Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar haftaiçi kayınvalidemler ve görümcemler iftara gelicek,şu menüme bir bakın sizce nasıl?
-mercimek çorbası
-şehriyeli pilav
-et sote
-mantı
-mercimek köftesi
-peynirli sarma börek
-mevsim salata
(yetermi)
Bilmiyorum ki canım ya aslında doğru kalır neyi çıkarsamki mercimek köftesini çıkarayım şey yapayım onun yerine hazır közlenmiş kır.biber alııp içine peynir sarıp öle meze şeklinde olurmu?
Ayy saol canım doğru söylüyorsun..
help me help me please gırls!
kızlar 10 eylül aşkımla :asigim: evliliğimizin 10. seneyi devriyesi.:kedi:
bana bu özel gün için sade ama şık bir o kadarda lezzetli bir sofra hazırlamam için önerilerde bulunurmusuz lütfen opuyorumnanaktan
canım Allah nice nice 10 seneler gecirmenizi nasip etsin mutlu mesut bi şekilde inşallahh bence dana biftek alsan rosto yapsan yanına patates püresi başlangıcta en cok sevdıgı bi çorba yanına güzel bi pilav ayrıca rus salatası amerıkan salatasıı falan hangısını sevıyorsa sonra mantı olabılır sevıyorsa içliköfte olabılırmı yetmezmi yerimseniben
rica ederim canım ne demek senin düşündüğünde çok hoş bence balık cok güzel olur senin için farklı seyler düşünücem bende cok severim özel günlerde masa hazırmayı kendım hazırlanmayı inşallah hersey harıka olur kocişin yeniden aşık olur sana
aynı duadan bende istiyorum:kedi:inşallah hersey harıka olur kocişin yeniden aşık olur sana
aynı duadan bende istiyorum:kedi:
merhaba kızlar hayırlı sahurlaropuyorumnanaktan
bu gece neler döktürüyorsunuz bakayım istedim..ben hala bişey hazrlamadım ama herhalde pide üstü pizza yapıcamfisfisfis
ezelcim tebrikler... allah ayırmasın ,sağlıcakla yuvanıza huzur bolluk bereket versin,inşallah daha nice 10 yıllara ulaşırsınız..bizde 15 ekimde 10. yılımıza gireceğiz kısmetse:kedi:
sizlerden bende kopya çekerim artık:kedi:
bende bir fikir vereyim mademki balık alternatifin tuzlu balığa nedersinyerimseniben
görsel bir şölende olur:lepi:
ama evi yakma sakın show yapcam derken..
balık çorba ve salatalar..yanına birde enfes bir talı..hatta bir pastada olabilir..
aminnnnnnnnnnnnnnnn binlerce kere aminnnn Rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin kim ne istiyorsa onu nasip etsin herkeseeeeeee
canımmm etmemmi hiççç Rabbim ilk anlarınız gibi yaşatsın her dakikanızı,sevginize sevgi huzurunuza huzur katsın,mutlulugunuzu daikm etsin inşalhhhhh tüm eşlere sadakat sevgi saygı versin Rabbim opuyorumnanaktan