• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

bende varım ezelcim gittinmi doktora canım.

ALLAH(cc)razı olsun tatlım.bugün gittim dr perşembe bir daha gideceğim
elle muayene ve ultrasonla muayene oldu bugün.dr'um derki korkulacak bişiy var gibi gözükmüyor ancak içimiz rahat etsin diye mr çekelim dedi.
dediğine göre muhtemelen göğsümde halk dili ile süt durmuş olabilir dedi
6 aylık bir bebeğim var ve malesef emmedi galiba sorun bu inş.yarabbi şifa verecek.dün çok korktum ama bugün daha iyiyim,senaryo yazmayacağım sonuç belli olana kadar tevekkül edeceğim.görelim mevla ne eyler neyelerse güzel eyler duanı eksik etme canım.selam ve dua ile kal.öpüyorum tekrar tşk.ederim canım benim.

benim es cagiz oruc tutmuyo ben tutuyorum bi
normalde ic kalkmiyorum sahura ama boyle gec yatinca yatmadan biseyler yiyorum ,bikac borek yedim okadar
daha sahur burda 5.30 da ozamana var daha
ne hazirladin peki:)

ALLAH(cc)razı olsun tatlım.bugün gittim dr perşembe bir daha gideceğim
elle muayene ve ultrasonla muayene oldu bugün.dr'um derki korkulacak bişiy var gibi gözükmüyor ancak içimiz rahat etsin diye mr çekelim dedi.
dediğine göre muhtemelen göğsümde halk dili ile süt durmuş olabilir dedi
6 aylık bir bebeğim var ve malesef emmedi galiba sorun bu inş.yarabbi şifa verecek.dün çok korktum ama bugün daha iyiyim,senaryo yazmayacağım sonuç belli olana kadar tevekkül edeceğim.görelim mevla ne eyler neyelerse güzel eyler duanı eksik etme canım.selam ve dua ile kal.öpüyorum tekrar tşk.ederim canım benim.

rahat ol canım ben bişi olmadığına eminim tatlım.ii sahurlar kızlar.

benim es cagiz oruc tutmuyo ben tutuyorum bi
normalde ic kalkmiyorum sahura ama boyle gec yatinca yatmadan biseyler yiyorum ,bikac borek yedim okadar
daha sahur burda 5.30 da ozamana var daha
ne hazirladin peki:)

baya zamanın var tatlım afiyet olsun rabbim oruçlarını kabul eylesin inş.

gun4.gif

5125Effect-041-Selda.gif

yepyeni bir gün
sizelere
saglik
huzur
mutluluk
sevgi
bol kazanc
ve
bereket getirsin diliyorum
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizkardesim saat 3de evliler kervanina girecek sekerler
o güzel dualarinizi eksik etmeyin
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

incim ya hadiiiiiiiiii demek kardesin evleniyo:lepi:
demek yarin hatta bugun :) dusununuz var ne guzel ya:sm_cool:
allahim bi omur boyu mutlu etsin insallah:Saruboceq:
bi yastikta kocatsin:Saruboceq:gerci simdi kus yastiklar cikti kimse bi yastikta kocamiyo:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ne diyelim baska canim biol bol mutluluklar kardesine bak resimlerini bekleriz bizi merakta birakmakaydirigubbakcemile5

incim naif arkadaşım yüreği güzel arkadaşım hep birlikte amin diyelim canım.kardşine mutluluklar diliyorum yeni kuracakları yuvada çok mutlu olsunlar inş.

BıSMıLLAHıRRAHMANıRAHıYM
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Ey tövbeleri kabul eden ve dualara icabet eden rabbimiz sana yöneldik.
Efendimizi şefaatçi yapıyor ellerimizi onun mübarek elleri altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey rabbimiz! sen selamsın,selamette ancak sendedir,Efendimiz MUHAMMET MUSTAFA'ya (s.a.v)selamet et.Öyle bir rahmet etki rahmetinle evlenecek kardeşlerimizi bütün korku ve belalardan kurtar.evliliklerini katında hayırlı eyle buradan bu duayı okuyan bütün kullarınıda rahmeti deryana nail eyle.
O rahmetin hürmetine başta bu çiftimizi sonra da bizleri ve buradan bu duayı okuyan kullarını hayatta iken ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
ALLAH'ım kulun,habibin,nurlarının deryası,sırlarının naşiri,saltanatının dellalı olan MUHAMMED'e salat ve selam eyle
ALLAH'ım bu çiftimizin ve tüm evlenecek olan tüm kullarının kalplerine ümidini yerleştir senden başkasına umut bağlatma,senden gayrısına bir şey istetme, dileğimiz odurki evlenecek olan bu kardeşlerimizin (ve tüm diğer kullarının)evliliklerini ve ömürlerini hayırlı ve bereketli kıl.
kendi katından onlar için bir koruyucu tayin et,bu ikisini evlatlarını ve kendimizi şeytanın şerrinden senin korumana bırakıyoruz.
Ey ALLAH'ım biliyoruz ki en mutlu geçim kanaat,dayanışma,saygı,sevgi ve anlayıştır bu çifte ve bizlere bildiğimiz bilmediğimiz bütün iyilikleri ver.
Ya rabbi! bedenlerimize ,kulaklarımıza,gözlerimize,sıhhat ver.
Onlara (ve bizlere)hayırlı,sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eyle.
BU çiftimizin ve evli ve evlenecek tüm çiftlerimizin birbirlerinin ellerinden tutmadan evvel birbirlerinin kalplerinden tutmanın sırlarını öğret.
onları ve tüm evli çiftleri ve nişanlıları birbirlerinin önüne engel olmaktan birbirlerine karşı yalan söylemekten,sevgi azalmasından,saygı azalmasından muhafaza eyle.
Y rabbi! bakışlarına sevgi kat,suskunluklarına hikmet,konuşmalarını hayır ve mağfirete dönüştür.

Dualarımızı kabul buyur,kabul eyle ya rabbil alemin vesselatu vesselamu ala seyyidina MUHAMMEdin vel hamdü lillahi rabbil alemin el fatiha..

amin

incim ya hadiiiiiiiiii demek kardesin evleniyo:lepi:
demek yarin hatta bugun :) dusununuz var ne guzel ya:sm_cool:
allahim bi omur boyu mutlu etsin insallah:Saruboceq:
bi yastikta kocatsin:Saruboceq:gerci simdi kus yastiklar cikti kimse bi yastikta kocamiyo:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
ne diyelim baska canim biol bol mutluluklar kardesine bak resimlerini bekleriz bizi merakta birakmakaydirigubbakcemile5

:kedi:yalnis dimisim sempatikim nikahlaniyo dügün gelcek ayin3ünde insallah:Saruboceq:
:Saruboceq:amin o sevgi dolu yüregine saglik canimopuyorumnanaktan
inanirmisin sirf resimlerini cekebileyim diye
nikah sahitliginden vazgecdim benkaydirigubbakcemile3
tmm seker haber ederim ekleyinceyerimseniben

incim naif arkadaşım yüreği güzel arkadaşım hep birlikte amin diyelim canım.kardşine mutluluklar diliyorum yeni kuracakları yuvada çok mutlu olsunlar inş.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİYM
Ey merhametlilerin en merhametlisi! Ey tövbeleri kabul eden ve dualara icabet eden rabbimiz sana yöneldik.
Efendimizi şefaatçi yapıyor ellerimizi onun mübarek elleri altında tutuyor ve istediklerimizi böylece istiyoruz.
Ey rabbimiz! sen selamsın,selamette ancak sendedir,Efendimiz MUHAMMET MUSTAFA'ya (s.a.v)selamet et.Öyle bir rahmet etki rahmetinle evlenecek kardeşlerimizi bütün korku ve belalardan kurtar.evliliklerini katında hayırlı eyle buradan bu duayı okuyan bütün kullarınıda rahmeti deryana nail eyle.
O rahmetin hürmetine başta bu çiftimizi sonra da bizleri ve buradan bu duayı okuyan kullarını hayatta iken ve öldükten sonra düşünülebilecek bütün hayırların en yücesine ulaştır.
ALLAH'ım kulun,habibin,nurlarının deryası,sırlarının naşiri,saltanatının dellalı olan MUHAMMED'e salat ve selam eyle
ALLAH'ım bu çiftimizin ve tüm evlenecek olan tüm kullarının kalplerine ümidini yerleştir senden başkasına umut bağlatma,senden gayrısına bir şey istetme, dileğimiz odurki evlenecek olan bu kardeşlerimizin (ve tüm diğer kullarının)evliliklerini ve ömürlerini hayırlı ve bereketli kıl.
kendi katından onlar için bir koruyucu tayin et,bu ikisini evlatlarını ve kendimizi şeytanın şerrinden senin korumana bırakıyoruz.
Ey ALLAH'ım biliyoruz ki en mutlu geçim kanaat,dayanışma,saygı,sevgi ve anlayıştır bu çifte ve bizlere bildiğimiz bilmediğimiz bütün iyilikleri ver.
Ya rabbi! bedenlerimize ,kulaklarımıza,gözlerimize,sıhhat ver.
Onlara (ve bizlere)hayırlı,sağlıklı, ahlaklı evlatlar nasip eyle.
BU çiftimizin ve evli ve evlenecek tüm çiftlerimizin birbirlerinin ellerinden tutmadan evvel birbirlerinin kalplerinden tutmanın sırlarını öğret.
onları ve tüm evli çiftleri ve nişanlıları birbirlerinin önüne engel olmaktan birbirlerine karşı yalan söylemekten,sevgi azalmasından,saygı azalmasından muhafaza eyle.
Y rabbi! bakışlarına sevgi kat,suskunluklarına hikmet,konuşmalarını hayır ve mağfirete dönüştür.

Dualarımızı kabul buyur,kabul eyle ya rabbil alemin vesselatu vesselamu ala seyyidina MUHAMMEdin vel hamdü lillahi rabbil alemin el fatiha..

amin

:Saruboceq:allah senden razi olsun canim benim:Saruboceq:
opuyorumnanaktantüm kalbimle tsk ederim bu güzel dua icin sevgi dolu yüregine saglikopuyorumnanaktan
mafoldumbencok duygulandim sabah sabah heycandan uyku girmedi hala gözümemafoldumben

:Saruboceq:allah senden razi olsun canim benim:Saruboceq:
opuyorumnanaktantüm kalbimle tsk ederim bu güzel dua icin sevgi dolu yüregine saglikopuyorumnanaktan
mafoldumbencok duygulandim sabah sabah heycandan uyku girmedi hala gözümemafoldumben

ecmain canım tanımasam da bende çok heyecanlandım inan
evlenecek bir çift duysam görsem hemen dua ederim rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin inş.

duygulanman heyecanlanman çok normal canım benim ya resimleri unutma olurmu opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
Günayyydınnn Kızlarrrrr opuyorumnanaktan
Bugün benim oğluşumun 1.yaş günü .:emir_bebek:
O yüzden mutlu birazda hüzünlüyüm çünkü artık bebeklikten çıkıyor.
Ve ne yapacağım konusunda karar da veremedim

ya arkidişler ben hazır pişmiş kadayıf aldım.her zamanki gibi yaptım ama nedense bu sefer şerbeti pek çekmemiş..ya bende bir tepsiye yarısını yaydım..üzerine puding yapıp döksem olurmu? nasıl olur acep

Teşekkür ederim hayatımm..a.s.
Allah hepimizin evlatlarına sağlık ve uzun ömürler versin

oğluşuna nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllar dilerim canmm .. allah m sana da her özel anını gormeyi nasip etsn benm oğlşmnda geçen aydı ilk yaş günü:asigim:

Back
X