pinar verdi sanirim
benimki muhallebili
onunki sakizliydi canim
profillere bakarsin
tamam canım bakmıştım ama göremedim herhalde sağol kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pinar verdi sanirim
benimki muhallebili
onunki sakizliydi canim
profillere bakarsin
selam kızlar bugün ne yapcağıma karar veremedim
tarhana çorbam var
menemen mi yapsam diyorum
yanına soslu makarna
tulumba tatlım var
Yayla, domates, tarhana, sebze çorbası
Orman kebabı, kağıt kebabı, kürdan kebabı, fırında tavuk
Bezelyeli veya mısırlı dereotlu pirinç pilavı olabilir.
Birazda sizin zamanınıza bağlı bir olay menü seçimi.
Bu yazdıklarımdan uygun olanları seçebilirsiniz.
Kolay gelsin..
canım ezme tarhana çorbası
fırında tas kebap
sebzeli pilav
pilavın yanınada kemikli pirzola
yapabilirsin bence benim geçen akşamki menüm öyleydi süper oldu:1hug:
günaydın canımmmopuyorumnanaktan
domates çorbası(sarmısak çeşnili ve kaşarlı)
fırında püreli,domates soslu tavuk baget)
![]()
çok iyi fikir cnm inşallah işe yarar.kocaman öptm..opuyorumnanaktan
tarhana çorbam var
yanına soslu makarna
tulumba tatlım var
benimde hic biseyim yok
bi bitmek bilmeyen hashasli tatlim var bikac dilim ,artik aksama yaparim biseyler daha vakit cok nasil olsa
evet 2 kişiyiz...valla oruçtan beynim durdu desem yeri var haklısınız soslu olmazyeter bence canım... yerimseniben kalabalığın yok nasıl olsa... zaten 2 kişi değil misiniz? fisfisfis bu seferde kalınca yenmiyor... ziyan olmasın di mi? yerimseniben makarnayı nasıl yapacaksın? peynirli, cevizli, yoğurtlu? çünkü salçalı yapacaksan menemenle aynı olur gibi... yine de sen bilirsin... ellerine sağlık... hayırlı iftarlar şimdiden... opuyorumnanaktan
tatlım menemen + soslu makarna nasıl olur ki sosa bağlı tabii domatesli olmaz da. peynirli makarna hoş olur ama.
tarhana çorbam var
yanına soslu makarna
tulumba tatlım var
benimde hic biseyim yok
bi bitmek bilmeyen hashasli tatlim var bikac dilim ,artik aksama yaparim biseyler daha vakit cok nasil olsa
kızlar çok sağolun... opuyorumnanaktan menümü belirledim... :lepi:
-iftariyelik
-yayla çorbası (yaptım)
-tavuklu pirinç pilavı
-patlıcan oturtma
-komposto
-zeytinyağlı taze fasülye
-salata
-tatlıyı eşim almış...
nasıl sizce? yerimseniben
merhaba herkese hayırlı ramzanlar fırında püreli,domates soslu tavuk bagetin resmini gördüm yapan arkadaş tarifini verirse çok sevinirim cokacimcoook
canımcım avcı böreği diye de geçiyor. içli köftenin soğanlı,kıymalı, cevizli iç harcı var ya onu hazırlayıp yufkayla kalın sigara börekleri şeklinde sarıyorsun, yoğurt,sıvı yağ ve yumurtayla bir harç hazırlayıp önce buna buluyorsun börekleri sonra galeta ununa ve sonra da fırına. ben de ilk kez deneyeceğim inşallah güzel olur. :1rolleyes:
sakızlı güllaç üstten ikinci tarifkaydirigubbakcemile3tamam canım bakmıştım ama göremedim herhalde sağol kuzum
slm kızlar hayırlı cumalar
2 gündür misafirim vardı iftarda ilk gün 8 kişi dün 15 kişi
bugünde kayınvalidemler geliyor
benim menüme bakıp fikir verirmisiniz yeterlimi
mercimek çorbası
rosto + patates püresi
pilav
erik kompostosu
salata
sarma
şekerpare
en son da karpuz keserim
kızlar tatlı verim size bitane çok pratik ve süper
bildiğimiz milföy hamurları var ya işte onları 4 e bölün içine nutella doldurup bohça gibi kapatın ve kızgın yağa atıp çıkarın bir dakika kadar çok diil nefis oluyo nefis....
kızlar tatlı verim size bitane çok pratik ve süper
bildiğimiz milföy hamurları var ya işte onları 4 e bölün içine nutella doldurup bohça gibi kapatın ve kızgın yağa atıp çıkarın bir dakika kadar çok diil nefis oluyo nefis....
Milföylerin içine çikolata parçaları kırıp koyarak fırınlayıp,fırından çıkınca sıcakken üstlerine pudra şekeri de serpebilirsiniz.Ama iyice bohça şeklinde yapıştırmayın,sadece dört ucundan tepede birleştirin ki fırından çıktığında kenardan erimiş çikolatalar ve üstüne serptiğiniz pudra şekeri görünsün...cokacimcoook
[ı]
milföylerin içine çikolata parçaları kırıp koyarak fırınlayıp,fırından çıkınca sıcakken üstlerine pudra şekeri de serpebilirsiniz.ama iyice bohça şeklinde yapıştırmayın,sadece dört ucundan tepede birleştirin ki fırından çıktığında kenardan erimiş çikolatalar ve üstüne serptiğiniz pudra şekeri görünsün...cokacimcoook [/ı]