• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

06092009018y.jpg

06092009021.jpg

06092009055.jpg

cenneteyim herhalde:1shok:
bu kadar güzel bi görüntü olamaz
ellerine sağlık canım

bende bugün
yoğurt çorbası yapıcam
dünden kalan kumpirim var
bide pınarın salçalı pilav tarifini yapıcam:))

şimdiden afiyet olsun balım....

Of karnim acikti bunlar ne nefs enfes bi sey yaaaaaaaaa

teşekkürler baluuuuum..

merhaba kk dostları..
cumamız mübarek olsun..allah(cc) bütün hayır dualarınımızı şu mübarek günlerin hürmetine kabul etsin dilerimki..
hanemizde sağlık,mutluluk, huzur, dua, bolluk ve bereket eksik olmasın..

allah razı olsun cnm ne güzel dua etmişsin...rabbim kabul etsin inşallah..

kizlar ben bugun davetliyim menude neler var bilmiyorum
ama cumartesi pazar misafirim var ama ne yapcagimi karar vermedim daha
bana fikir verin kizlar ya
ben burda lezetli yemekleri okudukca karnim zil calliyor be bak yine acikti
valla herkezin ellerine saglik hanimlar

balığı fırının ızgarasında yuvarlak domates, soğan dilimleri ve dereotu koyarak folyoyo sarıp yaptım.
tesekkurler canimm.
ayrica bu aksam sizden aldigim uzman ve pinarcigimin tarifini yapiyorum
kumpir ve kizartilmis kabak misirunu ile bakalimm denicem insallah basarili olurum:1hug:

kizlar ben bugun davetliyim menude neler var bilmiyorum
ama cumartesi pazar misafirim var ama ne yapcagimi karar vermedim daha
bana fikir verin kizlar ya
ben burda lezetli yemekleri okudukca karnim zil calliyor be bak yine acikti
valla herkezin ellerine saglik hanimlar

senin için cumartesi menüsü cnm

ezogelin çorbası
fırında karışık kızartma
http://www.kadinlarkulubu.com/sebze...inya287l305-domatesli-k305zartma-resimli.html

sany0287kopya2.jpg

sany0302x.jpg

zeytinyağlı yeşil fasülye

biryani pilavı
http://www.kadinlarkulubu.com/pilavlar/272993-irak-usul252-biryani-pilav305-resimli.html

sany0343.jpg

sany0336h.jpg

tahinli patlıcan ezmesi üzerine et sote..

tatlı olarakta

http://www.kadinlarkulubu.com/tatlilar/296247-damla-sak305zl305-muhallebiresimli.html

Mesaj Linki
12072009002.jpg

12072009006e.jpg

12072009011j.jpg

kiz bozocum felaket resimler degilmiii ..kaydirigubbakcemile2ben boyle hamarat degilim yaaaaopuyorumnanaktan[/QUOTE

niye becerikli olmıycan yaparsın ben bile yaptıktan sonra kaydirigubbakcemile3:kedi:
yaa biseyi olsa yaparimda bide onu sunmak var sunum cok onemli pinarcim onu cok iyi beceriyoo .
merak ediyom kocisi kac kiloki :bbo:pinar sen ve esin etinize dolgunmusunuz vallahi biz boyle tombis olurduk cok lezzetli yemeklervereliniortak

pinarcimm mafoldumbensen beni oldurcen kiz bundan sonra iftar oncesi senin tariflerine bakmicam kafamçokkarıştıcunku ister istemez simdi yapip yesem diyorum ..ellerine saglik bunuda denicem guzelim:1hug:

yaa biseyi olsa yaparimda bide onu sunmak var sunum cok onemli pinarcim onu cok iyi beceriyoo .
merak ediyom kocisi kac kiloki :bbo:pinar sen ve esin etinize dolgunmusunuz vallahi biz boyle tombis olurduk cok lezzetli yemeklervereliniortak

eşimle ben hafifffffçe etimize dolgunuz:kedi::utangac::kedi:

hafif çok hafifçekaydirigubbakcemile3

sunmayı çok seviorm ama kocam şu anda libyalı yardımcılarının yaptığı yemekleri yiyorsenağlamasenağlamasenağlama

ah olaydıda bak o zaman neler sunar eklerdım buraya bacım..ama ne yazıkki kociş libyada ben izmirdeeeee...senağlama
bunada şükür napiim bende size sunuyorum fırsat oldukça boole..a.s.

egelim inşallah menüler işine yarar..ben şimdi çıkıorm ballarım..evden açarım bu gece sonsuz muhabbet ınşallahh yarın iş yok ya cozutmalıııı...

herkesin orucu kabul duası makbul,
sofrası bereketli olsun..
allaha emanet bacılar..

kremalı brokoli çorbası (hazır)
çipura fırında
roka salatası
kaymaklı incir tatlısı

herkese hayırlı iftarlar afiyet olsun

eşimle ben hafifffffçe etimize dolgunuz:kedi::utangac::kedi:

hafif çok hafifçekaydirigubbakcemile3

sunmayı çok seviorm ama kocam şu anda libyalı yardımcılarının yaptığı yemekleri yiyorsenağlamasenağlamasenağlama

ah olaydıda bak o zaman neler sunar eklerdım buraya bacım..ama ne yazıkki kociş libyada ben izmirdeeeee...senağlama
bunada şükür napiim bende size sunuyorum fırsat oldukça boole..a.s.
ahh canim benim demek herifin yokk insallah en kisa zaman da gunlerinizi hep birlikte gecirisiniz ..yoksam hep boylemi gececek hayat kizz:1hug:

Back
X