balığı fırının ızgarasında yuvarlak domates, soğan dilimleri ve dereotu koyarak folyoyo sarıp yaptım.elelrine saglik cok guzel gorunuyodu ama istah acici .baligi firindami yoksa grilldemi yaptin:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balığı fırının ızgarasında yuvarlak domates, soğan dilimleri ve dereotu koyarak folyoyo sarıp yaptım.elelrine saglik cok guzel gorunuyodu ama istah acici .baligi firindami yoksa grilldemi yaptin:asigim:
bende bugün
yoğurt çorbası yapıcam
dünden kalan kumpirim var
bide pınarın salçalı pilav tarifini yapıcam:))
Of karnim acikti bunlar ne nefs enfes bi sey yaaaaaaaaa
merhaba kk dostları..
cumamız mübarek olsun..allah(cc) bütün hayır dualarınımızı şu mübarek günlerin hürmetine kabul etsin dilerimki..
hanemizde sağlık,mutluluk, huzur, dua, bolluk ve bereket eksik olmasın..
Balık harika gözüküyor elinize sağlıkbalığı fırının ızgarasında yuvarlak domates, soğan dilimleri ve dereotu koyarak folyoyo sarıp yaptım.
cenneteyim herhalde:1shok:
bu kadar güzel bi görüntü olamaz
ellerine sağlık canım
tesekkurler canimm.balığı fırının ızgarasında yuvarlak domates, soğan dilimleri ve dereotu koyarak folyoyo sarıp yaptım.
pinarcimm mafoldumbensen beni oldurcen kiz bundan sonra iftar oncesi senin tariflerine bakmicam kafamçokkarıştıcunku ister istemez simdi yapip yesem diyorum ..ellerine saglik bunuda denicem guzelim:1hug:bende balığı şöyle yapıyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/deniz-urunleri/287660-folyoda-231ipura-resimli.html
![]()
resim defneyaprağından..
kiz bozocum felaket resimler degilmiii ..kaydirigubbakcemile2ben boyle hamarat degilim yaaaaopuyorumnanaktanoff off resimlere bak ya çok acıktımmmcokacimcoook
kizlar ben bugun davetliyim menude neler var bilmiyorum
ama cumartesi pazar misafirim var ama ne yapcagimi karar vermedim daha
bana fikir verin kizlar ya
ben burda lezetli yemekleri okudukca karnim zil calliyor be bak yine acikti
valla herkezin ellerine saglik hanimlar
kiz bozocum felaket resimler degilmiii ..kaydirigubbakcemile2ben boyle hamarat degilim yaaaaopuyorumnanaktan[/QUOTE
niye becerikli olmıycan yaparsın ben bile yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile3:kedi:
yaa biseyi olsa yaparimda bide onu sunmak var sunum cok onemli pinarcim onu cok iyi beceriyoo .kiz bozocum felaket resimler degilmiii ..kaydirigubbakcemile2ben boyle hamarat degilim yaaaaopuyorumnanaktan[/QUOTE
niye becerikli olmıycan yaparsın ben bile yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile3:kedi:
merak ediyom kocisi kac kiloki :bboinar sen ve esin etinize dolgunmusunuz vallahi biz boyle tombis olurduk cok lezzetli yemeklervereliniortak
pinarcimm mafoldumbensen beni oldurcen kiz bundan sonra iftar oncesi senin tariflerine bakmicam kafamçokkarıştıcunku ister istemez simdi yapip yesem diyorum ..ellerine saglik bunuda denicem guzelim:1hug:
yaa biseyi olsa yaparimda bide onu sunmak var sunum cok onemli pinarcim onu cok iyi beceriyoo .
merak ediyom kocisi kac kiloki :bboinar sen ve esin etinize dolgunmusunuz vallahi biz boyle tombis olurduk cok lezzetli yemeklervereliniortak
eşimle ben hafifffffçe etimize dolgunuz:kedi::kedi:
hafif çok hafifçekaydirigubbakcemile3
sunmayı çok seviorm ama kocam şu anda libyalı yardımcılarının yaptığı yemekleri yiyorsenağlamasenağlamasenağlama
ah olaydıda bak o zaman neler sunar eklerdım buraya bacım..ama ne yazıkki kociş libyada ben izmirdeeeee...senağlama
bunada şükür napiim bende size sunuyorum fırsat oldukça boole..a.s.
ahh canim benim demek herifin yokk insallah en kisa zaman da gunlerinizi hep birlikte gecirisiniz ..yoksam hep boylemi gececek hayat kizz:1hug:eşimle ben hafifffffçe etimize dolgunuz:kedi::kedi:
hafif çok hafifçekaydirigubbakcemile3
sunmayı çok seviorm ama kocam şu anda libyalı yardımcılarının yaptığı yemekleri yiyorsenağlamasenağlamasenağlama
ah olaydıda bak o zaman neler sunar eklerdım buraya bacım..ama ne yazıkki kociş libyada ben izmirdeeeee...senağlama
bunada şükür napiim bende size sunuyorum fırsat oldukça boole..a.s.