Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arad Princes_of_Rain imiz incirli bir tatlı eklemiş inciri sevmem hiç yemem ne yalan söyleyeyim çok çok nadir kabalık olmasın diye ikramlarda belki..
Ama bu çok hoş görünüyor hemen denemem lazım..
Sen biliyor musun?
tatlıyıda misafirlerden bekliyorumkaydirigubbakcemile3
bende merak ettim bak şimdi şu incirli tatlıyı..bende inciri pek sevmem ama kociş bayılır.bayramda türkiyeye geldiği zaman yapiim ben ona inşallah..:asigim:libişim tatlı miyaşın annesi şimdik bu tatlı konusunda sana bir maceramı anlatayım kaydirigubbakcemile3
bu incirli tatlı bloglar arasında çok popüler bir tatlı, herkes birbirine tavsiye filan ediyor
bende senin gibi kuru incir den hoşlanmam,yaa bir denesemmi acep deyip,
bir davete giderken bu tatlıyı yapıp götürdüm neyse masa hazırlandı tatlımda masada
bende çay servisi için arkadaşıma yardım ediyorum,
içeriden sesler geliyor "allahım bu nasıl birşey böyle, ne var bunun içinde,tarif versene,banada tarif banada" içeriye gittiğimde herkes 1 dilim götürmüşler bile akannehir
neyse herkes tatlıdan en az 2-3 dilim yediler, bunun içinde ne var ıyy incirmi ben yemem deyip 2. dilim için sıraya girenlerde var kime yapıp götürdüysem zincirleme şeklinde tarif yayıldı gerçekten çok hafif ve inciri bile sevmeyene incir yedirten dilim dilim götürten bir tatlı nescafeyle incirin uyumu harika oluyor dene sende canım hemde hemen![]()
,neyse pınarcım doğru söylüyosun en iyisi şöyle güzel bi şeker pare yapayım
merhaba herkese hayırlı cumalar nasılsınz
pınarcım senin eşin nerde canım...
bende merak ettim doğrusu ben bayılırım incire
harika ceylinnaz tarifi nedir acaba?
allah razı olsun cnm sana da hayırlı cumalar.allah şükür ben iiiym sen nasılsın??
benim eşim libyanama komşu.libya da çalışıyor cnm ..3 ayda bir 12 gün geliyor.nasipse bayramda gelecek inşallah..:asigim:
bitecek kadar var pınarcım biz çok beğendik böyle değişik birşey püre desem değil kek gibi desem oda değil işte harika birşey,dene bacım dene pişman olmazsın zemuszemus,
sanada hayırlı cumalr ceylişimm..ben bu üsttekine bittim biliomusun...akannehir
libymn fikrine seninde ellerine sağlık cnm..ben normalde sahurda herballife içiyorum ya yemiyorum bişii..ama hafta sonları abimler gelio ya da biz gidiorus onlara benim kuzucuk baba sevgisinden mahrum kalmasın diye sağolsun abim aratmıyor:teselli:
işte onlarla birlikte olunca sahura bişiiler yapıoruz yengeciğimle.allah nasip ederse bu hafta sonu düşünüyorum bunu.patatesli ne olsa yiyenlerdenim bende...cokacimcoook
benim eşim libyanama komşu.libya da çalışıyor cnm ..3 ayda bir 12 gün geliyor.nasipse bayramda gelecek inşallah..:asigim:
işte bu yerimseniben prenses arkadaşımız vermiş tarifi http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/310740-incirli-tatliresimli.html
ben patatesin tarifini istiyorum canım....