscaksin konuscaksin,iste bugun ogleden sonra gelince dicekmis bize yemege gelin diye ,bende seslenmedim iyi gelsinler dedim tabi gorrumce gelirse

tarhana corbasi
sehriye pilav
icli kofte

Konusmadigin birini agirlamakta zor olur be.Ortam gergin falan olur.Bosver,sen büyüklük yap.

of valla kara kara dusunuyorum ne yapsam etsem
nasil olcak ,etcek diye
hic icimden gelmiyo ama esimin hatri icin ,zaten normalde yemege gelmeseler, evlerine gidecektik esim illa bariscaksin diyo ,bende uazatmicam,tabi insanin icinden hic bisey gitmez

tali ne yapsam diye dusunup duruyorum

Kizlar size bisey sorayim.Sizin sahurlariniz nasil geciyor.Eglencelimi yoksa SIKICI mi?Yani söyle;ben kalkarim,sofrayi hazirlarim.Esimi kaldiririm.Esim gözü kapanik bir sekilde gelir ve uyuklaya uyuklaya yemegini yer.Bir kelime bile konusmadan sofradan kalkar.Bende tekrar sofrayi toplarim.Ben sofrayi toplarken esim bu arada gider uyur.Ben yine gider namaz icin kaldiririm.Kalkar namazi kilariz yine esim uykulu,surati asik bir sekilde.
Yani varya esimle sahur yapmaktan hic hoslanmiyorum.Sizde nasil olur.Merak ettim vallahi.

Kizlar size bisey sorayim.Sizin sahurlariniz nasil geciyor.Eglencelimi yoksa SIKICI mi?Yani söyle;ben kalkarim,sofrayi hazirlarim.Esimi kaldiririm.Esim gözü kapanik bir sekilde gelir ve uyuklaya uyuklaya yemegini yer.Bir kelime bile konusmadan sofradan kalkar.Bende tekrar sofrayi toplarim.Ben sofrayi toplarken esim bu arada gider uyur.Ben yine gider namaz icin kaldiririm.Kalkar namazi kilariz yine esim uykulu,surati asik bir sekilde.
Yani varya esimle sahur yapmaktan hic hoslanmiyorum.Sizde nasil olur.Merak ettim vallahi.

ben sirf bu yuzden kalkmiyorum dermisimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
genelde herkesete oyle oluyo
insan gecenin bi yarisi kalkar uykulu ne guler ne konusur ,hatta surat asiyolar beni nerden kaldirdin nerden cikti bu diye
biz kadinlar hazirlayip topluyoruz uykumuz dagiliyo ,onlar gozunu dedigin gibi sofrada aciyolar
ama benim esim kalkmiyo gece beni uayndirma der ,yatmadan yiyelim derim ozamanda karni tok oluyo,bende gece kaldirip su veririm geri uyur
yani dusunun aksam 9 a kadar dayaniyo hic acikmiyorum bile diyo

ben sirf bu yuzden kalkmiyorum dermisimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
genelde herkesete oyle oluyo
insan gecenin bi yarisi kalkar uykulu ne guler ne konusur ,hatta surat asiyolar beni nerden kaldirdin nerden cikti bu diye
biz kadinlar hazirlayip topluyoruz uykumuz dagiliyo ,onlar gozunu dedigin gibi sofrada aciyolar
ama benim esim kalkmiyo gece beni uayndirma der ,yatmadan yiyelim derim ozamanda karni tok oluyo,bende gece kaldirip su veririm geri uyur
yani dusunun aksam 9 a kadar dayaniyo hic acikmiyorum bile diyo

Ya bizde de asil sahura kalkmak isteyen esim.Uyuyup kaldigimda da cok kizar.Ama sahurda da surati yerden kalkmaz.

günaydın hanımlar bugünkü menümü belirledim

dünden kalan tavuk suyuna çorbam
adana usulu mantı
salata
yoğurt
közlenmiş kırmızı biber
çikolata soslu ıslak kek

hanımlar c.tesi gününe eşimin patronu iftara geliyor menüyü belirledim gibi bi yorum yapın sizde

ezogelin çorba (kıtır ekmekli)
zeytinyağlı barbunya
karnıyarık
nohutlu pilav
çoban salata
köz kırmızı biber
tahinli revani

bide börek yapsammı diyorum ne dersiniz.nasıl bi börek yapsam acaba

bulutum menün biraz etsiz olmuş..misafir geliyor ya etli birşeyler ekle istersen(ıraktan alışkanlık kaldı bu bende herhal kayınvalıdem mısafır oldumu etın her uc seklını yapar koyardı sofraya..aaa annem ayıptır ayıp dıyerekten..işte gelin kaynana topragından oldum bende)kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanistersen talaş böreği gibi bişii yap cnm etli yakaydirigubbakcemile3

süzme mercimek çorbası
sebzeli tavuk sote
pirinç pilavı
zeytinyağlı taze fasülye
çoban salatası
komposto
meyve
tatlı olarak ne yapayım?

menü gayet hoş canım..müftü beye ne tatlısı yapılsa?fisfisfisfisfisfis
hıh aklıma geldi

güller diyarı arkadaşın sayfasında tulumba tatlısı var dur lınkını yolıım sana ben o guzel gıder..cokacimcoook

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/282526-meshur-tulumba-tatlim.html

tarhana corbasi
sehriye pilav
icli kofte

sempatiqm sen ona var ya bol acılı bişiiler yap dili yansında pek uzamasın daha..:oklava::oklava:.cnm benım allah yardımcın olsun şaka bır yana hakıkaten zor bır durum.bende yasadım bunu.ama benımkı arsız.onca kavga etti kendisi sonrada yuzsuz yuzsuz cıktı geldı evime.sarıldı optu falan bende cahıllıgıne verdım napiim.a.s

Son düzenleme:
e canim ne yapcaksin bir ay boyle suratini cekecen :) :)
ondan sonra guler :)
benim esimde boyle kalkar suratsiz
bende aynen ona oyle bakarim hemen bana ney ne var der gecer :)

eşim buradayken çok hoş oluyordu sahurlarımız ama şimdi garibim uzaklarda azerim.bende yatağımdan kalkmadan herballife içip yatıyorum zaten 4 gibi işte böyle tatsız geçiyor yani...yinede şükür..:Saruboceq:

bulutum menün biraz etsiz olmuş..misafir geliyor ya etli birşeyler ekle istersen(ıraktan alışkanlık kaldı bu bende herhal kayınvalıdem mısafır oldumu etın her uc seklını yapar koyardı sofraya..aaa annem ayıptır ayıp dıyerekten..işte gelin kaynana topragından oldum bende)kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanistersen talaş böreği gibi bişii yap cnm etli yakaydirigubbakcemile3

sempatiqm sen ona var ya bol acılı bişiiler yap dili yansında pek uzamasın daha..:oklava::oklava:.cnm benım allah yardımcın olsun şaka bır yana hakıkaten zor bır durum.bende yasadım bunu.ama benımkı arsız.onca kavga etti kendisi sonrada yuzsuz yuzsuz cıktı geldı evime.sarıldı optu falan bende cahıllıgıne verdım napiim.a.s

anam bi o degilki 4 tane cocuk var ona yaparimda cocuklar ne yapsin yazik :1hug:
benimki oyle degil ,biz konusmazsak gelmez etmez, mesela ben annesinin evindeyim kac aydir gelmiyo ,ben karismam yine gelsin gitsin derim ama gelmez
ama kinci degildir ,bende biraz kincilik varda bugun kircaz galiba onu:delphin:

anam bi o degilki 4 tane cocuk var ona yaparimda cocuklar ne yapsin yazik :1hug:
benimki oyle degil ,biz konusmazsak gelmez etmez, mesela ben annesinin evindeyim kac aydir gelmiyo ,ben karismam yine gelsin gitsin derim ama gelmez
ama kinci degildir ,bende biraz kincilik varda bugun kircaz galiba onu:delphin:

hayırlısı bacım o zaman ne diim.ama gercekten kin ii bişii diil en çok seni yaralar..sorun buysa kurtul kininden derim..a.s

Dün akşam iftarda misafirleim vardı. ve menü şöyleydi,
tavuk suyunda ve birazda tavuk etli mercimek çorba...tarifini lokanta aşçısından almıştım.çok leziz..
taze fasulya,,
zeytn yağlı yaprak sarma.
fırında tavuk,
paçanga böreği,
salata.
komposto.
tatlı olarakda.pudingli kadayıf tatlısı..

sahurda kahvaltı yaptık..

kizlar irmik helvasi yapsam kurumu olurkiCADIARZU
ben okadar cok sey yapan biri, bugun canim bisey yapmak istemiyo:umursamaz:

Back
X