• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

yaaa sen istersinsen ben sana göndermezmiyimmmmmm hiççç

photooo.jpg

fotograf makınası bulamadım ayyy bende tlf cektım

[/COLOR][/B]

gecen sene balik yapmistim canimm begenmediler,tavukta olabilir aslinda ama yemezler,hem yazisitim hem tarif baktim ortaya karisik biseyler cikti eleyecegimm,

mercimek corbasi bikere kesin yapicam degisik bisey olsun diye riske atmayayim,
orman kebabi yada tas kababi yada firinda kofte ucunun icinden eleyecegim,
ali nazik tarifi var spmquenin nicini tam yazmadim kizma sakinzemuszemuszemuszemus
cocuklara italyan makarnasi soslu fln resmini cekebilirsem tarifini yazarim guzel oluyor pilav olur kesin yetermiki acaba

senin liste nerdeyse hazırmış canım ya
mercimek çorba, fırında köfte, karışık kızartma, fırın makarna birde sutlu tatlı yaptınmı tamamdır. yerimseniben

ay cnm ya gece gece kalkip pogca yaptirican bana hee
pastane pogacasi gibi olmus pufur pufur gorunuyor,ellerine saglik

yaaa sen istersinsen ben sana göndermezmiyimmmmmm hiççç

photooo.jpg

oooooo hemde bir tepsi laa bu :1shok: ee sen hepsini bna gonderdin size ne kalcakyasakkelime
anam ben tek kisiyim ,ordan bi tane alim gerisi sizin olsunyerimseniben
aydusundugun icin merci canim yemis kadar olduma.s.cokacimcoook

ay cnm ya gece gece kalkip pogca yaptirican bana hee
pastane pogacasi gibi olmus pufur pufur gorunuyor,ellerine saglik

teşekkür ederim canım dedimya kocaman oldular nıyeyse idare ediceksiniz artık opuyorumnanaktan

teşekkür ederim sersoycum çörekotunu çok kullanırım birtek ölüme çaresi yoktur ya şifa olsun diyeee

canim burda maggi yok varsada benim dikkatimi cekmedi,knoor daha cok var,sadece makarna ssosu kullanirim diyerlerine guvenemiyorumm,hatta ben fazla soslari kullanmam icinde cok akrisik madde oluyor domuz urunleri gibi jelatin acisindan

Back
X