• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Valla kızlar sÜpersınız ner dıyım hamıle hamıle bu topık avuÇlarımı yalaya yalaya bı hal oldum.maŞallah anacım ne marıfetlısınız barzey pınar lıbyna sympatıgue azrı kızı valla sÜpersınız tabı adını hatırlmadıĞpım dıĞer kızlar.

cok gec farkettım bu topıgı
ıkı gundur bu aksam gelecek olan mısafırlerım ıcın menu arayısı ıcıne gırmıstım kı
ısten bır an evvel cıkabılırsem bır kısmını hazırlamıs oldugum menum su sekılde

domates corbası,
fırında kuzu guvec
fırında mantar
pataes puresı
sehrıyelı pılav
kol boregı
havuc tarator
tursu (yogun ıstek uzerıne)
vısne kompostosu
gullac

umarım mısafırlerım begenır

Valla kızlar sÜpersİnİz ner dİyİm hamİle hamİle bu topİk avuÇlarımı yalaya yalaya bİ hal oldum.maŞallah anacım ne marİfetlİsİnİz barzey pınar lİbyna sympatİgue azrİ kızı valla sÜpersİnİz tabİ adını hatırlmadıĞpım dİĞer kızlar.

ay cok tesekkur ettim canim ,benimde isimim gecti orda:kedi:
biliyosun biz turk garilarinin elinden hersey gelir ,:hooray:
bir degil bin cesit gelir hatta:lepi:

cok gec farkettım bu topıgı
ıkı gundur bu aksam gelecek olan mısafırlerım ıcın menu arayısı ıcıne gırmıstım kı
ısten bır an evvel cıkabılırsem bır kısmını hazırlamıs oldugum menum su sekılde

domates corbası,
fırında kuzu guvec
fırında mantar
pataes puresı
sehrıyelı pılav
kol boregı
havuc tarator
tursu (yogun ıstek uzerıne)
vısne kompostosu
gullac

umarım mısafırlerım begenır

oooo afiyet olsun canim masallah yok yok
havus tarotar nasil oliiiiCADIARZU

teşekkürler kardeş..ben ilk kez evde tire köftesi yaptım gerçekten hoş oluyor hemşerim..istersen bazı mandıralarda donmuş halde gerçek tire köftesi de bulunuyor..ben böyle köfte yemedim.inegölde neymiş en büyük tireeee:lepi::lepi:

tire köftesini ben çok severim deneyeceğim tarifini cnm benim
tire tire :lepi: :lepi:

teşekkürler kardeş..ben ilk kez evde tire köftesi yaptım gerçekten hoş oluyor hemşerim..istersen bazı mandıralarda donmuş halde gerçek tire köftesi de bulunuyor..ben böyle köfte yemedim.inegölde neymiş en büyük tireeee:lepi::lepi:

Canım ben de çok seviyorum Tire Köftesini.Nasıl yaptın tarifini verebilir misin?Ya da hazırsa nereden aldın acaba?

Çok güzel gözüküyorlar.Ellerine ve emeğine sağlık.

oooo afiyet olsun canim masallah yok yok
havus tarotar nasil oliiiiCADIARZU

canım aslında bılıyorsundur mutlaka ısmının tarator oldugunu bende gorumcemden ogrendım
havuc rendelenerek sıvı yagda ıyıce kızartılır
uzerıne tuz ılave edılır
servıs tabagına alındıktan sonra uzerıne ıstege gore sarımsaklı veya normal yogurt dokulur
en uste tereyagı ve pul bıber kızdırılarak cızzzz yapılır
afıyetle yenır cokacimcoook

canım aslında bılıyorsundur mutlaka ısmının tarator oldugunu bende gorumcemden ogrendım
havuc rendelenerek sıvı yagda ıyıce kızartılır
uzerıne tuz ılave edılır
servıs tabagına alındıktan sonra uzerıne ıstege gore sarımsaklı veya normal yogurt dokulur
en uste tereyagı ve pul bıber kızdırılarak cızzzz yapılır
afıyetle yenır cokacimcoook

hımm bayılırımm
ben buna
eşim askerken onu zyarete gittigimizde komutanın karısından ögrenmiştimm
süper oluyo
ama üztüne yag yakıldıgını bilmiyodum

rahatsızlığım sebebiyle dün akşamdan bugüne yemek yapamadım
pek sevgili eşim iftara kardeşini davet etti :bbo:
gerçi severim samimiyiz kayınbiraderimle ne koysam önüne yer ama birşeylerde yapmak istiyorum
bense eve saat 19:30 19:45 arası gidiyorum
ne yapacağıma daha doğrusu nasıl yetiştireceğime karar veremedim gitti
buzlukta közlenmiş patlıcan vardı önce onu güveçlere koysam üzerinede önceden yaptığım kavurma vardı onu ve domates ekleyip fırına atsam
o pişerken domates çorbası yapsam o aradada makarna yapsam yetişirmi bilmemki
dua edin bana arkadaşlar

canim ya calisiyosun zorlaniyosun yemek yapmakta
iftar kacta oluyo yani sen eve geldikten ne kadr sonra iftar
bence yetisrirsin canim
insan neler yapmiyoki

malesef çalışıyorum saat 20:00 okunuyor canım
misafir ağırlamak birşey değil ama bu aralar rahatsızım zaten
gelen misafir bereketiyle gelirde halin olmayınca yemek yapmaya zor oluyor

libisim anam bunlar ne boyle kim yicek yav okadar seyi hadi misafirleri anladikta siz kendinizede cok sehit yapiyosunuz
masallah bidene yaw eline kimse su dokemicek:kedi:
dikkat et kilo alma benim gibi zaten biraz vermsitin

kaydirigubbakcemile3

Gardaşım;diyorum ya kalmıyor ; ziyan olmuyor hanemizde mamalar;hamdellah:)
Mutlaka Rabbim rızk sahibini gönderiyor;kimin nasibi ise o yemek ona da gidiyor..
Sadece ev halkı değil yani..
Ayrıca sen mini afroditini unutuyorsun sanırım:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
MaşaAllah barekallah .. :Saruboceq:
Rabbim cümlemizin ailesine sağlık sıhhat huzur versin..(bu gün ve saatlerde bol bol dua etmeli değil mi..Rabbimiz her gün soruyor:Benden isteyen yok mu istediğini vereyim;duası olan yok mu kabul edeyim? ışte ramazan böylesine müthiş bir fırsat aslında bizler için..

Hımmm..
Evet kilo da verdim acccuk:kedi:
Genelde ramazanda alırım ama bu sefer almıcam sanırım;uyumuyorum biliyorsun çok sıvı tüketiyorum;hafif yiyorum bol bol meyve..Ohhh kaydirigubbakcemile5

Adaylaarda geçmiş olsun akedeş;yorma kendini çok fazla sen bir çorba yaparsın hiç olmadı;bir de salata..
Eşceğzin de pide yaptırsın kıyamasın sanakaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5

Fatos0808;çok teşekkür ederiz güzel yorumların için..
Eksik olma..
Güzel gören güzel düşünür hayatından lezzet alır :1hug:
Marifetsiz bir bayan görmedim ben şimdiye kadar..Herkese Rabbim mutlaka bir yetenek bahşetmiş...
:Saruboceq:

Son düzenleme:
hayırlı olsun sempatiqm gerçekten kırmızı yakışmış sana can.sayfanıda bi kızartta haber ver bakem nasıl olacak meraktaym..opuyorumnanaktan

saol canim
darisi tum olmayanlarin basina insallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
daha elime gecmedi bakalim bekliyorum bide yurt disi ya gec gelir
saydfa duzenlemesine hic bakmadim artik gece rahat rahat bakinirim ,bi yandanda yemek hazirliyorum
malum buyuk gunkaydirigubbakcemile3

Canım ben de çok seviyorum Tire Köftesini.Nasıl yaptın tarifini verebilir misin?Ya da hazırsa nereden aldın acaba?

Çok güzel gözüküyorlar.Ellerine ve emeğine sağlık.

cnm sayfama gir orada tarıfı var buraya ekleyemedım bır turlu tarıfı nıyeyse..hazırınıda ben yaşinoğlu mandırasından alıyorum..benim ev üçyolda..opuyorumnanaktan

Back
X