HIM ASLINDA TAHMİN ETMİŞTİM HAYIRLI OLSUN CANIMCIM.GÜLME KIZ.opuyorumnanaktan
yoksa beni firinda falanmi kizardi zannettin:roflol::roflol:
cok tesekkur ettim canim hep dedigim gibi darisi olmayanlarin basina:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HIM ASLINDA TAHMİN ETMİŞTİM HAYIRLI OLSUN CANIMCIM.GÜLME KIZ.opuyorumnanaktan
Valla kızlar sÜpersİnİz ner dİyİm hamİle hamİle bu topİk avuÇlarımı yalaya yalaya bİ hal oldum.maŞallah anacım ne marİfetlİsİnİz barzey pınar lİbyna sympatİgue azrİ kızı valla sÜpersİnİz tabİ adını hatırlmadıĞpım dİĞer kızlar.
topikk çokk güzell yaaa
pınarımmm senide buldumm kuşumm opuyorumnanaktan
ne marifetli hatunlarsınızz ya maşallahhh
bende buraya takilimm azcıkk banada bulaşsınn zemuszemus
teşekkürler tatlım.paylaşmanın her hali güzel öyle değilmi???opuyorumnanaktan
canim ,hangi tarifin nerde oldugunu bilmiyorumki:uhm: cok sayfa var hadi 20 30 sayfa okk .neyse bir alternatif yoksa mecbur bakcam.bende sizlere yazmak isterdim bu aksam sunu yapcam diye ama biz burda yurt disinda herkez belirli bir miktar veriyo turkiyeden asci getittiriliyo ve o asci yapiyo bizde gurbetcilerle beraber aciyoruz iftari ee bulasiklar kaliyo onlarida biz yikiyoruzz .teravileri kilip geliyoruz eve ,hep beraber oruc ta acmak cok guzel 150 200 kisi oluyoruza.s.e canim yine burdan okursun tariflerini
bazi tariflerimizinde konu acip tarif verdik oralardan takip edersin sen yeterki yapmak iste
hanimlar n kadar marifetlisiniz masallah
bende tarifleri okudukca sundan yapcam bundan yapcam diyorum ama sayfalar arttikca tariflerde artiyo .bunlari bir yere kaydedebiliyozmu n.olun yardimci olun lutfenn.hepsini sirayla denemek istiyorum.hepinizin ellerine saglik.-hayirli iftarlar:1hug:
canim ,hangi tarifin nerde oldugunu bilmiyorumki:uhm: cok sayfa var hadi 20 30 sayfa okk .neyse bir alternatif yoksa mecbur bakcam.bende sizlere yazmak isterdim bu aksam sunu yapcam diye ama biz burda yurt disinda herkez belirli bir miktar veriyo turkiyeden asci getittiriliyo ve o asci yapiyo bizde gurbetcilerle beraber aciyoruz iftari ee bulasiklar kaliyo onlarida biz yikiyoruzz .teravileri kilip geliyoruz eve ,hep beraber oruc ta acmak cok guzel 150 200 kisi oluyoruza.s.
tesekkurler canim:1hug:ravzanurcuğm ismimizi tıkla sayfamıza git sayfamızda recipes bolumumuz var oradan ıstedıgıne bak cnm..gayet kolay..ayrıca hoş sözlerin için teşekkürler balım..opuyorumnanaktan
tesekkurler canim:1hug:
evet oyle daha kolay olurr .ama inanin tarifler harika ben yemek kitabinda bile hic boyle istahli istahli bakmamistim.....degme ascilara tas cikariyosunuz opuyorumnanaktanhayirli iftarlar canim
evet kızlar sofrayı kurdum ezanı bekliyorum.
menü
mercimek çorbası
patlıcan musakka
mantar sote
yoğurt,turşu
veeeee içecek olarakta suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu(çok susadım da)
afiyet olsun canimm:1hug:evet kızlar sofrayı kurdum ezanı bekliyorum.
menü
mercimek çorbası
patlıcan musakka
mantar sote
yoğurt,turşu
neyse efem bugünkü mönümde kocişin istekleriyle tamamlandı
gayet koley bir mönü;
analı kızlı çorba (hazır)
köz kırmızı biber salatası(bu sefer sirkeli sarmısak soslu)
erişte(cevizli,peynirli ve yoğurt soslu)
tatlımda kazandibi
misafiri olanlara koley gele,herkeşciklere afiyetler oleeezemuszemus
bu akşama artan yemeklerim var ama geceye hamur yapıcam şöle ki;
bizim yörenin bir tarifi
hamuru su tuz maya ile yoğurcam.
mayası gelince içine bi kaç tane haşlanmış patates ezicem yine yoğurucam.
sonra çorba tabağı büyüklüğünde yuvarlaklar açıp yağsız tavada gözleme gibi pişircem.
üzerine margarin sürücem ..
gayet doyurucu oluyor kızlar..
kastamonulular bilir belki saraylı deniyor adına..
evet kızlar sofrayı kurdum ezanı bekliyorum.
menü
mercimek çorbası
patlıcan musakka
mantar sote
yoğurt,turşu