• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

kırmızı lahanadan turşu yapan var mı kızlar.
hani şu sirke ve tuz ekleyip dolaba konulan ve hemen ertesi günden itibaren yenebilen salatalarda çok leziz oluyor..
yapan varsa tarif alalım tanuduk bir elden :)

Canım pasta harika gözüküyor tarifini ne zaman ekliceksincokacimcoook

teşekkürler ediyorum, tarifini ekledim balım..hatta sabah link te vermiştim.benim sayfama bak.çikolata soslu fındık rüyası...

canim tesekkur ederim
pinarcim sanada tesekkurler canim:kedi:
ben yardımcı olamadım ravzacğm kusuruma bakma...:utangac:

kırmızı lahanadan turşu yapan var mı kızlar.
hani şu sirke ve tuz ekleyip dolaba konulan ve hemen ertesi günden itibaren yenebilen salatalarda çok leziz oluyor..
yapan varsa tarif alalım tanuduk bir elden :)

cnm biz incecik kıyarız lahanaları..kaynattığımız pancar suyundan,sirkeden ve tuzdan oluşun suyun içine atarız ama birkaç gün durması gerekir.ertesi gün olmaz benim bildiğim..bazısı pancar suyu kullanmaz ama böyle çok lezzetli oluyor tavsiye ederim cnm..opuyorumnanaktan

bugun yemek olarak bir sey yapmayacagim dunden kalanlar var onlarin yenmesi gerekiyor
yesil mercimek corbasi (bulgurlu)
ayrica yine tarhana corbasi ev yapimi yogurt ve dovme bugdaydan yapilandan ;cocuklar pek sevmiyor bende;kendime pisirdim:))
et sote yanina patates puresi ;pilav
yesil salata
aslinda salata ve peynirli bir salatada yeterdi evdekileride dusununce menu artiyor haliyle
sutlu puding var
hepimize afiyet olsun

bugun yemek olarak bir sey yapmayacagim dunden kalanlar var onlarin yenmesi gerekiyor
yesil mercimek corbasi (bulgurlu)
ayrica yine tarhana corbasi ev yapimi yogurt ve dovme bugdaydan yapilandan ;cocuklar pek sevmiyor bende;kendime pisirdim:))
et sote yanina patates puresi ;pilav
yesil salata
aslinda salata ve peynirli bir salatada yeterdi evdekileride dusununce menu artiyor haliyle
sutlu puding var
hepimize afiyet olsun

daha ne olsun mavişçk..herşeyi düşünmüşsün işte...

bizde kayınvalideme gidicez bu akşam oğlunun sevdiği yemekler var bakalım ben yemiyorum şansıma ne bulursam onu yiyeceğim bi çorba olsada yeter

selamlar kızlar
bugünkü menüm
tavuk şinitzel
kremalı patates fırında
zeytinyağlı barbunya
piriç pilavı (dünden kalan)
tatlı olarakta çilolatalı gofret (valla canım çekti aldım bitter olanından):bbo:

biz bu akşam davetteyiz..
En güzel ve kolay menü başkalarının yaptığıdır zemuszemus

en güzelll menü annemin yaptığıdır, offf bu menüleri okudukça karnım acıkıyor, akşama ne varsa bakalım yiycez gayru.

çooookkkk acıktımmm çokkkkkkkkk

herkese hayırlı iftarlar, allah kabul etsin ibadetlerimizi inş.

Ben bugün incitanem tuananın patates püreli fırında kaşarlı köftesinden yapıcamm
Çorba olarak şehriye çorbası yaptık
Tatlı dünden oğluşumun yaşgününden kalma pastasından var
Aslında köftenin yanına pilav gider belki ama 2 gündür pilav yiyoruz

Ben bugün incitanem tuananın patates püreli fırında kaşarlı köftesinden yapıcamm
Çorba olarak şehriye çorbası yaptık
Tatlı dünden oğluşumun yaşgününden kalma pastasından var
Aslında köftenin yanına pilav gider belki ama 2 gündür pilav yiyoruz

nice güzel sağlıklı mutlu yaşları olsun oğluşunuzun tabi sizlerle sevdikleri ilebirlikte

bu arada afiyet olsun

06092009018y.jpg

06092009021.jpg

06092009055.jpg

kızçeler bu pastayı hafta sonu yaptım..dün yaptığımıda ilk fırsatta ekleyeceğim...
çikolata soslu fındık rüyası..

yaa tobla gibi nasıl kıydınız arkadaşım ellerinize sağlık harika görünüyor

Herkese iyi akşamlar..
Bugün soframızda;
yayla çorbası
patlıcan kebabı
pilav
salata
yoğurt
kartopu tatlısı(hiddenisko'ya selam:D )
Afiyet olsun,Allah kabul etsin..

merhaba hanımlar az mönü var bugün pek kimse yazmamış CADIARZU

libişimde yok bugün misafirleri vardı yoğunluktan gelememiştir,
ahh ahh o misafirler ne kadar şanslılar libiş neler yapmıştır neler delikafadulden

neyse gelelim bize,
düğün çorbam var (dünden)
fırında tavuk pirzola patates
tereyağlı şehriye pilavı
salata-erik hoşafımdanda var
tatlımda dünden az şekerparem var yeterde artar bile
herkese hayırlı iftarlar
rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin :Saruboceq:

benimde bugünkü menüm
şehriyeli tavuk çorbası
karışık kızartma
köfte
makarna
salata
tatlı olarakta puding azcık kadayıf ve kemalpaşa var
inşallah bugün biter tatlılar :)
herkese hayırlı iftarlar

snv80011.jpg
buda bizim bu akşamki yemeğimiz

snv80009.jpg
mercimek çorbası;közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası,roka salatası veee çorba için hazırladığım ekmekler(ki tavsiye ederim çok lezzetli oluyor)
snv80010.jpg

bu mübarek ayda Rabbim herkesin sofrasına bolluk bereket versin;ağzımınız taı bozulmasına.s.

snv80011.jpg
buda bizim bu akşamki yemeğimiz

snv80009.jpg
mercimek çorbası;közlenmiş patlıcan ve kırmızı biber salatası,roka salatası veee çorba için hazırladığım ekmekler(ki tavsiye ederim çok lezzetli oluyor)
snv80010.jpg

bu mübarek ayda Rabbim herkesin sofrasına bolluk bereket versin;ağzımınız taı bozulmasına.s.

mmmmmmm ellerinize sağlık hepsi güzl görünüyorlar...cokacimcoook

Kızlar körili tavuk tarifi arıyorum yarına yapcam...Körili tavuk yedim ama evde hiç yapmadım bugün ilk kez köri aldım..Yaptığımda şööle parmaklarımızı yedirecek tarifi olan arkadaşlar yardım lütfen..Yanlız krema mantar falan demeyin şu an evde yok...Yarına denemek istiyorum hadi hamarat bayanlar döktürün tariflerinizi.....

bizde bugün anneşimdeydik menüde,
işkembe çorbası
patates salatası,ezme salata,cacık,cola
fırında patatesli tavuk
fırında pirzola
pilav
tatlı olarak da yaz helvası ve dondurma vardı

pınaripekçii o psata ne güzell öleee tarifi var mıydıııııııı ellerine sağlıkk

Back
X