Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay vay vay masallahhhhhhhhhh, ah olmaz boyle sey yaaaaaaa, ne vaktim ne de sabrim kaldi artik boyle guzel seyler yapmaya pehhhhhh, kolajlari nasil yapiorsunuz ?
astim ya asmazmiyim hemde dere tepe astimda geldim burayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi nan sakin seninkiler benimkilerine tekme tokat girmesinler, sen bugun ekleme anam sende yarin ekle ,simdi agzi yuzu bi yere gider dayaktankaydirigubbakcemile3
heya ekliyek anamda benim albumlerde yer kalmadi ekle ekle
benim album varda senin yok sen ekle bakim bende arkandan gelirim, fikir senden simdi seni one gecmek olmaz dimi, hatta sen ekleki ben gorum ,seninkinin daha guzelini ekliyim olirmidelikafadulden
baklava hee tabi tarifini ekledim anam ortalikta kaynayip gitti oda kayanancimla birlikte yapmistik
he ya bigun otursak acsak ne guzel olur
hatta burdaki garilarida topluyalim herkese bikac tepsi ne guzel olur be
hadi haftaya bizde toplanak dermisiimdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3 ama haftaya bayramya ben unuttum tuhh:çok üzgünüm:
[
:roflol:
Delü insan..
tamam eklemem bugün..
:sinifsinif:
Bişi diciiiim
sanki birşey eksik bu kolajlarda..
Hani az önce ben yaptım:) mutfakta idim ..
hatırladın mı:teytey:
iyi hadi balimm seninkide hafif olsun
bak bu bayramda ben size gelirim ozaman temem:jeyyar:
hemde elini opmeyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay bisicik degil canim
biliyosun her kk uyesi bizim icin oyledir tabi yengosumuz birazcik daha ayricalikli oluyo bu durumdayerimseniben
kizlarr tum yaptiklarimi bi arada topladim diger topikte paylastim hazir gondermisken burayada gonderim resimleri
belki size fikir falan olur
![]()
![]()