erişteli yeşil mercimek nasıl yerler mi?oda güzel oluyor
onuda yeni yaptık yawww yani gelenlerde yeni yedi biliyorum kaydirigubbakcemile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erişteli yeşil mercimek nasıl yerler mi?oda güzel oluyor
mönün cok güzel canim ellerine emeciklerine saglikopuyorumnanaktan
allah kabul etsin.
bisey soracam:kedi: yogurtlu atom meze nasil bisey acaba hic duymadim:uhm:
canım bızım sık gıttıgımız bı balıkcı var ordan aldım tarıfı
bu ismide belki onlar vermiştir.
aci bıber kurutuyosundur eminim onunla yapılıyo
kucuk bı patlıcanı kozleyıp soyduktan sonra kararmasın dıe azcık lımonlu suda bekletıp
yıkıyosun limon tadı gıtsın iyice die . suzgecte suyunu suzdurup ınce ınce kıyıyosun bıraz uzun ama ınce olacak. az kavuruyosun sonra bol yogurtla cırpıyosun patlıcanlar az olacak yogurdun ıcınde cok secılmeyecek ( bazen patlıcan katmadan da yapıyorum bu arada)
10-15 tane kuru biberi 2 cm uzunluk cıvarında dograyıp , bıraz teremyağ bıraz sıvı yagda kavuruyosun yanmaya yakın cıtır cıtık olcak bıraz genzı yakabılr dıkkat et
bu kızarttıgın cıtır cıtır olmus bıberlerı uzerıne dokeceksın coss dıye yogurtlu patlıcanın :)
cok nefıs oluyo
selamlar kızlarrrrrrr bu akşam misafirim var ama pek karar verebilmiş eğilim mönüye hadi yardım edin bana özellikle çorba konusunda
kürdan kebabı
pilav
gül tatlısı
salata
turşu
rus salatası
barbunya pilaki
belki cacık ama sarımsaksız
ama ne öorbası yapsam bilemedim :gitme:
bugün bizimde misafirimiz var.menüyü yazsam fikir verseniz
işkembe çorbası
nohutlu pilav yanına kuzu şiş ve tavuk parçaları(misafirimiz tavuğu çok sevdiği için)
patlıcanlı mantarlı sulu yemek
salata
semizotlu yoğurt
tatlı olarakta ekmek kadayıf
biz dun iftara daetliydik, orda bile hic durmadi yani yemek de yiyemedimac kadim resmenmafoldumben onun yuzunden acim, sizede gecmis olsun, benim kizin da disleri, azcik da abisi yuzunden hastalandi idare edioz :lepi:
burcum sen artık kadrolusun menü dolu sayfalarda marifetli hatunlar yaklaşık bir aydır döktürüp duruyor..ama yinede madem istedin al sana menü..kızlarrr bu hafta çarşamba günü yemekte misafirlerim var görümcem eşi ve eşimin kuzenleri gelicek ailecek bana hoş fikirler verebilirmisiniz arkadeşlersositososito
http://www.kadinlarkulubu.com/pilavlar/295846-s252tl252-salcali-bulgur-pilavi-resimli.htmlramazanın son haftasında herkese esenlikler diliyorum;köfteli patlıcan sandalı,bulgur pilavı(pirinç 3 gündür yapıyorum),salata,cacık bugünkü menü..
çok güzel görünüyor;deneyebilirim;teşekkürler pınarcımm..
ben de kaç gündür yamıyorumm yazaym dedm menümü..günlerdir ramazanın verdiği bi telaş var evimizde.misafirlerim falann pek bi yoğunum..allahım en kötü günümüzü sevdiklerimizle böyle yazsn inşşş:Saruboceq:
dünkü menüm:
ezogelin çorbası
et yahni
pilav
tavuk attım fırına poşette
kremalı patates
hoşaff
salata
kadayıf vardı tatlı olarak
bugünde arkadaşlarm gelecek yemeğe...
yemeklerm çok kaldı temizce yeni kaplara koydum.
artık gib değil yaniii:kedi:
ezogelin(dünden)
pilav taze yapcamm
karnıyarık
pilavın yanına yahniyi servis yapayım diyorum
salata
kırmızı biber yoğurt sarmısaklı
tatlıma daha karar veremedm
sizce nasıl kızlaryerimseniben
cnm benm cok guzel menun ellerıne sağlık ne diim..sadece izmirliler burada diğerleri nerede:lepi::lepi:
ben iki gündür davetteydim menüler şöyleydi
cumartesi günü
ezogelin çorba
karışık dolma
tas kebabı
pirinç pilavı
salata
ev yapımı erik ,vişne suyu
kalbura bastı
dünki menü ise şöyleydi
tarhana çorbası ( ev yapımı)
karışık dolma - salata
tepsi köfte
pirinç pilavı
muhallebili kadayıf
Şenizçok teşk ederm pınarımmm..canım hemşom benmmŞeniz
merhaba hanımlar 2 günlük aradan sonra ben yine buradayım :teytey:
çok yoğun geçirdiğim 2 günden sonra bugünkü iftar mönüm birazcık kolayından yerimseniben
tarhana çorbası
karışık kızartma (domates ve yoğurt soslu)
makarna (sosuna karar veremedim daha)
kayısı hoşafı
ve halis muhlis köyden getirdiğim sütle sütlaç delikafadulden
ramazan da son bir haftamız ben şimdiden üzülmeye başladım,
güzel şeyler çabuk bitermiş :gitme:
bu arada ceylişim hazır mantar çorbasıyla bir makarna sosu yapılıo bi bak hoş olii o..