• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

slm kızlar, dun aksam üstü yazmıstım ama arada kaynamış. tekrar ekleyeyim de bi bakıverin menüme, eksik gedik ya da tuhaf duran bişiycikler var mı söleyverin garii :1rolleyes:
pazar günkü davetim için düşündüğüm menü;
mantar veya mercimek çorbası
tavuk sote
pirinç pilavı
zeytinyağlı olarak barbunya veya taze fasulye
içli köfte böreği
mevsim salatası
ek olarak ortaya bir iki çeşit daha salata yapmak istiyorum, aday olan salatalar ( nohut salatası- tahinli patlıcan salatası-havuç salatası )
tatlı olarak da güllaaaçç

slm kızlar, dun aksam üstü yazmıstım ama arada kaynamış. tekrar ekleyeyim de bi bakıverin menüme, eksik gedik ya da tuhaf duran bişiycikler var mı söleyverin garii :1rolleyes:
tavuk sote
pirinç pilavı
içli köfte böreği
mevsim salatası
ek olarak ortaya bir iki çeşit daha salata yapmak istiyorum, aday olan salatalar ( nohut salatası- tahinli patlıcan salatası-havuç salatası )

hımmm menün çok güzel canım tavuk sotenin tarifini verirmisin tatlım

tavuk sote
pirinç pilavı
içli köfte böreği
mevsim salatası

mönün harika canım bence salatalardan sadece yoğurtlu olanından yap iyi gider bu mönüye mesela dediğin havuç salatası olabilir yada topikimizin menşur şehriye salatasıda olabilir ne dersinyerimseniben

tavuk sote
pirinç pilavı
içli köfte böreği
mevsim salatası

bence munun gayet guzel ,zaten salata cesidinde olcakmisya
canim içli köfte böreği nasil oluyo
borekmi icli koftemi yoksa ikisin karisimi biseymi buCADIARZU

fotoraf0517.jpg

fotoraf0514.jpg

ÇıLEK JÖLELı PEMBE TAVUK GÖĞSÜ

ÇıLEK SOSLU TAVUK GÖĞSÜ

fotoraf0460.jpg

TAVUK GÖĞSÜ

03072009005.jpg

HEPSıNıN TARıFı SAYFAMDA CANM..

mönün harika canım bence salatalardan sadece yoğurtlu olanından yap iyi gider bu mönüye mesela dediğin havuç salatası olabilir yada topikimizin menşur şehriye salatasıda olabilir ne dersinyerimseniben

teşekkür ederim hayatım,Şeniz ben de dünden bugüne dediğin gibi yoğurtlu bir salata yapmaya karar verdim. evet şehriyeli salata da olabilir. birkaç gün önce denemiştim ve çok beğenmiştim. ama pilav da var ya havuçlu yaparım herhalde

bence munun gayet guzel ,zaten salata cesidinde olcakmisya
canim içli köfte böreği nasil oluyo
borekmi icli koftemi yoksa ikisin karisimi biseymi buCADIARZU

canımcım avcı böreği diye de geçiyor. içli köftenin soğanlı,kıymalı, cevizli iç harcı var ya onu hazırlayıp yufkayla kalın sigara börekleri şeklinde sarıyorsun, yoğurt,sıvı yağ ve yumurtayla bir harç hazırlayıp önce buna buluyorsun börekleri sonra galeta ununa ve sonra da fırına. ben de ilk kez deneyeceğim inşallah güzel olur. :1rolleyes:

heeee avci boregi desene anam icli kofte boregi diyince allahim u neymis boylee diyorum:) :)
dene bakalim galeta unuyla cok guzel citir citir olur
afiyet bal sugar olsun canim :)

Back
X