• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Bugün sahura herkesten önce ben ayakta olucam o yüzden uyumuyorum :) uyursam kalkamamkaydirigubbakcemile3 sahura börek yapıcammm patatesli zemuszemus tava börekk canım kaynanmıs patates istedi şöyle az yağlı kırmızı karabiberli falan sıcacıkkaydirigubbakcemile3 yumurta kaynatırım birde çorbayı ısıtırımzemuszemus hayırlısıyla orucumuzuda tutmus oluruzzzzopuyorumnanaktan

[

Bugün sahura herkesten önce ben ayakta olucam o yüzden uyumuyorum :) uyursam kalkamamkaydirigubbakcemile3 sahura börek yapıcammm patatesli zemuszemus tava börekk canım kaynanmıs patates istedi şöyle az yağlı kırmızı karabiberli falan sıcacıkkaydirigubbakcemile3 yumurta kaynatırım birde çorbayı ısıtırımzemuszemus hayırlısıyla orucumuzuda tutmus oluruzzzzopuyorumnanaktan

Ohhh ne tatlı anlattın akedeşşkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun ..

bende uyumuyom bikerem ramazan basladıgndan beri hergün sahura kadar oturuyom taaammmmıı
yaa ben ne yapsam yaaaa

bende uyumuyom bikerem ramazan basladıgndan beri hergün sahura kadar oturuyom taaammmmıı
yaa ben ne yapsam yaaaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende öyle valla baykuş gibi bilgisayarın basında oturup duruyorum uyumayayım diyekaydirigubbakcemile3 bence sende börek yapphihoyyyt

evet ya hiç sorma burasıda olmasa ne yaprdım bilmiyorum yaa börek yapasım yok amaaa başka bişi söleeecokacimcoook

Ne gibi bişi istiyosun :kedi: bende pek bişi bilmem ama tavsiye veririm :)) canım tarhana çorbası istedii kaydirigubbakcemile3yavaş yavaş karnım acıkmaya başladııkaydirigubbakcemile2

bilmiyorumki canım yaa bi karar verebilsem en iyisi bende yavas yavas kalkayım bi mutfaga gideyim keşif yapayım

Bugün misfairim vardı..yoğun bir gündü..

menümde

ezogelin çorba
Fırın poşetinde tavuk
zeytinyağlı taze fasulye
domates soslu karışık kızartma
Pilav
salata çeşitleri..

tatlı olarakda,baklava ve tulumba tatlısı..

günaydın herkese hayırlı haftalar..bugünkü menüm:

tavuk suyuna kestirmeli çorba.
nohutlu şormeze

sany0591.jpg

biryani pilavı
sany0343.jpg

sany0336h.jpg

salata
cacık
kağıt helvadan dondurmalı kartopu pastası..

kkkartopu.jpg

kkdilim.jpg

Günaydın hamınlar : mirmirmirmir
Bugün neler yapıyorsunuz bakalım; Pınaripekci yine döktürüyorsun maşallah :nazar:
Kabaktan yapılan salata gibi bişiy biliyormusunuz kızlar

günaydın güzeller kaydirigubbakcemile5

dünkü menüm:
arpaşehriyeli yeşil mercimek çorbası (hazır)
zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurt
limonata
tatlı olarak da sakızlı muhallebi

yarın okul başlıyor:(( iyidik böyle tatilde yaa...
Alahtan öğrenciler bayramdan sonra gelecek

Günaydın hamınlar : mirmirmirmir
Bugün neler yapıyorsunuz bakalım; Pınaripekci yine döktürüyorsun maşallah :nazar:
Kabaktan yapılan salata gibi bişiy biliyormusunuz kızlar

TEŞEKKÜRLER EDİORM TATLICM..kabaktan salata bilmiorm ama mücver gayet başarılı bir çalışma oluokaydirigubbakcemile3

fotoraf0448.jpg

günaydın bayanlar nasılsınz bakalım

teşekkürler yemyeshillm cnm seni sormalı..opuyorumnanaktan
günaydın güzeller kaydirigubbakcemile5

dünkü menüm:
arpaşehriyeli yeşil mercimek çorbası (hazır)
zeytinyağlı yaprak sarma
yoğurt
limonata
tatlı olarak da sakızlı muhallebi

yarın okul başlıyor:(( iyidik böyle tatilde yaa...
Alahtan öğrenciler bayramdan sonra gelecek
menü güzelmiş cnm bnm..

ne kutsal bir göreve gidiosn onu düşün motive olmana yardımcı olabilir belki cnm bnm..opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
Pınarcım sabah sabah o ne öyle ya muhteşemler...
ben de akşamdan kurufasulye ıslattım
yanına pilav
turşu
yeter herhalde
hepimize kolay gelsin

günaydın arkadaşlar
Pınarcım sabah sabah o ne öyle ya muhteşemler...
ben de akşamdan kurufasulye ıslattım
yanına pilav
turşu
yeter herhalde
hepimize kolay gelsin

:kedi::utangac::kedi:

turşuyu fazla kaçırmamak lazım cnm bnm..susuzluk zorlamasın sonra..

günaydın kızlar bende bugün
türlü ve pilav yapıcam
çorbaya karar veremedim :uhm:
beyaz bir çorba yakışır cnm bnm..yayla çorbası ya da terbiyeli tavuk ya da kremalı mantar olabilir cnm..yada soğuk ayranlı çorbabuyrunnnnnnnnn

sany0685.jpg

yoğurt çorbası yeni bitti...şehriyeli süt çorbası yapabilirim güzel oluyor yada patates çorbası hiç denemedim ilk kez deniycem

Pınarcım mücver gerçekten güzel görünüyor çokta seviyorum a.s ama malesef yaptığım iki denememde fiyaskoyla sonuçlandığı için artık yapmama kararı aldım :utangac: :utangac: :çok üzgünüm:

Back
X