• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

ben den yapıcagıma karar veremedım daha..

patates corbası yapıcam orası kesın..
pılavım var
cacıgım var..

yanına da tavuk sote mı yapsam mantarlı.. ?

09092009002.jpg

bu da dün abime yaptığım pasta çok beğenildi...

pinarcim cok becerikli bir hanimsin masallah sana .
bide arkadaslar simdi show tv de gordum LUBNAN SALATASI tarifini kacirdim bilen varmi soguk salata diye geciyo boyle kabak havuc v.s gibi:1hug:

üfffff yaa kızlar.. Bir derdim var topiğinde açacaktım ama buraya sorıyım.
Tavuk dolapta (buzlukta değil) kaç günde bozulurki.. bozulup bozulmadığını anlayamadım..İçimede kurt düştü..

ayy bi akşam olsada hazırlıklara başlasam kumpir yapmayı çok seviyorum sositososito

Bide arkadaslar simdi show tv de gordum lubnan salatası tarifini kacirdim bilen varmi soguk salata diye geciyo boyle kabak havuc v.s gibi:1hug:

teşekkürler cnm bnm ilk kez duyuyorum ben lubnan salatasını...

buakşam için:

dünden yeşil mercimekli bulgur pilavım var (üzerine tereyağı ve lavaş ile)
kociş kırmızı mercimek çorbası istedi.
mevsim salata
tatlı olarak da
baklavamız var

kocişe bulgur pilavı yetiyor zaten:))

bide arkadaslar simdi show tv de gordum LUBNAN SALATASI tarifini kacirdim bilen varmi soguk salata diye geciyo boyle kabak havuc v.s gibi:1hug:

canım ben izledim.. galiba ufak kare doğradığı havuçları kızarttı. ve yine kare doğradığı kabaklarıda kızarttı kızgın yağda,soğuyunca. yoğutlu ve tahinli karışımın içine attılar.. ben bukadarını göre bildim.. kolay gelsin..

canım ben izledim.. galiba ufak kare doğradığı havuçları kızarttı. ve yine kare doğradığı kabaklarıda kızarttı kızgın yağda,soğuyunca. yoğutlu ve tahinli karışımın içine attılar.. ben bukadarını göre bildim.. kolay gelsin..
canim tesekkur ederim
pinarcim sanada tesekkurler canim:kedi:

Back
X