• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Bugünkü menümüz;

Kremalı Mantar Çorbası(Hazır)
Tavuklu nohut
Pilav
Cacık
Salata

zeytinyağlı taze yaprak sarması

96729508.jpg

deniz börülcesi salatası

24052009042.jpg

felafel(nohut köftesi)

24052009027p.jpg

günaydıııııın
ben dün akşam arpa şehriye salatasını yaptım bi güzel de süsledim
sofra da öyle güzel durdu ki
eşim diyor bu ne dedim kkdan yeni bi tarif öğrendim onu yaptım
resmini de çektim görüntüsü hoşuma gidince ama pcye atamadım resimleri
gerçektende kolay ve güzel bir tarifmiş teşekkür ederim bize bu tarifi veren arkadaşıma a.s.

GÜnaydın kızlar bana yardım edebılırmısınız akŞama kayınavalıdemler yemeĞe gelecekler ne yapayım akŞama bana yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar günaydın... zemuszemus bugün misafirim yok... eşimde nöbette... :gitme: iftara kime gitsem diye düşünüyorum... :jeyyar: iftarda yalnız olunca insan çok kötü oluyor yaa.... :sinifsinif: belki ablama giderim... kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

GÜnaydın kızlar bana yardım edebİlİrmİsİnİz akŞama kayınavalİdemler yemeĞe gelecekler ne yapayım akŞama bana yardımcı olurmusunuz?

fırında zeytinyağlı kızartma

sany0287kopya2.jpg

sany0302x.jpg

bu ısırgan otlu eriştenin pişmeden önceki hali

sany0288q.jpg

bu da fırından önceki hali

sany0299.jpg

bu fırından çıkmış hali

sany0306.jpg

ve bu da kalan kısmının çoktan mideye indirilmiş hali...

sany0314.jpg

bu da kayınvalideye kendisini iyi hissettirecek halep köftesi cnm yapım aşamalarıyla..

06062009001.jpg

06062009002.jpg

06062009004.jpg

sany0091t.jpg

bi de pasta veriim dur

01062009002.jpg

01062009013.jpg

yetmezse sööle bacım..

nohut koftesi cok guzel gorunuyor

teşekkürler tatlım tarifi sayfamda..

arkadaşlar günaydın... zemuszemus bugün misafirim yok... eşimde nöbette... :gitme: iftara kime gitsem diye düşünüyorum... :jeyyar: iftarda yalnız olunca insan çok kötü oluyor yaa.... :sinifsinif: belki ablama giderim... kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3 yerimseniben

sen bize gel suyum hep beraber iftar edelim kıyamam sanaopuyorumnanaktan

sen bize gel suyum hep beraber iftar edelim kıyamam sanaopuyorumnanaktan

ahh canım yakın olsak gelmez miyim sanıyorsun... kaydirigubbakcemile3 hele senin o güzel tariflerinden kendimi mahrum bırakır mıyım sanıyorsun?? delikafadulden çok yanılıyorsun çookkk..... :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sositososito :teytey: :emir_bebek:

arkadaşlar şu arpa şehriye salatsının tarifini bulamadım geçmiş sayfalarda..
rica etsem tekrar yazarmısınız..

günaydın kızlar bu akşam bende yanlız iftar yapıcam malesef...belki kendime tarhana çorbası yaparım yanına da şehriye salatam var bana yeter

ARPA ŞEHRİYE SALATASI

çok kolay kuzum ya bi bardak arpa şehriyeyi haşladım bi güzel
sonna bi bardak yoğurt üç dört kaşık mayonez bolca daa tatlı mısıır koydum tuzunu d a attım karıştırdım
servis tabağıma aldım soracığıma da üzerini pulbiber naneyle süsledim ortasına da bi maydonoz konduruverdim
kocem çok beğendi :) bundan sonra bu salatanın adı kocem beğendi salatası hahahah :)

Pasaklının yaptığı tarif, ben sormuştum profilime böyle tarif etti:ecrin_bebek:

kuzum abla çok teşekkür ederim....
hemen notumu aldım...
bugün öğleden sonra izinliyim..
akşama hemen yapayım...
ellerine sağlık ablam
pasaklıya teşekkür ederim ayrıca

1. 1 su bardağı arpa şehriye
2. 1 su bardağı yoğurt
3. 3 yemek kaşığı mayonez
4. 1 çay bardağı mısır
5. Dereotu
6. Tuz, nane, kırmızı biber
Tarifin Hazırlanışı
1. Haşlanan arpa şehriye, yoğurt, mayonez, tuz, mısır ve isteğe bağlı miktarda dereotu karıştırılır. Nane ve kırmızı biber ile süslemesi yapılıp servis edilir. Afiyet olsun...

işte şehriye salatası tarifi ben salatalık ve domateste koydum bide turşu koydum

yaşasın bugün misafirim var iftara
menüm şöyle

domates çorbası
hünkar beğendi
zeytinyağlı dolma biber
fırında makarna
yoğurtlu kırmızı biber
komposto
güllaç

aslında menü az gibi duruyor ama hünkar begendı cok doyurucu bir yemek diğerlerine sıra gelirse ne ala:)

bozo teşekkür ederim...
ikiside aynıymış..
hemen notumu aldım..gidiyorum bi mısır alayım

Back
X